Hotell

Luksushotell: Dette er de beste hotellene i Europa 2024

Samensatt av tre bilder som viser luksushotell i Europa. Bilde en er av et basseng med et palmetre ved siden av og utsikt over havet. Bilde to er av et slott i Frankrike med grønne trær rundt og en blå himmel. Bilde tre er av et spektakulært innendørsbasseng med marmorerte vegger og gulv. Vi har samlet ti luksushotell som har blitt kåret til de beste hotellene i Europa 2024 av Condé Nast Traveller.
Hvem vil vel ikke dra på luksusferie i Europa? Condé Nast Traveller har kåret Europas beste hotell i 2024, og vi har listet opp to av de luksuriøse hotellene. Ett av dem finner du i Norge. (Foto: Hotels.com)

Drømmer du om en luksusferie? Da bør du sjekke ut disse luksushotellene som har blitt kåret til de beste I Europa. Ett av hotellene finner du i Norge.

Drømmer du om en luksuriøs ferie i 2024? Da må du lese videre. Nå har det anerkjente reisemagasiner Condé Nast Traveller kåret de beste hotellene i verden i 2024.

Vi har tatt en kikk på listen og valgt ut 10 luksushotell til populære reisedestinasjoner i Europa. Og ja, du finner også et norskt hotell på den anerkjente listen.

Her kan du lese alle sakene vi skriver om reise. Her finner du alt fra tips til billige pakkereiser, til hvor du finner sol og varme i desember.

1. Claridge’s: Det første hotellet i London

Dette hotellet regnes som et av de første hotellene i London. Hotellet har gjestet flere Hollywood-kjendiser, og tilbyr spabehandlinger, samt sentral beliggenhet i London.

England

2. Domaine des Etangs: Fransk luksus

Hvorfor ikke bo på et slott i Frankrike? Her kan du slappe av ved bassenget, nyte en deilig spabehandling eller gå tur i omgivelsene rundt slottet.

Frankrike
Domaine des Etangs

Domaine des Etangs

Sjekk prisen her

3. Finca Cortesin: Luksus på Malaga i Spania

Dette er luksushotellet for deg som liker å spille golf. Hotellet ligger rett ved stranden og flere golfbaner. Her kan du også nyte deilige spabehandlinger dersom du heller foretrekker det.

Spania
Finca Cortesin Golf & Spa

Finca Cortesin Golf & Spa

Sjekk prisen her

Vil du heller til Kanariøyene? Da bør du sjekke ut denne: Her vil nordmenn helst bo på Gran Canaria.

4. The Gritti Palace: Luksus i Venezia

Med sentral beliggenhet kan dette luksushotellet i Venezia blant annet tilby spabehandlinger og utsikt over de kjente kanalene i byen.

Italia
The Gritti Palace

The Gritti Palace

Sjekk prisen her

5. Hotel d’Inghilterra: Den beste hotellbaren i Roma?

Hotellet byr på luksus midt i sentrum av Roma. Det populære reisemagasinet velger også å kalle hotellbaren for den beste i Roma av sitt slag.

– Det muntre personalet er veldig flinke til det de gjør, og liker å eksperimentere med klassiske cocktailer, skriver de.

Italia
Hotel d'Inghilterra

Hotel d'Inghilterra

Sjekk prisen her

6. Hotel de L’Europe: Luksus i Amsterdam

Luksus i Amsterdam med umiddelbar nærhet til det populære blomstermarkedet. Noen av høydepunktene du finner på dette hotellet i luksuriøs stil, er 2 barer/lounger og et innendørsbasseng.

Nederland
De L'Europe Amsterdam

De L'Europe Amsterdam

Sjekk prisen her

7. Mandarin Oriental Ritz: Luksus i Madrid

Opplev luksusen på dette Ritz-hotellet i sentrum av Madrid. Her kan du nyte en deilig spabehandling, innendørs basseng, samt god mat og drikke i hotellets to barer/lounger.

Spania
Mandarin Oriental Ritz

Mandarin Oriental Ritz

Sjekk prisen her

8. Palazzo Avino: Idyll på Amalfikysten

Luksus, utsikt, spa, helikopter- og limousintjenester, restaurant med Michelin-stjerne, og basseng på takterrassen. Trenger vi å si mer om dette hotellet på Amalfikysten?

Italia
Palazzo Avino

Palazzo Avino

Sjekk prisen her

9. The Ritz: Luksus i Paris

Luksus midt i sentrum av kjærlighetens hovedstad Paris. The Ritz er synonym med luksus, og her kan du nyte god mat, spabehandlinger, basseng og tre barer/lounger.

Frankrike

10. Union Øye: Et skandinavis eventyr

På den populære listen over de beste hotellene i Europa finner vi også Union Øye som ligger i enden av Norangsfjorden. Helt siden åpningen i 1891 har hotellet vært et sted hvor gjester kommer for å nyte stillheten, roen og det gode liv i storslagne omgivelser.

Rommene er også oppkalt etter kjente personer som har bodd på hotellet gjennom tidene, som blant annet Keiser Wilhelm II, Kong Oscar II, Dronning Maud og Kong Haakon, samt forfatterne Karen Blixen, Knut Hamsun, Sir Arthur Conan Doyle og ikke minst komponisten Edvard Grieg.

Norge
Union Øye

Union Øye

Bestill direkte på deres hjemmeside.

Les mer på våre temasider: