Shopping

Kicks-julekalender: Hva synes vi om The expert 2023?

Vi åpner Kicks-kalenderen The Expert 2023 for å se om vi liker innholdet! Her får du vår ærlige mening om den populære sminkekalenderen; er den verdt pengene og liker vi innholdet?

Sminkekalenderen The Expert inneholder håndplukkede favoritter. Vi åpner Kicks-julekalenderen og forteller hva vi synes om produkter og pris.

Er du på utkikk etter en litt rimeligere sminkekalender? Med denne Kicks-julekalenderen får du mye sminke for pengene, men liker vi den? 

Det finnes nå massevis av julekalendere, og til og med sminkekalendere, på markedet. Og felles for de fleste er at du åpner opp et nytt sminke- eller skjønnhetsprodukter hver dag frem til jul. Men denne julekalenderen fra Kicks skiller seg fra de andre ved det at du her får håndplukkede favoritter fra deres skjønnhetseksperter. 

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Kicks-julekalenderen The Expert 2023

Positivt

+ Produktkvalitet

+ Pris

+ Variasjon

Negativt

– Lite julestemning

Kicks The expert 2023
Kicks The Expert 2023

Kicks The Expert 2023

UTSOLGT!
Sjekk prisen her

Holder sminkekalenderen det den lover?

Også her får du et godt utvalg produkter i Kicks sin julekalender. Alt fra start til slutt i en skjønnhetsrutine – i tillegg til hår og negler. I denne får du blant annet en miniparfyme fra Clean og en stor kroppsspray fra Sol de Janeiro. Produktene har en samlet verdi på 4705 kr, men koster bare 999 kr. Her har du med andre ord muligheten til å prøve mange nye produkter til en veldig god pris.

Produktene du finner i julekalenderen er fra verdenskjente merker som The Ordinary, Eyelure, Smashbox, Xbrow og mange flere!

Er du usikker på hvilken sminkekalender du ønsker deg? Her har vi samlet noen av de mest populære sminkekalenderne i 2023.

Gir sminkekalenderen oss julestemning?

Denne julekalenderen har ikke mye julestemning, men også denne liker vi godt pakningen på. Den er laget av en stor og stødig boks av god kvalitet med små bokser merket med tall som man drar ut for hver dag. Fargene er en trendy lilla, men ingenting vi forbinder med jul.

Produktkvalitet

De aller fleste produktene i denne sminkekalenderen er, som i Kicks sin andre julekalender, av full størrelse, og etter å ha åpnet flere andre sminkekalendere i år kan vi avsløre at dette er langt fra gjengs! Her imponerer Kicks!

Her vil du sitte igjen med et solid sminke- og skjønnhets-kit med alt fra topp til tå fra noen av Kicks sine beste merker, og produkter som alle er av bra kvalitet.

Kicks julekalender 2023: Er The Ultimate Beauty verdt pengene?

Variasjon

Kicks sin The Expert-julekalender består av produkter til både hår, ansikt, kropp og negler. Blant disse finner du både sminkeprodukt, hudpleieprodukt og tilbehør. Variasjonen er stor og du ender ikke opp med mange like produkter, men mange forskjellige produkt til forskjellig bruk.

Dette er julekalenderen for deg som er på jakt etter nye sminke- og skjønnhetsfavoritter, deg som trenger påfyll av produkter eller til deg som akkurat har begynt å sminke deg. De eneste produktene du ikke får her er øyenskygge og produkter til sminking av hud som concealer, foundation og solpudder, men på grunn av hver enkelts forskjeller i hudtone og preferanser synes vi dette er et godt valg av Kicks.

Er Kicks-kalenderen verdt pengene?

Definitivt! Til en så god pris hadde vi ikke våget å forvente oss et så solid utvalg produkter. Her får du som nevnt produkter til en verdi av 4705 kroner for 999 kroner. Det skal også godt gjøres å ikke like, eller bruke opp produktene du får, for dette er godt utvalgte produkter de alle fleste vil få glede av!

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere