Shopping

Kjølesekk: Et praktisk alternativ til kjølebag

Kjølesekk: Person på tur i skogen med kjølesekk på ryggen.
Du har sikkert brukt en kjølebag før, men har du prøvd kjølesekk?

Synes du kjølebager blir for tunge og vonde å bære på? Vi har oppdaget alternativet «kjølesekk»!

Du har sikkert vært borti kjølebager før, om det har vært på en piknik i parken eller på stranda en solfylt sommerdag. Det er ingen tvil om at de egner seg godt til kortere turer, eller når den bare skal forflyttes fra bagasjerommet i bilen til stranda.

Likevel er en fullpakket og tung kjølebag som henger i en enslig stropp som gnager seg inn i skulderen din ikke akkurat optimalt når du skal gå lengre avstander. Vi ble nettopp oppmerksomme på en løsning på dette problemet, som definitivt kommer til å spare skuldrene våre for mye belastning i sommer: Kjølesekk!

Bedre for ryggen

At en fullastet sekk er bedre for ryggen enn en fullastet bag, kommer kanskje ikke som en stor overraskelse. I en Dagbladet-artikkel fra noen år tilbake uttaler en kommunikasjonsleder i Norsk Fysioterapeutforbund at veskebruk kan ha negative konsekvenser for kroppen. Da er det jo rimelig å anta at det sammer gjelder typiske kjølebager man henger over skulderen.

Skal du gå lengre turer, og for eksempel vil unne deg en duggfrisk forfriskning som en belønning for mange overståtte høydemetere, vil en kjølesekk utvilsomt være en mer fornuftig måte å frakte dem på.

Nå er det ikke sånn at så mange har hørt om kjølesekker, og dermed er det heller ikke flust av dem på markedet, men vi har funnet et utvalg diverse kjølesekker fra anerkjente produsenter solgt fra troverdige norske nettbutikker. Da kan du være trygg på at drikken din holder seg kald, og ryggen din holder seg god og smertefri i sommer.

Perfekt til stranda
Sagaform City Kjølebag 21 L

Sagaform City Kjølebag 21 L

Sjekk laveste pris her

Denne kjølesekken ser i grunn ut som en helt vanlig sekk, noe som gjør det til en litt mer tilbakelent måte å frakte kalde godsaker til stranda og parken.

Til tur og hverdag
Kjøleryggsekk 30 liter

Kjøleryggsekk 30 liter

Sjekk prisen her

Dette er en kjølesekk som egner seg like godt til turer i skog og mark, som turer til butikken.

Nettlomme i lokket med plass til kjøleelement
Kjøleryggsekk Baltimore Vinga

Kjøleryggsekk Baltimore Vinga

Sjekk prisen her

Minimalistisk kjøleryggsekk fremstilt i vannavvisende nubuck-PU. Kjøleryggsekken er isolert med ekstra tykt skum, og foret er av såkalt PEVA, som er lett å holde rent. En sekk som passer både på stranden, i båten og på eventyr i villmarken.

Gode bærestropper for lange turer!
SurPlus Kjølesekk 35L

SurPlus Kjølesekk 35L

Sjekk prisen her

Denne kjølesekken på hele 35 liter er for de litt mer krevende ekspedisjonene, og er i tillegg vanntett.