Shopping

KitKat julekalender 2023

Vi har åpnet denne sjokoladekalenderen fra KitKat for å finne ut om den er verdt pengene!

Vi har åpnet sjokoladekalenderen fra KitKat for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Er denne julekalenderen med den populære amerikanske sjokoladen KitKat verdt pengene?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi KitKat julekalender 2023:

Positivt

+ Pris

+ Julestemning

Negativt

– Variasjon

KitKat julekalender

KitKat julekalender

Julekalenderen inneholder ulike sjokoladefigurer og praliner som lyser opp desemberdagene.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderen lover 24 luker med KitKat-sjokoladefigurer, og her er det ikke så mye å klage på, for man får akkurat dette.

Gir kalenderen oss julestemning?

Kalenderen er morsom med noen 3D-figurer øverst, og med den røde fargen og juledekorasjonen vil vi si den skaper julestemning. Den store KitKat-logoen ødelegger litt i vår mening, men dette er ikke en deal-breaker.

Produktkvalitet

For dere som ikke vet hva KitKat er, så kan det enkelt forklares som en amerikansk Kvikklunsj. Selv er jeg en sjokoladeelsker som foretrekker norsk sjokolade, og for meg var ikke sjokoladen så mye å skryte av. Kollegaen min synes derimot den var veldig god, så her er det nok litt smak og behag.

Variasjon

Av erfaring vet vi at KitKat finnes i mange gøyale smaker som blant annet hvit sjokolade, sjokolade med smak av bringebær, samt en grønn matcha KitKat. Vi var derfor litt skuffet over at det bare var klassisk sjokolade som befant seg i denne kalenderen. Når det er sagt var det flere forskjellige sjokoladefigurer, så litt variasjon var det.

Er kalenderen verdt pengene?

Julekalenderen koster 199 kroner, noe som vil si omtrent 8 kroner for hver luke. Prisen er overkommelig, og en av de billigste vi har testet. Men er du kresen på sjokoladen din og kjent for å ikke være fan av utenlandsk sjokolade ville vi kanskje gått for en annen sjokoladekalender, som for eksempel denne fra Lindt.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender,

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere