Shopping

Julekalender dame 2023: Disse er fortsatt tilgjengelige

Collage med lyselilla bakgrund med flere populære julekalendere fra blant annet Rituals, Biotherm, Mac, Nivea, BliVakker, Clarins, Essie, Lyko, og Bare Minerals. Vi har samlet sminkekalenderne som fortsatt er tilgjengelig.
Flere av de mest populære sminkekalenderne, som Caia, Kicks og Lyko, er allerede utsolgt. Vi har samlet flere julekalendere med skjønnhetsinnhold som fortsatt er tilgjengelig. Her kan du velge mellom Rituals, Biotherm, Lancôme, Nivea og mange flere spennende merker. Finn din favoritt! (Foto: ABC Guider)

Flere populære sminkekalendere har blitt utsolgt allerede, men fortvil ikke! Vi har samlet en rekke sminkekalendere som fortsatt er tilgjengelige. Finn din favoritt her!

Det tok ikke lang tid fra lansering før flere av årets skjønnhets- og sminkekalendere ble utsolgt. Hadde du for eksempel Caia-julekalender, Kicks-julekalender eller 24K-julekalender fra Lyko på ønskelisten er du dessverre for sent ute.

Vi har derifor samlet flere populære julekalendere til dame i 2023 som fortsatt er tilgjengelige. Og fortvil ikke om favoritten ikke er på lista, her vil du garantert finne en annen julekalender som vil skape glede i førjulstiden.

Vi har skrevet flere artikler om årets kalendere, og her har vi samlet alle julekalender-saker på ett sted slik at du enkelt kan finne frem til din favoritt.

Interessert i julekalendere som har mest sminke? Her finner du sminkekalenderne som fortsatt er tilgjengelig.

Julekalender dame 2023: Disse koster under 1000 kr

Skjønnhets- og sminkekalendere trenger ikke koste skjorta. Ønsker du å holde deg til under tusenlappen har vi funnet fram flere av de mest populære julekalenderne i 2023 som vil passe budsjettet ditt til tross for at flere av dem har en verdi til langt over tusen kroner!

The Body Shop julekalender 2023

Dette er The Body Shops billigste og minste julekalender i år. Denne julekalenderen er perfekt for deg som elsker produkter i reisestørrelse som gir pleie og næring til kroppen. Den største kalenderen kan du finne lengre ned i saken.

Entry Julekalender

Entry Julekalender

24 luker som inneholder hudpleie, hårpleie, kroppspleie og tilbehør
Sjekk prisen her

L’Occitane julekalender

Classic Advent Calender fra L’Occitane er en julekalender som inneholder 24 av merkets mest populære produkter!

Classic Calendar Holiday

Classic Calendar Holiday

Sjekk prisen her

Rituals julekalender 2023

Denne nydelige adventskalenderen inneholder produkter til kropp, hjem og skjønnhet, samt fire lys for hver søndag i advent.

verdi: 1629 kr
The Ritual of Advent

The Ritual of Advent

Sjekk prisen her

Biotherm julekalender

Opplev Biotherms underverker i denne julekalenderen med 24 overraskelser, som inneholder merkets mest ikoniske produkter.

verdi: 2956 kr
Biotherm Advent Calendar

Biotherm Advent Calendar

Sjekk prisen her

Nivea Julekalender 2023

Her får du 24 spennende overraskelser til din daglige hudpleierutine med nøye utvalgte produkter fra Nivea og Labello.

Adventskalender fra Nivea

Adventskalender fra Nivea

Sjekk prisen her

Korres julekalender

Bak hver av de 24 lukene i denne kalenderen finner du en eksklusiv blanding av kroppspleieprodukter, hudpleieprodukter og makeup.

verdi: 1988 kr
Spread Joy Advendt Calendar

Spread Joy Advendt Calendar

Sjekk prisen her

Julekalender dame 2023: Disse koster mellom 1000-1500 kr

Øker du budsjettet ditt vil også verdien i julekalenderne øke. Disse adventskalenderne som koster mellom 1000-1500 kroner er perfekt for deg som ønsker en kalender til en grei penge, som også har en høy innholdsverdi.

