Laks crudo med masse gode smaker av blant annet kapers, gressløk og dill. Perfekt som forrett, eller om du vil kose deg litt ekstra.
Laks crudo
Tid
15 min
15 min
Porsjoner
4
4
Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no
Ingredienser
-
-
-
-
Dressing
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Slik gjør du
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat.
Behold skjermen på
Kutt laks i tynne skiver.
Finhakk sjalottløk, kapers, gressløk og dill. Bland sammen med kapers lake, dijon sennep, skall og saft fra sitron, olivenolje, salt og pepper.
Kutt agurk i tynne strimler.
Anrett laksen med agurk og ruccula og hell over dressingen.