Shopping

Kicks julekalender 2023: Er The Ultimate Beauty verdt pengene?

Liker du sminke og skjønnhet? Da er Kicks-julekalenderen The Ultimate 2023 noe for deg! Vi åpner sminkekalenderen og forteller hva vi synes.

For de av oss som liker sminke og skjønnhet er det lite som slår en kalender full av årets mest populære sminke- og skjønnhetsprodukter. Og akkurat det er det du får i Kicks-julekalenderen!

Vi har åpnet julekalenderen The Ultimate 2023 fra Kicks og sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon og produktkvalitet – vi ville rett og slett finne ut om Kicks-julekalenderen holder det den lover. Og altså….!

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Kicks-julekalenderen The Ultimate Beauty 2023:

Positivt

+ Pris

+ Produktutvalg

+ Innhold

Negativt

– Julestemning

Denne imponerte
KICKS Beauty Advent Calendar 

KICKS Beauty Advent Calendar 

UTSOLGT!
Sjekk prisen her!

Holder sminkekalenderen det den lover?

Ja, wow! Her får du virkelig et godt produktutvalg og vi er imponert over hva du får i en kalender til bare 1499 kroner. Produktene er også fra bestselgende merker som blant annet Kylie Cosmetics, Morphe, Filorga, Anastasia og Sisley.

Gir sminkekalenderen oss julestemning?

Nei, julekalenderen oser ikke av julestemning, til tross for sin røde farge. Her kunne Kicks godt lagt til litt flere «julete» designelement og raskt sikret seg mer julestemning, men vi liker selve utformingen på pakningen og de små boksene man drar ut!

Produktkvalitet

Her får du produkter av bra kvalitet, og foruten noen små samples, får du sminkeprodukt i full størrelse – akkurat som du ville funnet de i Kicks sine egne butikker.

Er du usikker på hvilken sminkekalender du ønsker deg? Her har vi samlet noen av de mest populære sminkekalenderne i 2023.

Variasjon

Kicks sin The Ultimate-julekalender består av 25 produkter og produkter til hår, ansikt, kropp, negler. Blant disse finner du både sminkeprodukt, hudpleieprodukt og tilbehør. De eneste produktene det er flere av er serum, ansiktsmasker og maskara, og foruten dette skiller alle produktene seg fra hverandre. Dette er vi veldig imponert over!

Produktutvalget er også svært imponerende. Her får du en startpakke og alt du trenger av sminke og skjønnhet. Julekalenderen er dermed perfekt for de som akkurat har begynt på sminke seg, deg som trenger påfyll eller til deg som vil ha produkter du vet du får brukt. Concealer, foundation og solpudder er kanskje de eneste produktene fra en vanlig skjønnhetsrutine man ikke får i adventskalenderen, men på grunn av hver enkelts forskjeller i hudtone og preferanser synes vi dette er et godt valg av Kicks.

Er Kicks-kalenderen verdt pengene?

JA! Her får du produkt til en verdi av 5852 kroner for 1499. Og ikke bare sparer du mye penger på produkter, men her har Kicks også gjort en veldig god jobb med produktutvalg! Som den sminke- og skjønnhets-«junkien» jeg selv er skiller jeg raskt en kjip sminkekalender fra en god, og denne står høyt på ønskelisten.

Denne sminkekalenderen fyker ut av hyllene: Her får du kjøpt Caia-kalenderen.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere