Shopping

Massasjepistol 2022: Disse er best i test

Få en raskere restitusjon etter trening med en massasjepistol.
Få en raskere restitusjon etter trening med en massasjepistol. (Foto: Colourbox)

Massasepistol har blitt et svært populært hjelpemiddel de siste årene. Vi har samlet de beste massasjepistolene slik at du finner en som passer ditt behov.

En god massasje kan både hjelpe med lindring av muskelsmerter og dempe stress i en travel og aktiv hverdag. Enten du trener, jobber på kontor eller driver med idrett er en massasjepistol det perfekte verktøyet for raskere restitusjon og hvile. 

En massasjepistol lindrer muskelsmerter

En massasjepistol er utviklet for å lindre muskelsmerter. Unn deg en deilig massasje i hverdagen samtidig som du eliminer melkesyre i musklene og hjelpe slitne muskler med å restituere raskere. Alt ved hjelp av en håndholdt massasjepistol. 

Fordi du kan bruke pistolen hvor og hvordan du vil passer den utmerket både til den som trener mye og til den som sitter mange timer på kontoret og sliter med stiv rygg og nakke. Til tross for størrelsen vil pistolene massere store muskelgrupper og stive muskler enkelt og skånsomt. 

Samtlige pistoler i testen er av høy kvalitet, har kraftige motorer og regulerbar intensitet. 

Vil du lese flere best-i-test-saker som denne? Her finner du alle våre best-i-test-artikler.

Hva er fordelene med en massasjepistol? 

(Foto: Colourbox)

Det finnes en rekke fordeler med å skaffe seg en massasjepistol. Fordelene gjelder ikke bare treningsentusiaster eller toppidrettsutøvere, men er like mye for deg som ønsker litt ekstra velvære i hverdagen. 

Pistolen gir en pulserende og masserende bevegelse som er med på å spare deg for både smerter og skader. 

Hva bør en vektlegge ved en massasjepistol?

Når du skal velge en massasjepistol er det noen enkle ting du bør tenke på. Hvor lang batteritid har pistolen, Hvor mange hoder følger med og hvor dypt ned i musklene går massasjepistolen. 

De fleste modellene som har kommet best ut i test har god batterikapasitet på godt over 3 timer. Men modellen med best kapasitet er Vivagun 3.0 som har et batteri som varer mellom 12 og 24 timer ved bruk. 

Massasjepistolene som kom best ut i test på samtlige tester har en rekke ulike massasjehoder. Det gjør at du enkelt kan nå de musklene du trenger å jobbe med. På den måten får du en raskere og bedre restitusjon etter trening enn hva du hadde fått med andre massasjepistoler. 

Trigger Point Premium – Testvinner hos Tekguiden.no

Massasjepistolen Trigger Point Premium kommer best ut i testen hos Tekguiden.no
Massasjepistolen Trigger Point Premium kommer best ut i testen hos Tekguiden.no (Foto: Massasjepistoler.no)

Trigger point premium massasjestol er testens testvinner og får terningkast 6 av Tekguiden.no. Maskinen er kraftig, stillegående og perfekt for å løsne opp i spenninger i muskler og ledd. Maskinen er designet for å passe alle bruksområder. Pistolen passer ditt behov enten du er idrettsutøver, kiropraktor eller hobbymosjonist. 

Pistolen gir opptil 3200 slag i minuttet noe som er testens høyeste hastighet. Med sin kraftige motor er pistolen et kraftig verktøy som kan hjelpe deg å helbrede ømme muskler etter trening. Maskinen har en 12 mm behandling dybde som når ekstra dypt noe som gjør den egnet til alle formål. 

Massasjepistolen kommer med 5 ulike massasjehoder som enkelt kan byttes ut. i tillegg har maskinen 15 ulike massasjefunksjon. Her kan du enkelt variere hvilket hodestykke og funksjon du ønsker å bruke ut i fra hvilket område du skal behandle. 

Pistolen vant suverent på flere punkter over andre modeller i testen og er testens billigste og beste modell. 

Les mer om testen hos Tekguiden.no her:

Trigger Point Premium – Best i test

Massasjepistolen har hele 15 ulike 15 ulike behandlingsnivåer, en batteritid på 6 timer, LED skjerm, behandlingsdybde på 12 mm og har 6 ulike massasjehoder.
Bestill massasjepistolen her

PerformanceGun Impact – Best i test 2022 hos Hardworkout.no

Hardworkout gjennomførte i januar 2022 en stort test på massasjepistoler. Nettsiden samlet hele 10 ulike modeller og lagde en stor oversikt over markedets beste massasjepistoler i dems øyne. 

Testens store vinner er modellen fra Mystuff PerformanceGun Impact som fikk toppscore i testen. Pistolen kommer i høy kvalitet og har en rekke gode funksjoner som verdsettes høyt blant testens deltagere. Massasjestolen er blant annet kjent for å bli brukt av fotballspillere i eliteserien og i Europa. i tillegg blir den brukt av fysioterapauter og har blitt brukt mye i private hjem noe som gjør de til en god massasjepistol. 

PerformanceGun Impact har en lett vekt, kraftig motor og kommer med 5 ulike massasjehoder. Med en batteritid på 3 timer og 15 ulike funksjoner klatret modellen til tops i testen til Hardworkout. 

I tillegg til en rekke gode funksjoner er pistolen en av testens billigste noe som gjør den til testens soleklare vinner. 

Les mer om massasjepistol testen fra Hardworkout.no her:

PerformanceGun Impact – Best i test hos HardWorkout.no

Massasjepistolen fra Impact kan du sikre deg hos MyStuff.no. Pistolen er utstyrt med 5 ulike massasjehoder, har en batterikapasitet på 3 timer, en praktisk LED skjerm og masserer 12 mm ned i muskelen.
Bestill massasjepistolen her

Best i test forbrukerliv.no og Getfitness 2022 – Vivagun Prime 3.0

Massasjepistolen fra Vivagun kom best ut i test hos både forbrukerliv og getfitness. (Foto: Getfitness.no)

Vivagun Prime 3.0 har kommet godt ut i en rekke tester men klatret helt til topps i testen hos Forbrukerliv.no og Getfitness.no. Nettsidene samlet en rekke ulike modeller og testet massasje pistolene nøye opp mot hverandre. 

Vivagun Prime 3.0 er utviklet i samarbeid med profesjonelle fysioterapauter og testet og godt brukt blant mange av landets idrettsutøvere. Modellen er utstyrt med 8 ulike massasjehoder du kan velge mellom og en batteritid på 12 til 24 timer ved fullt batteri. Dette er noe markedets beste batterikapasitet. Pistolen lades raskt opp på 2 timer når den først må lades.

Modellen er en av markedets kraftige massasjepistoler du kan få tak i. og kan skryte av 7 ulike massasjefunksjon. her får du alt fra vibrering til en hard pulserende massasje. 

Pistolen har en massasje dybde på 14 mm som gir musklene en dyp og og myk massasje noe som er et stort pluss i testen til Forbrukerliv og Getfitness.

Les mer om testen til Forbrukerliv.no her, og mer om testen til GetFitness her.

Vivagun Prime 3.0

Massasjepistolen kommer med en batterikapasitet på opptil 24 timer, har ulike 8 massasjehoder, stillegående mottor
Bestill massasjepistolen fra Vivagun her