Shopping

Løpesko vinter: Disse er best i test i 2023

Bilde av lyshåret dame som løper ute om vinteren. Hun løper på snø mellom snødekte grantrær og smiler i en rød jakke og svarte bukser. Vi avslører hvilke joggesko og løpesko med pigger som er best i test i 2023. Vinnerne er fra Saucony, La Sportiva, Nike og Inov-8.
Enten du er på utkikk etter jogge- eller løpesko med eller uten pigg er en ting sikkert, man trenger skikkelige joggesko om vinteren! Vi avslører hvilke løpesko med og uten pigger som er best i test til både dame og herre i 2023!

Finn de beste løpeskoene til vinter, ved hjelp av våre avsløringer av hvilke ekspertene kårer til best i test 2023 – med og uten pigger!

For de av oss som er glad i å løpe blir fort snø og is et problem om man ikke er riktig skodd. Heldigvis finnes det nå flust av jogge- og løpesko til vinter på markedet, og både med og uten pigger. Vi har funnet frem de beste og under avslører vi hvilke ekspertene kårer til best i test i 2023 – alle fra anerkjente nettsider fra innland og utland.

Salomon Spikecross 5 GTX: Best i test for deg som løper om vinteren

Det er Solereview som drar frem Salomon Spikecross 5 GTX som et at årets beste pigg-løpesko for deg som løper ute om vinteren.

This extreme adaptation of the Salomon Speedcross adds a dozen spikes to an already sticky Contagrip outsole.

Unisex
Salomon Spikecross 5 GTX

Salomon Spikecross 5 GTX

Salomon har tatt den ikoniske Speedcrossen og lagt til en komplett GORE-TEX-beskyttelse for vær- og snø.
Sjekk prisen her

NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield: Beste hverdagslige løpesko med pigger

Solereview mener at for deg som er på utkikk etter et par hverdags-løpesko til vinteren er NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield svaret. Her har du sko de kaller for en «regnjakke» for føttene som holder deg både tørr og varm samtidig som de har et godt grep på våte underlag.

Dame
NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield

NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield

Strikket materiale i overdelen som holder føttene varme. Isolasjon på baksiden av tungen
Storm-Tread yttersåle med mikrospor for god trekkraft.
Sjekk prisen her
herre
NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield

NikeAir Zoom Pegasus 39 Shield

Varm og vanntett versjon av Pegasus 39
Varmende strikket overdel
Vannavstøtende behandlet
Sjekk prisen her

Salomon Snowspike: Beste ankelhøye joggesko med pigg

– Salomon Snowspike CSWP (ClimaSalomon Waterproof) er alt en løpesko til vinteren burde være, og så litt til. Den er vannfast, beskyttende, stabil, sitter godt på foten, dempet og har en yttersåle som har et skikkelig godt grep på et hvert mykt terreng, være seg slaps, snø eller is, skryter Solereview i det de tester skoene de gir hele 96% av 100 mulige.

Salomon
Salomon SNOWSPIKE CSWP

Salomon SNOWSPIKE CSWP

La Sportiva Blizzard GTX: Beste løpesko med pigg for isete underlag

– Løpere som lager spor på isete stier vil sette pris på karbidpiggene, skriver Gearjunkie om skoene fra La Sportiva. De skryter av sko som er lette i vekt i forhold til hva du får. De mener skoene er litt vanskelige å få på, men når de først er på holder de effektivt snøen ute av skoene.

unisex
La Sportiva Blizzard GTX

La Sportiva Blizzard GTX

Mulighet for å integrere AT Grip Spike-spiker ved bruk på isete underlag.
Sjekk prisen her

Inov-8 TrailFly G 270: «Beste oppdaterte midtsåle»

Denne skoen kan virkelig vekke løpegleden., skriver Pulssonen etter å ha testet Inov-8 TrailFly G 270. Runnersworld liker også skoen og gir den en av sine gjeve gullmedaljer for 2023 i tillegg til å kalle den for «best oppdaterte midtsåle» i det de tester løpesko til vinter i 2023.

Inov-8 TrailFly G 270

Inov-8 TrailFly G 270

Saucony Peregrine 11 GTX: Best i test for løping i terreng om vinteren

Gearjunkie mener Saucony Peregrine 11 GTX er årets beste vinter-løpesko for terreng.

– For seriøse løpere som ikke vil roe ned tempoet gjennom vinteren er Saucony’s Peregrine 11 GTX vårt beste valg for løping vinteren 2023, begrunner nettsiden best i test-stempelet sitt.

Saucony
Saucony Peregrine 12 GTX

Saucony Peregrine 12 GTX

Sjekk prisen her