Smarte tips

Lastesekk til bil: Genialt produkt for deg som har hage

Lastesekk: Bilde av bagasjerom på bil med lastesekk full av høy og avfall fra hage.
En lastesekk kan være god å ha i en lang rekke situasjoner; hageavfall, malingsdryppende oppussingsutstyr eller dryppende våte slalåmstøvler, med denne slipper du å tenke på å måtte rengjøre og tørke bilen etter deg.

Om du stadig irriterer deg over rusk og rask i bagasjerommet på bilen etter å ha fraktet hageavfall i den, burde du prøve en lastesekk!

Har du en hage du liker å jobbe i, har du nok opplevd dette før: Sorte søppelsekker med kvist og kvast, ugress og annet hageavfall som dyttes inn i bagasjerommet på bilen for å så fraktes til et egnet avfallsdeponi.

Når du vel fremme går i gang med å lempe sekkene ut igjen, oppdager du at søppelsekkene er fulle av hull takket være nevnte kvist og kvast, og at bagasjerommet dermed er fullt av rusk og rask som har funnet sin vei ut av de hullete sekkene. Du prøver å feie det ut så godt du kan, men på en eller annen måte virker det som om selv de minste gresstrå og jordklumper finner sin vei dypere og dypere inn i bilen. Heldigvis har vi funnet noen som har en genial løsning!

Visste du at vi har en hel samleside full av saker om hagestell?

Lastesekk som skåner bilen mot hageavfall

En trio av tre innovative svensker har kommet opp med en løsning som er like smart som den er enkel:

Zacky lastesekk for bil

Skaff deg lastesekken her!

Denne lastesekken er laget i slitesterkt og vanntett polyeten, og holder bilen din fri for alt av skitt og smuss som skulle bli igjen etter å ha fraktet ting som har en tendens til å skitte og smusse opp bagasjerommet ditt.

Les også: Eksperten forteller hvordan du velger riktig plantejord

Lastesekken er enkel å vedlikeholde

Uansett om det er hageavfall, malingsdryppende oppussingsutstyr eller dryppende våte slalåmstøvler, slipper du å tenke på å måtte rengjøre og tørke bilen etter deg. Bare hekt av lastesekken, gi den en liten skylling med hageslangen og legg den til tørk, så er den klar til bruk til neste gang. Mye mindre styr enn å få den minste lille partikkel og flekk ut av bagasjerommet!

Dette er et smart produkt som har gått litt under radaren hos de fleste, men den får blant annet 4.5 stjerner basert på 12 kundeanmeldelser hos Clas Ohlson (der den ikke lenger er til salgs), og til den nette sum av 269 kroner sparer du både penger, tid og krefter. Og det er jo sjeldent feil.