Shopping

Massasjepistol: Disse er best i test

Person i grønn genser som bruker en massasjepistol på leggen for å mykne opp stive muskler. Vi har samlet massasjepistolene som er kåret til best i test.
Er du plaget med vonde og slitne muskler i kroppen? Da er kanskje dette massasjeredskapet den perfekte investeringen for deg. Vi har funnet massasjepistolene som er kåret til best i test. (Foto: Colourbox)

Oppdag fordelene med dette massasjeredskapet. Vi har samlet de beste massasjepistolene slik at du kan finne en favoritt..

En god massasje kan både hjelpe med lindring av muskelsmerter og dempe stress i en travel og aktiv hverdag. Enten du trener, jobber på kontor eller driver med idrett er en massasjepistol det perfekte verktøyet for raskere restitusjon og hvile. 

Massasjepistol: Lindrer muskelsmerter og øker blodsirkulasjonen

En massasjepistol er utviklet for å lindre muskelsmerter. Unn deg en deilig massasje i hverdagen samtidig som du eliminer melkesyre i musklene og hjelpe slitne muskler med å restituere raskere. Alt ved hjelp av en håndholdt massasjepistol. 

Fordi du kan bruke pistolen hvor og hvordan du vil passer den utmerket både til den som trener mye og til den som sitter mange timer på kontoret og sliter med stiv rygg og nakke. Til tross for størrelsen vil pistolene massere store muskelgrupper og stive muskler enkelt og skånsomt. 

Samtlige pistoler i testen er av høy kvalitet, har kraftige motorer og regulerbar intensitet. 

Vil du lese flere best-i-test-saker som denne? Her finner du alle våre best-i-test-artikler.

Hva er fordelene med en massasjepistol? 

Det finnes en rekke fordeler med å skaffe seg en massasjepistol. Fordelene gjelder ikke bare treningsentusiaster eller toppidrettsutøvere, men er like mye for deg som ønsker litt ekstra velvære i hverdagen. 

Pistolen gir en pulserende og masserende bevegelse som er med på å spare deg for både smerter og skader. 

Hva bør en vektlegge ved en massasjepistol?

Når du skal velge en massasjepistol er det noen enkle ting du bør tenke på. Hvor lang batteritid har pistolen, antall hoder som følger med og hvor dypt ned i musklene massasjepistolen tar. 

De fleste modellene som har kommet best ut i test har god batterikapasitet på godt over tre timer. Likevel har modellen med best kapasitet, Vivagun 3.0, batterikapasitet på mellom 12 og 24 timer ved bruk. 

Massasjepistolene som kom best ut i test på samtlige tester har en rekke ulike massasjehoder. Det gjør at du enkelt kan nå de musklene du trenger å jobbe med. På den måten får du en raskere og bedre restitusjon etter trening enn hva du hadde fått med andre massasjepistoler.

Trigger Point Premium kommer godt ut i test

Massasjepistolen Trigger Point Premium kommer godt ut i test hos Pulssonen. Oppsummert skriver dem følgende:

Trigger Point Premium massasjepistol er et trygt og godt kjøp for deg som ønsker en solid, brukervennlig og funksjonsrik massasjepistol til allsidig bruk. Her får du valuta for pengene.

Massasjepistolen kommer med 5 ulike massasjehoder som enkelt kan byttes ut. i tillegg har maskinen 15 ulike massasjefunksjoner. Her kan du enkelt variere hvilket hodestykke og funksjon du ønsker å bruke ut i fra hvilket område du skal behandle. 

Det poengteres også i testen at tilbudsprisen rett over 2000 kroner er mer reell enn veiledende på nærmere 3500 kroner. Verdt å merke seg ved et eventuelt kjøp.

Trigger Point Premium

Trigger Point Premium

Massasjepistolen har hele 15 ulike 15 ulike behandlingsnivåer, en batteritid på 6 timer, LED skjerm, behandlingsdybde på 12 mm og har 6 ulike massasjehoder.
Sjekk prisen her

PerformanceGun Impact – Best i test 2022 hos Hardworkout.no

Hardworkout gjennomførte i januar 2022 en stort test av massasjepistoler. Nettsiden samlet hele 10 ulike modeller og lagde en stor oversikt over markedets beste massasjepistoler i deres øyne. 

Testens store vinner er modellen fra Mystuff, PerformanceGun Impact, som fikk toppscore i testen. Pistolen kommer i høy kvalitet og har en rekke gode funksjoner som verdsettes høyt blant testens deltakere. Massasjestolen er blant annet kjent for å bli brukt av fotballspillere i Eliteserien og i Europa. I tillegg blir den brukt av fysioterapauter.

PerformanceGun Impact har lav vekt, kraftig motor og kommer med fem ulike massasjehoder. Med en batteritid på 3 timer og 15 ulike funksjoner klatret modellen til topps i testen.

I tillegg til en rekke gode funksjoner er pistolen en av testens billigste, noe som gjør den til testens soleklare vinner. 

PerformanceGun Impact – Best i test hos HardWorkout.no

Massasjepistolen fra Impact kan du sikre deg hos MyStuff.no. Pistolen er utstyrt med 5 ulike massasjehoder, har en batterikapasitet på 3 timer, en praktisk LED skjerm og masserer 12 mm ned i muskelen.
Sjekk prisen her

Vivagun Prime 3.0 får gode skussmål

Vivagun Prime 3.0 har kommet godt ut i en rekke tester, deriblant fått gode skussmål fra Pulssonen: fasiten på en god massasjepistol

Pulssonen konkluderer: Vivagun PRIME 3.0 stiller i en egen klasse med sin overlegne batteritid, et flott display, et godt håndtak, og et smart Ai chip for automatisk justering av hastigheten.

Modellen er utstyrt med syv ulike behandlingsnivåer du kan velge mellom, en batteritid på 12 til 24 timer ved fullt batteri avhenging av bruk, gjør dette til et godt valg ved vurdering av ny massasjepistol.

vivagun

Vivagun Prime 3.0

Massasjepistolen kommer med en batterikapasitet på opptil 24 timer
Sjekk prisen her