Shopping

Julepysjamas: Her får du matchende julepysj til familien

Bildecollage med mørkegrønn bakgrunn. Bilde av flere familier i matchende julepysjer. Vi har samlet matchende julepysj familie slik at du kan finne din favoritt enten du vil ha onsie, onepiece, eller en to-delt julepysj.
Matchende julepysjer til familien er en tradisjon mange nordmenn har tatt til seg. Vi har samlet flere kule julepysjer til hele familien slik at du enkelt kan finne en favoritt til hele familien din. (Foto: ABC Guider)

Kle deg og familien i like pysjer med julemotiv. Her er sesongens kuleste matchende julepysjer til hele familien.

Når snøen legger seg over landskapet og vinternettene blir lengre, søker vi nordmenn ofte etter kos og varme innendørs. Selv om matchende julepysjer kanskje er mer kjent fra amerikanske filmer, begynner denne sjarmerende tradisjonen å vinne hjertene til norske familier. Nederst i saken kan du lese hvordan julepysj-tradisjonen oppstod.

Her har vi samlet noen av årets mest populære julepysjer for deg.

Alle julepysjene vi viser under kommer i størrelser til dame, herre og barn slik at du kan finne matchende pysjer til hele familien.

Glad i juletiden? Her kan du lese alt vi skriver om temaet «jul». Her finner du alt fra geniale ribbe-tips til julegave-ideer.

To-delt julepysj til hele familien

Kle deg og familien opp i matchende julepysjer. Under har vi samlet et utvalg med to-delte pysjer med både klassisk og moderne design slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Klassisk julepysj

Klassisk julepysj

Sjekk prisen her
Julepysj med Rudolf

Julepysj med Rudolf

Sjekk prisen her
Mummi-julepysj

Mummi-julepysj

Sjekk prisen her

Tell ned dagene til julaften. Her finner du årets mest populære julekalendere.

Julepysj-onepiece til hele familien

Ingenting sier «koseklar» som en onepiece julepysj. Disse er ikke bare superkomfortable, men også gøyale kostymer hvor dere kan kle dere ut som blant annet en gjeng med alver eller reinsdyr.

Juletre-Onesie

Juletre-Onesie

Denne julepysjen har medfølgende baller som man kan bruke for å kaste på «blink» (pysjen).
Sjekk prisen her
Reinsdyr-onesie

Reinsdyr-onesie

Sjekk prisen her

Bli klar til julen! Her finner du 50 julegave-ideer.

Matchende julepysj: Hvordan ble det en tradisjon?

Det kommer kanskje ikke som en overraskelse at matchende julepysjer er nok en tradisjon som stammer fra USA. Her i Norge fikk denne trenden bein å gå på fra sosiale medier hvor kjente influensere som Caroline Berg Eriksen og Julianne Nygård publiserte bilder av familien sin i matchende julepysjer.

Men hvordan ble dette egentlig til en tradisjon i USA?

Ifølge Southern Living kom tradisjonen til USA så tidlig som 50-tallet da store varehus publiserte bilder i katalogene sine av familier med matchende pysjer. Trenden tok derimot for alvor av i begynnelsen av 2010-tallet da en familie lagde en musikkvideo som gikk viralt. I videoen hadde familien på matchende julepysjer.

Les mer på våre temasider: