Shopping

Julekalender til barn: Adventskalendere barna vil elske

Fire ulike julekalendere for barn på en lilla bakgrunn.
(Foto: Colourbox.com/Skjermbilde)

Gjør nedtellingen til jul magisk for barna med en adventskalender de gleder seg til å åpne, hver eneste dag. Her er våre beste tips til årets julekalendere til barn.

Julekalender er gøy for både voksne og barn, men forventningene til årets adventskalendere ligger kanskje høyest hos barna. Da er bare spørsmålet hvilken skal du velge? 

Vi har samlet våre beste tips til kalenderne barna kommer til å elske denne adventstiden. Her finner du kalendere som inneholder alt fra barne-tv-figurer som Peppa Gris og Paw Patrol til Lego, Pokemon og Harry Potter-kalendere. På den måten finner du en kalender som passer til gutter og jenter i alle aldre. 

Saken oppdateres kontinuerlig

På utkikk etter julekalender til voksene? Her får du vår store oversikt over årets beste adventskalendere.

Forskningsfabrikken julekalender

En julekalender fylt med aktiviteter og forskningsprosjekter barna vil elske. Denne kalenderen er superpopulær bland barn og unge. Kalenderen byr på lek og morro i tillegg til læring på beste måte. Bak hver luke ligger en ny overraskelse med engasjerende eksperimenter og lærerike aktiviteter.

Barns favoritt

Forskerfabrikken julekalender

Helt nytt innhold i årets beste julekalender til barn.
Bestill året julekalender her

Paw Patrol-adventskalender

Lurer du på hva Paw Patrol-kalenderen inneholder? Se videoen der vi åpner alle de 24-lukene så du kan sjekke innholdet før du kjøper. NB! Ikke se videoen om du ønsker å la adventskalenderen forbli en overraskelse.

Alder: 3-6 år

Paw Patrol er en stor favoritt blant de yngste barna. Siden sitt inntog på barne-tv for noen år siden har den lille hundefamilien raskt blitt et fast inventar i barnas hverdag. Nå kan du få tak i julekalenderen med de populære figurene. La barna få en leken førjulstid med Ryder, Chase, Marshall, Rocky og resten av gjengen i Adventure-bukta. Vil du sjekke hva julekalenderen inneholder før du kjøper den? Se videoen over.

Paw Patrol julekalender 2022

Adventkalender fra Paw Patrol med 24 små leker som gjemmer seg bak hver luke. Begynn nedtellingen til julaften på en gøyal måte.
Kjøp julekalenderen her

BRIO julekalender 2022

Vil du vite hva julekalenderen fra BRIO inneholder? Se videoen over.

Førjulstiden blir fylt med mye lek og glede med den fantastiske julekalenderen fra BRIO. Brett ned forsiden og skap julestemning, for bak hver luke finnes det en ny BRIO-leke som passer BRIO jernbanesystem. Vi har åpnet alle de 24 lukene i julekalenderen fra BRIO, slik at du kan se hva den inneholder før du bestiller.

BRIO julekalender er fylt med 24 deler til BRIO Jernbanesystem.

BRIO julekalender 2022

Få en ny del til BRIO Jernbane hver dag frem til jul.
Kjøp julekalenderen her

Minecraft adventskalender

Minecraft har lenge vært det mest populære spille blant barn og unge. Med denne unike julekalenderen kan fans i alle aldere åpne en ny dør og oppdage nye overraskelser. Her vil du få alt fra verktøy, Mob heads, figurer og mye annet. I tillegg kan du hente ut pappfigurer fra selve emballasjen til kalenderen. I videoen over åpner vi alle 24 luker i julekalenderen til Minecraft, så kan du undersøke innholdet før du bestemmer deg for om du vil kjøpe den.

Alder 6 år

Minecraft julekalender

Feir høytiden med Minecraft julekalender og reis med Steve dør til dør gjennom landsbyen.
Kjøp kalenderen her

Roblox julekalender til barna

Roblox julekalender er fylt med 24 herlige kalendergaver som vi tror barna vil elske. Kalenderen baserer seg på det populære spillet der barn og voksne kan spille og utvikle sitt eget spill. Her kan man bare leke seg med fantasien og bygge så og si alt mulig. Bak hver luke finner du en liten gave som er sentral i spillet.

Harry Potter julekalender

Tell ned dagene til jul med en herlig adventskalender fylt med magiske overraskelser bak hver luke. Dette er den perfekte kalenderen for deg som er litt i overkant Harry Potter fan og gleder seg til å se alle filmene igjen i romjula.

