Shopping

Leca antiskli: Her får du billigst pris på knust Leca Safe

Bilde av grus og Leca antiskli på en glatt asfalt. Vi har, ved hjelp av prissammenligningstjenesten Klarna, funnet ut hvor du får tak i billigst Leca antiskli på 10 og 50 liter.
Med en pose eller bøtte Leca antiskli i gangen kan du enkelt strø deg ut døra når vinterværet byr på sitt glatteste underlag av is og snø. Vi har sjekket prissammenligning og funnet billigste poser med 10, og 50 liter knust Leca Safe. (Foto: Cecilie Aasland / ABC Guider)

Leca antiskli blir fort utsolgt i det veier og oppkjørsler blir glatte. Vi har sjekket prissammenligningen og her får du billigst knust Leca Safe i vinter!

Leca antiskli er manges førstevalg når det kommer til strømiddel om vinteren. Og med en pose eller bøtte med knust Leca innenfor døren kan du enkelt strø deg til bilen eller garasjen når glatta er som verst. Ikke tar de mye plass eller veier mye heller! Visste du at Leca antiskli var strømiddelet eksperten anbefalte da vi spurte hvilket strømiddel som er det beste i vinter? Her kan du lese hvorfor eksperten anbefaler Leca Safe.

Vi har funnet frem prissammenligningen og under finner du billigst knust Leca på 10 og 50 liter.

Her har vi samlet mange geniale tips og triks til både snøfjerning, issmelting og annet du ikke tidligere visste at du ville vite.

Leca antiskli 10 liter

Ikke bare blir det anbefalt av eksperten, men det er også lettvint å fjerne i ettertid. Her har vi avslørt hvorfor Leca Safe Antiskli er et genialt strømiddel.

Under finner du billigst knust Leca på 10 liter:

10 liter
Leca Safe Antiskli

Leca Safe Antiskli

Pris nå: 35 kroner hos Megaflis
Her får du den til laveste pris

Trenger du hardere lut for å komme deg trygt over glattisen? Slik smelter du bort glattisen skånsomt, enkelt og effektivt.

Leca Safe 50 liter

Knust Leca er heller ikke skadelig for hverken hage eller bedd om det kostes der etter at is og snø har smeltet bort – faktisk tvert om! Leca antiskli er derfor et både miljøvennlig, effektivt og praktisk strømiddel uansett hvor du måtte ha behov for å strø. Og en pose eller bøtte med knust Leca kan fint oppbevares i en bøtte innenfor døren.

Under har du poser på 50 liter for deg som vil være sikker på at du har nok:

50 liter
Leca Safe Vinterstrø 50L

Leca Safe Vinterstrø 50L

Pris nå: 229 kroner hos Obs
Her får du den til laveste pris

Leca Safe, strøsingel eller salt? Slik strør du riktig, vi har nemlig forhørt oss med eksperten!

Les mer på våre temasider: