Shopping

Cyber Monday: Disse Kärcher-produktene er på tilbud

Collage med Kärcherprodukter som høytrykkspyler, gressklipper, vindusvasker og dampvasker. Nå får du gode tilbud på Black Week.
Støvsuger, høytrykkspyler, gressklipper, vindusvasker eller dampvasker? Kärcher har alt og mer til, og nå kan du spare opptil 40% på deres Black Week-salg. (Foto: ABC Guider)

Kärcher er et velkjent merke for mange, og nå kan man glede seg over Cyber Monday-tilbud. Vi har samlet fem produkter du trygt kan kjøpe!

Støvsuger, høytrykkspyler, gressklipper, vindusvasker eller dampvasker? Kärcher har alt og mer til, og nå kan du spare opptil 40% på deres Black Week-salg. Vi har prissjekket!

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Friday.

Black Week hos Kärcher: Mye å spare!

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Kärcher sine egne priser vises ikke i prishistorikken, så vi har sjekket prisene manuelt. Du kan med andre ord trygt gjøre et godt kjøp på produktene under.

Kärcher høytrykkspyler

Dette er en kraftig høytrykkspyler som egner seg til de fleste rengjøringsoppgaver. Modellen leveres med et rengjøringssett for hus og hjem som inkluderer en T5 terrassevasker for effektiv og sprutfri rengjøring av større overflater.

høytrykkspyler
Kärcher K7 Premium Smart Control Flex Home Wood

Kärcher K7 Premium Smart Control Flex Home Wood

Pris nå: 6 930 kroner hos Proshop
4289 kr hos Kärcher Her får du den til laveste pris

Kärcher gressklipper

Klippehøyden på gressklipperen kan stilles på fire ulike nivåer, den har et komfortabelt skumhåndtak og brytere på begge sider. Nivåindikatoren, som viser når oppsamlerboksen må tømmes, er også svært praktisk. Den har også en sikkerhetsnøkkel fungerer som barnesikring.

gressklipper
Kärcher gressklipper 18V 36cm

Kärcher gressklipper 18V 36cm

Pris nå: 10 482 kroner hos Proshop
3479 kr hos Kärcher Her får du den til laveste pris

Kärcher vindusvasker

Den geniale vindusvaskeren har et manuelt justerbar avstandsholder som gjør det enkelt å rengjøre stripefritt selv helt inn til kantene, et komfortabelt håndtak med indikator på batterinivå, samt utskiftbart munnstykke avhengig av overflaten som skal rengjøres. Et hot julegavetips!

vindusvasker
Kärcher WV 5 Premium Plus

Kärcher WV 5 Premium Plus

Pris nå: 1 275 kroner hos Proshop
689 kr hos Kärcher Her får du den til laveste pris

Kärcher robotstøvsuger

Denne robotstøvsugeren støvsuger og mopper helt selvstendig ved hjelp av kunstig intelligens. Den er utstyrt med presis LiDAR-navigasjon, et dobbeltlasersystem og kamera, og unngår hindringer uten problemer.

robotstøvsuger

Kärcher dampvasker

Praktisk dampvasker med avtakbar vanntank for etterfylling av vann, EasyFix gulvrengjøringssett med fleksibelt ledd og praktisk borrelåsfeste for gulvklut, samt et LED-display.

Dampvasker
Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Kärcher SC 4 Deluxe EasyFix Premium

Pris nå: 4 299 kroner hos Elkjøp
3524 kr hos Kärcher Her får du den til laveste pris