Harry Potter julekalender

Perfekt kalenden til en real Harry Potter fan.
Kjøp kalenderen her

Peppa Gris-julekalender 2022

Se hva adventskalenderen med Peppa Gris inneholder før du kjøper den. Vi åpner alle lukene i videoen.

Alder: 3-7 år

I årets Peppa Gris-kalender finner du et morsomt leketøy bak hver luke hver dag frem mot jul. Bli med Peppa Gris og vennene hennes og start nedtellingen til julaften. Hele 24 morsomme overraskelser venter på å bli åpnet. Lurer du på hva adventskalenderen med Peppa Gris inneholder? Vi åpner alle de 24-lukene i videoen over.

Barnas favoritt

Peppa Gris julekalender 2022

Peppa gris julekalender fylt med 24 ulike minifigurer fra den populære barne tv serien.
Kjøp julekalenderen her

Snøfall julekalender fra NRK

Julekalenderen fra NRK er alltid en klassiker hos barn og unge. Statskanalen har i år paner om å vise den populære julekalenderen snøfall. Under hele desember kan du følge foreldreløse Selma oppleve den magiske eventyrverden kjent som snøfall. Følge Selmas reise på eventyr i fantasi-verdenen der kjærlighet, farer og magi ventet.

Årets kalender har ikke kommet ut i butikk enda. Men her kan du sikre deg det gøye snøfall spillet

Den magiske julekula fra snøfall

Et lite magisk øyeblikk blir skapt for store og små. Ved å blåse lett på julekula begynner den å lyse opp akkurat slik som i julekalenderen snøfall.
Bestill julekulen her

Snøfall Nrk spill

Julenissen Julius i landsbyen Snøfall har forsvunnet. Klarer du å fange det flyvende julebrevet, samle tre julekuler med julebrev, og finne ut hvilken sovetåke i skogen som skjuler Julius? Klarer du å befri ham og redde julen?
Kjøp spillet her

Harry Potter-julekalender 

perfekte julekalenderen for alle harry potter fans.
Den perfekte julekalenderen for alle harry potter fans. (Foto: Coolstuff.no)

8-15 år

Harry Potter er en favoritt blant store og små og for mange er det selve definisjonen på julestemning å se alle filmene i løpet av julen. Nå kan du i hele desember, på magisk vis telle ned med julekalenderen fra Funko Pop i Harry Potter-tema. Bak hver luke skjuler det seg en liten Harry Potter-figur som vil gi deg en fortryllende førjulstid. 

Harry Potter julekalender 2022

Pocket pop sin fantastiske Harry Potter julekalender er fylt med 24 ulike mini figurer fra det populære magiske universet. Skap en magisk stemning hver dag frem til jul med den unike Harry potter kalenderen.
Kjøp kalenderen her

Lego Friends julekalender 2022

Lego julekalendere er fylt med 24 ulike gaver bak hver luke. Her finner du en rekke temaer og modeller fra den populære lege serien.
Lego julekalendere er fylt med 24 ulike gaver bak hver luke. Her finner du en rekke temaer og modeller fra den populære lege serien. (Foto: Norli)

Alder: 4-9 år 

Lego Friends er kalenderen som varer mye lenger enn selve adventstiden. Kalenderen er fylt med 24 ulike Lego Friends-deler som gir barna en daglig dose julemagi. Bak hver luke skjuler det seg en mini-dukke, mikro-dukke eller en minimodell som kan settes sammen og lekes med gjennom adventstiden. 

Lega har en rekke ulike temaer på kalenderne sine i år. Se hele utvalget under:

Star Wars Lego kalender

Kalenderen er en super gave til Star Wars fans fra seks år.
Kjøp kalenderen her

Harry Potter lego julekalender

Gi Harry Potter-fans fra sju år en magisk nedtelling til julaften med LEGO Harry Potter Julekalender . Med 24 overraskelser med filmtemaet får barn flere lekemuligheter for hver dag som går.
Kjøp Harry Potter Lego kalenderen her

Lego city julekalender

Bygg opp forventningene før den store høytiden med lekesettet LEGO® City Julekalender
Kjøp Lego kalendern her

Lego friends julekalender

Tell ned dagene til jul med denne lekende julekalenderen fra Lego.
Kjøp kalenderen her

Ooshies Marvel-kalender

Marvel julekalenderen inneholder alle favorittene fra Marvel Universe som kjemper om plassen i denne spennende kalenderen. Julekalenderen inneholder 24 forskjellige Ooshies-figurer fra favorittfilmene dine.
Marvel julekalenderen inneholder alle favorittene fra Marvel Universe som kjemper om plassen i denne spennende kalenderen. Julekalenderen inneholder 24 forskjellige Ooshies-figurer fra favorittfilmene dine. (Foto: Coolstuff)

Alder: 5-12 år

Akkurat som Harry Potter-kalenderen fra Ooshies kan du nå samle din egen gjeng med dine favorittfigurer fra Marvel Universet. Kalenderen er fylt med 24 ulike og morsomme overraskelser fra dine favoritt Marvel-filmer og serier. 

