Norgesferie

Kjerringøy: Her finner du «Hver gang vi møtes-hotellet»

Bilde av det gamle handelsstedet på Kjerringøy. Rundt er det turkis hav. Her finner du overnatting på Kjerringøy, blant annet Kjerringøy Bryggehotell som har blitt brukt i innspillingen til Hver gang vi møtes. Du finner også Kjerringøy rorbusenter og Kjerringøy Camping.
Kjerringøy har blitt et populært sted å reise til etter øya ble vist i det populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes». Vi har samlet tre steder du kan overnatte på øya. Velg blant Kjerringøy Bryggehotell, Kjerringøy Rorbusenter og Kjerringøy Camping. (Foto: Kjerringoy.com)

Kjerringøy som du ser det på «Hver gang vi møtes»: Bo på Kjerringøy Bryggehotell eller rorbusenter for en uforglemmelig opplevelse.

Velkommen til Kjerringøy, en skatt i Nord-Norge kjent for sin blendende naturskjønnhet og rike kulturhistorie. I tillegg til å by på vakre omgivelse har den lille øya utenfor Bodø de siste årene vært lokasjonen for det populære tv-programmet «Hver gang vi møtes» på TV2.

Overnatting på Kjerringøy

Kjerringøy er ikke bare et sted for avslapning, men også for eventyr. Nærheten til naturen betyr at aktiviteter som fotturer, kajakkpadling, og fisketurer lett kan organiseres. Historieentusiaster vil også sette pris på en tur til det berømte handelsstedet hvor man kan lære om regionens fascinerende fortid.

Under finner du tre forskjellige steder man kan overnatte på Kjerringøy.

Bilde av Kjerringøy Bryggehotell i vakker solnedgang. Her finner du overnatting på Kjerringøy, blant annet Kjerringøy Bryggehotell som har blitt brukt i innspillingen til Hver gang vi møtes. Du finner også Kjerringøy rorbusenter og Kjerringøy Camping.
Kjerringøy Bryggehotell har de siste årene vært destinasjonen for «Hver gang vi møtes», og er et populært overnattingssted på øya. Vi har også samlet to andre populære overnattinger som Kjerringøy rorbusenter og Kjerringøy Camping. (Foto: Hotels.com)

1. Kjerringøy Bryggehotell

Dette sjarmerende hotellet, som ligger rett ved vannkanten, tilbyr gjestene en uforglemmelig utsikt over havet. Med moderne fasiliteter og en koselig atmosfære er bryggehotellet det perfekte stedet for de som søker en kombinasjon av komfort og naturskjønnhet.

Hver gang vi møtes-hotellet
Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy Bryggehotell

Kjerringøy Bryggehotell og sjøhus har 9 store flotte hotellrom med høy standard. Hotellet disponerer også 9 sjøhus som ligger rett ved siden av hotellet.
Finn priser her

2. Kjerringøy Rorbusenter

Et annet populært overnattingssted på «Hver gang vi møtes-øya» er Kjerringøy Rorbusenter.

– Hos oss kan du låne en av våre småbåter eller bare sitte i en av våre utsiktsstoler og nyte tilværelsen, ta badstue eller kose deg i badestampen, hoppe i havet eller vandre til fjells! Skriver de på hjemmesiden sin.

Kjerringøy Rorbusenter

Kjerringøy Rorbusenter

Med 1500 kvadratmeter brygge, 10 sjarmerende rorbuer, restaurant, kafè, utekjøkken og en herlig lounge.

3. Camping på Kjerringøy

Foretrekker du heller å ligge i telt eller kanskje du reiser med campingvogn eller bobil, er muligens Kjerringøy Camping et godt valg for deg når det kommer til overnatting.

Kjerringøy Camping ligger 2 km fra Handelsstedet og er et perfekt utgangspunkt for å utforske alt Kjerringøy har å by på. 

Kjerringøy Camping

Kjerringøy Camping

Kjerringøy Camping ligger ca 2 kilometer fra sentrum av Kjerringøy. Her finner du alt fra campinghytter til bobilplasser med mulighet for strøm.

Hva kan man gjøre på Kjerringøy?

Bilde av en hvit strand med blått hav og fjell i bakgrunnen på Kjerringøy. Her finner du overnatting på Kjerringøy, blant annet Kjerringøy Bryggehotell som har blitt brukt i innspillingen til Hver gang vi møtes. Du finner også Kjerringøy rorbusenter og Kjerringøy Camping.
Kjerringøy er ikke bare et sted for avslapning, men også for eventyr. Vi har samlet tre steder du kan overnatte på øya, velg blant Kjerringøy Bryggehotell (Hver gang vi møtes-hotellet), Kjerringøy rorbusenter og Kjerringøy Camping. (Foto: Kjerringoy.com)
  • Besøk handelsstedet på Kjerringøy: Dette historiske handelsstedet gir et unikt innblikk i nordnorsk kultur og historie fra 1800-tallet. Du kan se godt bevarte bygninger, en rik samling av gjenstander, og lære om livet i Nord-Norge i gamle dager.
  • Utforsk naturen gjennom vandreturer: Kjerringøy har en rekke vakre turstier som passer for alle ferdighetsnivåer. Du kan gå langs kysten, i skogen eller til fjells for å nyte den spektakulære utsikten over landskapet.
  • Båtbyggern på Kjerringøy: Nordlandsbåt, spissbåt, prammer, fembørings-joller, Lofot-joller eller seil-joller. Her får du virkelig oppleve historien til de historiske båtene.
  • Kajakkpadling og båtturer: Vannet rundt Kjerringøy er perfekt for kajakkpadling og båtturer. Med litt flaks kan du se sjøfugler, sel og kanskje til og med hvaler.
  • Kjerringøy kirke: Denne vakre kirken, opprinnelig bygget i 1883, er et sjarmerende landemerke på Kjerringøy. Den er åpen for besøkende, og her kan du nyte den rolige atmosfæren og den flotte arkitekturen.