Shopping

Linkjole: Den perfekte kjolen i sommervarmen

Bilde av to linkjoler. En i hvit og en i lys blå. Kjole i lin holder deg kjølig gjennom sommeren. Vi har samlet våre linkjole-favoritter.
Sommerens letteste og luftigste sommerkjole er definitivt linkjolen. Vi har samlet våre favoritter slik at du kan se bra ut gjennom hele sommeren.

Linkjole er det perfekte plagget til varme sommerdager. Nå kan du gå sommeren i møte med en luftig lett og lekker linkjole. Her er våre favoritter.

Denne sommeren har deilige plagg i lin, spesielt linkjoler, vunnet hjertene til sommerglade damer langs hele Norge. Og det med all grunn. Det lette og naturlige stoffet gjør sommerens it-plagg perfekt til varme sommerdager. Enten du bruker bukser, skjorter, eller kjoler i det deilige stoffet, vil du oppleve at plaggene puster på en helt spesiell måte. 

Linkjolen er nok den mest populær blant oss nordmenn i sommer. Den er ikke bare lekker å se på, men også praktisk. De naturlige fibrene i lin tillater luft å strømme fritt gjennom plagget, noe som hjelper deg med å holde kroppen kjølig og ventilert i varmt sommervær. Spesielt populært i år er hvite linkjoler.

Linkjole er også et klassisk plagg som passer til alt fra jobb, skoleavslutning, festlige anledninger og på stranden. 

På utkikk etter flere shoppingtips? Les våre beste shoppingsaker her.

Hvordan ta vare på lin

Lin er laget av hundre prosent naturlige materialer, derfor er det viktig å ta godt vare på ullplaggene du velger å investere i. For å ta best vare på linplaggene og sikre en lang levetid er det noen enkle stelleregler du kan følge. 

 1. Følg vaskeanvisningen nøye: Når du skal vaske linlplagg må du følge og lese vaskeanvisningen nøye. På den måten risikerer du ikke å vaske plaggene for hardt. Noen plagg består av tykkere lin og kan vaskes hardere mens noen plagg skal vaskes på kun 30 grader. 
 2. Ikke tørk lin i direkte sollys: Når lintøyet skal tørkes etter vask er det lurt å ikke tørke plaggene i direkte sollys. Solen kan nemlig føre til misfarging på lintøyet. Heng heller kjolen opp eller legg den flatt for å tørke i et rom der sollys ikke er et problem. 
 3. Stryk linplagget mens det er fuktig: For å unngå, og redusere, rynker i kjolen bør du stryke linplagget når det er litt fuktig, på den måten retter rynkene seg raskere ut og jobben din blir mye lettere. Du kan også bruke dampfunksjonen på strykejernet, men dette tar litt mer tidkrevende.

  Hvordan velge riktig linkjole

  Disse parfymene er mest populær blant norske kvinner.

  Utvalget av kjoler i norske nettbutikker er stort og uoversiktlig. Det er derfor viktig å tenke litt på hva du ser etter før du begynner jakten på den perfekte kjolen. Ønsker du en lang kjole eller kort kjole? Ønsker du å følge trenden ved å velge en hvit kjole eller en annen farge? Ønsker du en mer formell linkjole eller en som sitter løst på kroppen. Valgmulighetene er mange, men vi skal hjelpe deg litt på veien med å finne en kjole på nett. 

  Vi har samlet sommerens 10 fineste linkjoler til dame slik at du kan være trendy, nedkjølt og lekker gjennom hele sommeren.

  Lekker linkjole fra Ella & IL

  Lekker linkjole fra Ella & IL

  Lekker linkjole med ermer og snøring i livet.
  Sjekk prisen her
  Linkjole med korte ermer

  Linkjole med korte ermer

  Ensfarget kjole i lin i høy kvalitet.
  Sjekk prisen her
  Lang linkjole med puffermer

  Lang linkjole med puffermer

  Lekker lang kjole i 100% lin. Kjolen har lekre detaljer og puffede ermer.
  Sjekk prisen her
  Lyseblå linkjole fra Ella & IL

  Lyseblå linkjole fra Ella & IL

  Lyseblå sommerkjole i 100% lin.
  Sjekk prisen her
  Perfekt til varme sommerdager
  Luftig linkjole fra AraP

  Luftig linkjole fra AraP

  Luftig linkjole i 100% lin. Perfekt til varme sommerdager
  Sjekk prisen her
  Beige kjole i linblanding

  Beige kjole i linblanding

  Kjolen har 55% lin og 45% bomull
  Sjekk prisen her
  Kjole i lin med rysjer i brystet og splitt

  Kjole i lin med rysjer i brystet og splitt

  Lekker halvlang sommerkjole i 100% lin.
  Sjekk prisen her
  Perfekt til fest
  Sort linkjole fra MOSS COPENHAGEN

  Sort linkjole fra MOSS COPENHAGEN

  Lekker og luftig linkjole i sort. !00% lin
  Sjekk prisen her

  Les mer på våre temasider: