Shopping

Lakrids by Bülow julekalender 2023

Lakrids by Bülow julekalender
Vi har åpnet den luksuriøse julekalenderen Lakrids by Bülow for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene. (Foto: ABC Guider)

Vi har åpnet den luksuriøse julekalenderen Lakrids by Bülow for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Er dette den ultimate julekalenderen for deg som elsker lakris?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Lakrids by Bülow julekalender 2023:

Positivt

+ Utvalg

+ Kvalitet

Negativt

– Julestemning

Lakrids by Bülow julekalender

Lakrids by Bülow julekalender

I år er kalenderen fylt med klassiske favoritter, samt “limited edition” utgaver av lakrisen.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Man blir lovet en kalender med klassiske og nye smaker som vil forføre smaksløkene. Vi vil absolutt si at man får det som blir lovet i denne kalenderen, så lenge du liker lakris vel og merke.

Gir kalenderen oss julestemning?

Foretrekker du et klassisk juledesign med julenisser og juletrær vil kanskje ikke denne gi så mye julesteming, men liker du moderne stilren julepynt vil dette kanskje være den perfekte kalenderen for deg.

Produktkvalitet

Kvaliteten på både kalenderen og innholdet er det ingenting å si på. Her får du virkelig en julekalender som både ser og smaker luksuriøst.

Variasjon

Her må vi si vi ble positivt overrasket. Du får virkelig stor variasjon i denne julekalenderen, og til sammen var det 26 forskjellige smaker! Ønsker du en spiselig adventskalender med god variasjon, og liker lakris, er dette virkelig en fin kalender for deg.

Er kalenderen verdt pengene?

Julekalenderen koster 499 kr, som vil si rundt 20 kr for hver luke. Selv om det ikke er den billigste kalenderen i henhold til innhold, vil vi fremdeles si det er en grei pris. Man får følelsen av luksus, og variasjonen på smakene trekker absolutt opp verdien. Er du glad i lakris synes vi absolutt dette er en julekalender å vurdere.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere