Reise

Maldivene: Slik finner du billigere reise med restplasser

Bilde av azurblått hav og hvite strender med palmer på Maldivene. Vi viser deg hvor du finner billigst reiser og restplasser til Maldivene!
Drømmer du om sand mellom tærne, varme og sol? Hva med en reise til Maldivene? Det trenger ikke å være så dyrt om en kanskje skulle tro! vi viser deg hvor du kan finne billigere reiser og restplasser til ferieparadiset i Det indiske hav. (Foto: Apollo)

En reise til ferieparadiset Maldivene trenger ikke koste skjorta! Vi viser deg hvor du kan finne billigere restplasser til øygruppen i Indiahavet.

Maldivene, et tropisk paradis i Det indiske hav, er en øygruppe bestående av 26 *atoller (koralløyer), kjent for sine blendende hvite sandstrender, krystallklare asurblå laguner og et fantastisk marineliv. Med sin uberørte natur, eksepsjonelle gjestfrihet og luksuriøse fasiliteter, er Maldivene en drømmedestinasjon som garanterer en uforglemmelig ferieopplevelse.

Og en reise til ferieparadiset trenger ikke koste skjorta. Vi viser deg hvordan du finner billigere reiser med restplass til Maldivene!

Liker du å sikre deg billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår med temaet «restplass.»

Restplasser til Maldivene

Drar man til Maldivene er ofte første stopp hovedstaden Malé. Videre fra Malé drar man gjerne ved hjelp av hurtigbåt eller sjøfly til sitt utvalgte resort, hvor det er mulighet for overnatting i luksuriøse bungalower eller litt mer budsjettvennlige strandhytter.

Topp 10: Her drar flest nordmenn på juleferie.

Restplass.no
Billige restplasser til Maldivene

Billige restplasser til Maldivene

Restplass.no sammenligner priser på restplasser fra et hav av reisearrangører, og på den måten finner du enkelt billigst reise.
Sjekk prisen her
Apollo
Restplasser til Maldivene

Restplasser til Maldivene

Hos Apollo kan du finne billigere restplasser til Maldivene. Her er utvalget!
Sjekk prisen her

Ofte stilte spørsmål

Hvor ligger Maldivene?

Republikken er en stat i Det indiske hav, sørvest for India som ligger cirka 650 km sørvest for Sri Lanka.

Overrasket over ny reisetrend til disse reisemålene

I hvilket land ligger Maldivene?

Øygruppen er en egen republikk i Asia, som består av 1192 små og lave øyer fordelt på 26 atoller. Hovedstad er Malé. Befolkningen er på 391 904 innbyggere (2020).

Når er det best å reise til Maldivene?

Høysesongen på Maldivene er fra januar til april fordi dette er tidspunktet det kommer minst nedbør og derfor også størst sjanse for mest sol.

Hvor langt tid tar det å fly til Maldivene?

Det tar omtrent 13 timer å fly til øygruppen.

Hvilken tidssone er Maldivene i?

4 timer foran Norge (Wikipedia).

Hva er en atoll?

* En atoll er et ring- eller hesteskoformet korallrev som omgir en lagune. Bredden på disse er fra 1 til 130 km og de er mest vanlige i vestlige og midtre deler av Stillehavet. Øygruppen består av 26 atoller og 20 administrative atoller (styrt av hver sin eier). Hver atoll har gjerne mellom 5 til 10 bebodde øyer og fra 20 til 60 øyer som er ubebodde.

Hvilket språk snakker de på Maldivene?

Divehi (maldivisk), men det snakkes også arabisk, hindi og engelsk.

Vil du holde deg litt nærmere? Her finner du våre beste tips til restplasser Gran Canaria!

Les mer på våre temasider: