Shopping

Lyko julekalender 2023: Disse blir fort utsolgt!

Collage av fire Lyko julekalendere 2023. 24K julekalender, Mind-Glown Julekalender, 25 Days of Bea-you-ty Julekalender, Man-datories Julekalender.
Julekalender fra Lyko 2023: Disse rives fort ut av hyllene, så her må man være rask med å skaffe seg sin favoritt! Vi har samlet alle fire kalenderne på ett og samme sted. (Foto: Lyko)

Sikre deg Lyko julekalender 2023 før den blir utsolgt! Vi har samlet alle fire kalenderne på ett sted slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Sikre deg din Lyko julekalender nå! Du kan velge mellom fire forskjellige adventskalendere i forskjellige prisklasser og til forskjellige behov. Den mest populære er 24K Julekalenderen som har innhold til en verdi på 11 700 kr.

Disse fyker ut av butikkhyllene, så her gjelder det å være rask!

På utkikk etter flere skjønnhetskalendere? Her har vi samlet de mest populære julekalenderne i 2023.

24K julekalender By Lyko

Denne premiumkalenderen er virkelig en drøm for deg som er interessert i sminke og skjønnhet. Her får du 24 luker fullpakket med beautyverdenens mest luksuriøse merker som Moroccanoil, Lancôme, Elixir Cosmeceuticals og mange andre luksuriøse skjønnhetsmerker. Og det beste med denne kalenderen er at samlet verdi på innholdet er 11 700 kr. Du sparer rett og slett over 9000 kr!

OBS! Denne ble utsolgt på under 60 min i 2022.

verdi: 11 700 kr
24K Julekalender

24K Julekalender

Sikre deg årets beste kalender her
Sjekk prisen her

Sjekk ut den eksklusive julekalenderen fra Caia her!

Mind-Glown Julekalender By Lyko

Denne Beautykalenderen ble også raskt utsolgt i 2022. Her får du 24 luker med makeup, hudpleie, duft, hår og sjokkerende mye glow! Adventskalenderen inneholder produkter til en samlet verdi på 5220 kr.

Unn deg selv eller noen du er glad i denne populære kalenderen fra Lyko.

verdi: 5220 kr
Mind-Glown Julekalender

Mind-Glown Julekalender

Perfekt på skjønnhets-og sminke elskeren
Sjekk prisen her

Denne julekalenderen blir også fort utsolgt! Her kan du kjøpe julekalenderen fra Rituals.

25 Days of Bea-you-ty Julekalender By Lyko

«Sminke, hårpleie, hudpleie og spa-feeling. Full-size only!» skriver Lyko om denne kalenderen. Dette er nok en adventskalender fra Lyko som ble raskt revet bort fra hyllene i fjor.

Her får du hele 25 luker fylt med skjønnhetsprodukter fra By Lyko – alle i full størrelse!

verdi: 2730 kr
25 Days of Bea-you-ty Julekalender

25 Days of Bea-you-ty Julekalender

Sikre deg årets julekalender her
Sjekk prisen her

Visste du at julekalenderen fra Sephora kan kjøpes i Norge?

Man-datories Julekalender By Lyko

Det er ikke bare damene som kan nyte en velværekalender fylt med skjønnhetsprodukter. I denne julekalenderen fra Lyko til herrene får du godbiter for hår, hud, skjegg og kropp.

Her får du 24 luker fylt med en bred blanding av klassiske favoritter og nye favoritter. Adventskalenderen inneholder produkter fra merker som Versace, Rituals, The Ordinary og mange andre populære merker.

Verdi: 4225 kr
Man-datories Julekalender

Man-datories Julekalender

Perfekt til mannen hjemme
Sjekk prisen her

Her finner du flere spennende julekalendere til menn.

Årets Lyko-kalendere slippes kl. 12.00 den 2. oktober. Vi vil ha et digitalt venterom som du kan stille deg opp i kl. 11.30 samme dag og vente på slippet. Kl. 12.00 er det tid for shopping! Da slipper vi inn et antall personer om gangen.