Marvel julekalender

Marvel Ooshies-julekalender

Julekalenderen med Marvel Ooshies bugner av morsomme overraskelser med alle favorittfigurene dine fra filmene du har sett tusenvis av ganger, og blir det perfekte tilskuddet til Marvel-samlingen din.
Marvel julekalenderen kan kjøpes her

Ooshies Disney-kalender

Ooshies Disney kalenderen er fylt med 24 ulike Disney figurer som skaper glede blant de små.
Ooshies Disney kalenderen er fylt med 24 ulike Disney figurer som skaper glede blant de små. (Foto: Coolsuff)

Alder: 5-10 år

Tell ned dagene til julaften og feire den store dagen sammen med Snøhvit, Belle, Tornerose og alle de andre Disney-figurene. Disney Ooshies-julekalender inneholder alle favorittfigurene dine: prinser og prinsesser fra Disneys høyest elskede filmer.

Ooshies Disney kalender

Nedtellingen til julaften blir som et eventyr når kalenderens luker åpnes en etter en og avslører dagens spennende innhold. Kalenderen inneholder 24 Ooshies med favorittene fra Disney.
Kjøp kalenderen her

Her får du en full guide over de beste, største og billigste julekalenderne til dame. Vi har plukket ut en rekke skjønnhets- og sminkekalendere for 2022 i en stor oversikt.

Pop It julekalender

Alder: 4-8 år

Pop It julekalender er fylt med 24 artige og ulike fidget leker som barna vil elske. Fidget ble for noen år tilbake ekstremt populært blant barn i alle aldre, og lekene er fortsatt ekstremt populære. Her får dere små gleder i en rekke ulike farger hver dag frem til julaften. 

Pop it julekalender 2022

Julekalender fylt med 24 spennende pop it gaver hver dag frem til jul.
Kjøp julekalenderen her

My Little Pony-julekalender

Alder: 4-7 år

Med 24 små og morsomme overraskelser blir adventstiden frem til jul kortere for de små. Kalenderen er inspirert av My Little Pony leketøyet og inneholder miniatyrleker fra tv-programmet.

My Little Pony adventskalender 2022

Med 24 små og morsomme overraskelser. Med denne My Little Pony julekalenderen kan du telle ned dagene til julaften.
Kjøp kalenderen her

Pokemon julekalender

En flott adventskalender til alle som elsker Pikachu og Pokemon. Her kan du, barna eller hele familien telle ned til jul med hele 25 luker med Pokemon-kort og tilbehør. Lurer du på hva som befinner seg bak hver av de 25 lukene, se videoen over der vi åpner hele Pokemon-julekalenderen.

Pokemon juleklaneder 2022

Skap glede blant Pokemon fansen med en julekalender fra Pokemon.
Kjøp kalenderen her

Nintendo Super Mario-julekalender til barn

Mario er en kjent karakter for voksne og barn i alle aldre. Rørlegger-figuren har siden 80 tallet blitt spilt verden over og reddet prinsesser, sopper og broren sin Luigi fra skumle farer. Med Super Mario-kalenderen kan du nå samle en stor rekke Mario karakterer frem mot jul. På julaften vil du til slutt sitte igjen med 24 nye leker fra det populære spillet. 

Super Mario adventskalender 2022

Nå kan du telle ned til julaften med Mario og alle vennene hans.
Kjøp kalenderen her

Disney Minni Mus-kalender

I denne søte kalenderen fra Disney får små barn alt de kunne drømme om. Her vil du får en helt egen Minnie Mus og gjennom 24 dager fram til julaften vil du får diverse antrekk og tilbehør du kan kle henne med. Her kan du leke deg med å mikse og matche antrekk slik at Minni føler seg vakker gjennom hele jula.

Disney favoritt

Disney Minni mus julekalender

Denne kalenderen er den perfekte gaven til enhver Minnie Mus-fan.
Kjøp kalenderen her