Essie skjønnhetskalender

Essie sin adventskalender inneholder 24 overraskelser med alt du trenger for å legge en perfekt hjemmemanikyr.

verdi: 2384 kr
Adventskalender fra Essie

Adventskalender fra Essie

Sjekk prisen her

L’Oréal Paris julekalender

Oppdag skjønnhetsfavoritter fra L’Oréal Paris bak hver luke. Kalenderen inneholder en miks av makeup til øyne, bryn, ansikt og lepper samt utvalgte hudpleie- og hårpleieprodukter.

verdi: 2995 kr
Julekalender fra L'Oréal Paris

Julekalender fra L'Oréal Paris

Sjekk prisen her

NYX sminkekalender 2023

NYX har valgt en annerledes julekalender og gir deg alt på en gang. Her får du 24 produkter som er alt fra bestselgere, nylanseringer, limited editions og nye accessories! 

verdi: 2335 kr
NYX Professional Makeup

NYX Professional Makeup

Sjekk prisen her

Mind-Glown julekalender fra Lyko

Piff opp vinteren med glansfult hår, myke lepper og glow som lyser opp selv den mørkeste desembernatt. Denne kalenderen inneholder makeup, hudpleie, duft og hårpleie.

Verdi: 5220 kr
Mind-Glown Julekalender

Mind-Glown Julekalender

Sjekk prisen her

Clarins adventskalender 2023

Clarins feirer julen med 24 ikoniske overraskelser innen hudpleie og sminke, slik at du kan ta vare på huden din mens du teller ned til julaften.

verdi: 2975 kr
Clarins adventskalender

Clarins adventskalender

Sjekk prisen her

Julekalender dame 2023: Disse koster mellom 1500-2000 kr

Julekalenderne i denne prisklassen byr på en god miks av både luksus og prisvennlighet. Selv om disse er dyrere enn flere andre kalendere vil du til gjengjeld få flere produkter som til sammen gir en høy verdi på adventskalenderen.

The Body Shop julekalender 2023

Dette er den største julekalenderen fra The Body Shop i år og er fylt med hele 25 overraskelser som garantert vil være med på å lyse opp førjulstiden!

Ultimate Julekalender

Ultimate Julekalender

Julekalenderen har en pop-up-funksjon som tar deg med til Bengaluru i India.
Sjekk prisen her

BareMinerals sminkekalender 2023

Tell ned til julaften med denne 12-delte skjønnhetsadventskalenderen som kun kommer i et begrenset opplag. Her får du 4 produkter av full størrelse samt 8 mini versjoner av makeup- og hudpleieprodukter.

BareMinerals julekalender

BareMinerals julekalender

Sjekk prisen her

Clinique julekalender 2023

Kalenderen fra det populære sminkemerket inneholder blant annet Clinique’s 3-trinns hudpleie, deres mest populære fuktighetskrem, en bestselgende leppefarge samt en høyt elsket makeupfjerner.

verdi: 4229 kr
Clinique adventskalender

Clinique adventskalender

Sjekk prisen her

BliVakker julekalender 2023

Kalenderen inneholder en kombinasjon av full size-produkter, travel size-produkter og luxury samples. Her kan du lese hvordan det gikk da vi åpnet julekalenderen fra BliVakker.

Blivakker Beauty Calendar

Blivakker Beauty Calendar

Sjekk prisen her

Julekalender dame 2023: Disse koster over 2000 kr

Ønsker du å ta julekalendere til neste nivå er kanskje en av disse luksuskalenderne for deg. Disse adventskalenderne er dyre, men her får du luksusprodukter du garantert vil elske. Og som de fleste andre kalendere får du innhold som til sammen er verdt mye mer enn prisen på selve kalenderen.

Dr. Barbara Sturm adventskalender

Julekalenderen inneholder et utvalg av dr. Sturms mest populære produkter, samt hennes nyeste innovasjoner i full, deluxe- og ministørrelser.

verdi: 14 404 kr
Dr. Barbara Sturm julekalender

Dr. Barbara Sturm julekalender

Sjekk prisen her

Sensai skjønnhetskalender

En luksuriøs adventskalender med 24 luker bestående av luksusprøver og en fullsize Total Lip Treatment.

verdi: 5665 kr
Sensai julekalender

Sensai julekalender

Sjekk prisen her

Mac sminkekalender 2023

Denne esken er fylt av 24 små og store overraskelser, inkludert både bestselgede produkter og helt nye nyanser.

verdi: 5670 kr
Frosted Frenzy Advent Calendar

Frosted Frenzy Advent Calendar

Sjekk prisen her

Armani adventskalender

Det elegante Japan-inspirerte tekstilpapiret med silhuettene av raffinerte gullfargede ikoner er laget med stort fokus på detaljer, og er derfor de mest attraktive gavene i denne luksuskalenderen.

verdi: 6721 kr
Luksuskalender fra Armani

Luksuskalender fra Armani

Sjekk prisen her

Hvis du ikke har bestemt deg for hvilken adventskalender du ønsker deg anbefaler vi å lese denne saken vi har skrevet om julekalender 2023. Her har vi samlet kalendere til både dame, barn, herre og spiselige julekalendere.