Shopping

Lego Friends eller Lego Star Wars? Her er årets Lego-julekalendere

Lego-julekalender 2023: Lyseblå bakgrunn med en collage av Lego Friends julekalender, Lego Star Wars julekalender, Lego City julekalender, Lego Harry Potter julekalender, Lego Superheroes julekalender.
Her er julekalenderne som passer perfekt til deg som elsker lego! Vi har samlet alle julekalenderne fra lego slik at du enkelt kan finne din favoritt. Velg mellom Lego Friends, Lego Star Wars, Lego City og flere. (Foto: ABC Guider)

Har du en lego-fan i huset? Da er en julekalender fra lego mitt i blinken. Velg mellom Lego City, Friends, Star Wars og flere.

Hvis du har en lego-fan i huset er en Lego-julekalender mitt i blinken! Her er det flere å velge mellom, så for å gjøre det enklere for deg har vi samlet alle Lego- julekalendere for 2023 på ett sted. Velg mellom Lego Friends, Lego Star Wars, Lego City og flere

Vil du være sikker på at du finner riktig julekalender? Her har vi samlet flere populære julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

LEGO Friends-julekalender 2023

I årets julekalender fra Lego Friends kan barna glede seg til alle dyrene, minidukkene, minimodellene og alt tilbehøret som til sammen skaper en julepyntet kjæledyr-lekeplass. Man får også en lekematte og ulike moduler som barna kan sette sammen og omorganisere til en lekeplass for kjæledyrene.

LEGO Star Wars-julekalender 2023

Dette settet inneholder ni Lego Star Wars-figurer, inkludert keiser Palpatine, en ewok og en verkstedsdroide i juleantrekk, en gonk-droide utkledd som et reinsdyr og Omega med en slede. Den inneholder i tillegg 15 minimodeller av blant annet The Justifier, en STAP-speeder, Mandalorianerens N-1-stjernejager, en klonekommandosentral og en ewok-landsby.

LEGO Harry Potter-julekalender 2023

I Lego Harry Potter-julekalender skjuler det seg 18 minimodeller som til sammen skaper magiske Galtvang for hekser og trollmenn. Med modeller fra vertshuset Tre sopelimer, vertshuset Galthodet, Zonkos Hexeri- og Morobutikk og godtebutikken Honningslurp. Man får også en unik minifigur av Abriam Humlesnurr.

LEGO City-julekalender 2023

Bak hver luke i årets Lego City-julekalender skjuler det seg gøyale figurer, minimodeller og tilbehør med julemotiv. Brett ut lekematten med bilde av et koselig vinterscenario som passer perfekt som bakteppe for magiske fortellinger og eventyr.

LEGO Avengers-julekalender 2023

Denne lego-kalenderen inneholder sju minifigurer av blant annet Okoye, Doctor Strange, Captain America, Spider-Man, Wong, Iron Man og Black Widow, samt minimodeller og tilbehør som barn vil kjenne igjen fra Marvels filmunivers, inkludert en Quinjet-miniatyr og en miniatyr av Hydra-toget.

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy-julekalender 2023

Denne julekalenderen fra Lego inneholder seks minifigurer, inkludert Star-Lord, Rocket, Groot og Mantis, samt minimodeller og tilbehør som barn vil kjenne igjen fra Marvels filmverden og den originale Disney+-serien på TV. Barn får blant annet en drone, en blaster, romskipet til Guardians of the Galaxy og en snømann i Thanos’ rustning.

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy-julekalender

LEGO Marvel Guardians of the Galaxy-julekalender

Sjekk prisen hos Jollyroom her Sjekk prisen hos Extra Leker her
Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender, Blivakker julekalender, Lindt sjokolade, Lakrids by Bulow lakriskalender, English Tea Shop te-kalender

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere