Underholdning

Leder ny hemmelig stor TV 2-serie

Instagram-bilde av TV 2-programleder Helene Olafsen i turklær på Stetind
TV 2-programleder Helene Olafsen på Stetind-tur på fridag fra opptak til hemmelig tv-serie (Foto: Instagram)

En rekke kjendiser har vært til fjells på opptak til en ny stor TV 2-serie. Underveis har mye vært hemmelig.

Blant deltakerne er tidligere bryter Fritz Aanes og TV 2-programleder Desta Marie Beeder og politiker Simen Velle. Innspillingen har foregått flere steder i Nordland. Kulissene har vært naturen ved fjellet Stetind i Narvik, som et av flere sentralt element. Serien skal sendes på TV 2 i høst og være en slags ekspedisjons-TV med til sammen 14 kjendiser.

TV-profil Helene Olafsen la nylig ut bilder på sin Instagram, tatt tett på Stetind. Hun er programleder for den nye hemmelige tv-serien. Den tidligere idrettsstjernen ønsket tips om hva hun kunne bruke fridagen til. – Er på jobb, men hemmelig, svarte hun sine følgere på spørsmål om hvorfor hun var i nord. – Stive lår, skrev hun på sin Instagram-profil.

Tidligere har hun vært programleder for Skal vi danse, som TV 2 ikke sender i høst. I mai røpet Olafsen at hun skal være på skjermen også denne høsten. Men hun kunne ikke kan si noe annet enn at det er hemmelig. – Så det er veldig gøy og spennende, jeg tror det blir bra, sier den populære programlederen til Nettavisen.

Bildet viser Helene Olafsen som programleder i Skal vi danse
Helene Olafsen har vært programleder for Skal vi danse på TV 2.

TV 2 har i en pressemelding bekreftet at opptakene ved Stetind er ferdig. Program-konseptet kan minne om TV Norges «71°Nord» og går ut på at 14 kjendiser skal ta seg gjennom deler av Hamarøy, Sørfold, og Narvik med mål om å bestige det legendariske fjellet Stetind. Det legges opp til utslagskonkurranser underveis ved ulike sjekkpunkter.

Her kan du leses hvilke 14 kjendiser som er med på det nye reality-showet som heter “Vokteren: Fjellet gir og fjellet tar”.

Les mer på våre temasider: