Kvæfjordkake – bedre kjent som “Verdens beste” – er en ekte klassiker i norsk baketradisjon, og har fått sin velfortjente tittel for en grunn. Med myk og saftig kakebunn, luftig marengs, sprø mandler og et kremete fyll av vaniljekrem og pisket fløte, får du en kake som kombinerer alt vi elsker: sødme, fylde, luft og crunch.
Oppskrift på Kvæfjordkake (verdens beste)

Tid
60 min
60 min
Porsjoner
1
1
Denne kaken passer perfekt til festlige anledninger som 17. mai, konfirmasjon, bursdager eller når du bare vil imponere med noe ekstra godt. Selv om den ser forseggjort ut, er den overraskende enkel å lage – og resultatet er alltid en sikker vinner på kakebordet. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på