Hus, hjem og hage

Kodelås ytterdør: Disse er best i test i 2024

Bilde av hand som trykker på en tast på en kodelås på ytterdør. Det er en kvinnehand som trykker på kodelåsen som er i krom og svart, og montert på en svart ytterdør. Vi har funnet frem kodelåsene og smartlåsene, samt en smart hengelås som alle er best i test eller som får gode skussmål i tester i 2024. Kodelåsese er alle tilgjengelige og fås kjøpt i Norge og er kodelåsene Yale Doorman L3S, Yale Doorman Classic Connected og igloohome Smart Padlock.
Er du på utkikk etter en kodelås eller smartlås til ytterdøren? Vi har sjekket testene og avslører hvilke som er best i test, samt hvilke som får god omtale i testene i 2024! (Foto: ABC Guider)

Vi hjelper deg med å finne den beste kodelåsen til din ytterdør ved hjelp av ekspertenes tester. Her finner du smartlåser med gode skussmål!

Vurderer du en kodelås til ytterdøren din? Da skal vi gjøre jobben mye enklere for deg. Vi har nemlig funnet frem kodelåsene som får gode skussmål i tester, og som alle er testet av de som faktisk kan dette.

En smartlås kan være en god hjelp når det kommer til det å ha oversikt over ytterdøren og hvem som kommer og går i hjemmet. Da har du muligheten til å levere ut ulike koder til ulike personer også slipper du å bestille opp nye nøkler fordi den distré tenåringen mister nøklene sine igjen.

Liker du test-avsløringer som denne? Her finner du alle våre best i test-saker.

Yale Doorman L3S

Tek har testet kodelåsen Yale Doorman L3S og ender med å gi den 7,5 av 10 mulige poeng. De skriver at Doorman L3S er kronlete å sette opp, men deilig å bruke. Og til tross for en kronglete montering og tilkobling til app oppsummerer de med:

– Totalt: En særdeles god løsning.

Disse overvåkningskameraene er best i test til utendørs og innendørs bruk

Yale Doorman L3S Flex Smart lås

Yale Doorman L3S Flex Smart lås

Pris nå: 5 690 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Yale Doorman Classic Connected

Lyd og Bilde har testet kodelåsen Yale Doorman Classic Connected og kaller den «spesielt anbefalt». De gir den hele 5 av 6 mulige stjerner og skryter av batteritid, hvordan den ser ut og det de kaller en «lekker montering».

Yale Doorman Classic Connected digital dørlås (sort)

Yale Doorman Classic Connected digital dørlås (sort)

– Lås opp med kode og nøkkelbrikke
– Automatisk låsing for økt trygghet
– Godkjent låsenhet i henhold til SSF 3522:1 Klasse 2A
Pris nå: 4 490 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Hvilken kodelås til inner- og ytterdør er best i test i 2024?

Britiske PCMag kaller Igloohome Padlock 2 for den beste smarte hengelåsen i 2024. Smarthengelåsen får skryt for byggekvaliteten de kaller for «robust», og skriver at den er enkel i bruk. Dette er en type kodelås for deg som en gang i blant vil dele tilgang til bod og sykkel, samtidig som den er genial for deg som ofte mister nøklene dine.

Derfor anbefales ikke disse brannslukkingsapparatene.

Eldre versjon av testvinneren
igloohome Smart Padlock (IGP1)

igloohome Smart Padlock (IGP1)

Pris nå: kroner hos

Les mer på våre temasider: