Mat og drikke

Middagstips kyllingmiddag: Sursøt kyllingwok

Bilde av en sursøt kyllingwok fylt med sesongens friske grønnsaker og kylling. Perfekt middagstips som hele familien vill elske
Manges førstevalg når en er på asiatiske restauranter og så lett å lage hjemme! På 20 minutter har du klart middagstipset asiatisk kylling i sursøt saus. (Foto: Frukt.no)

Er du sulten, men tom for ideer til hva du skal spise til middag? Her har du middagstips og oppskrift på en enkel og smakfull kyllingwok.

Kylling er en stor favoritt hos både store og små. Derfor er vi sikre på at dette middagstipset på kyllingwok i sursøt-saus blir en favoritt. Retten som inneholder friske grønnsaker og serveres med en nydelig sursøt saus er både enkelt og smakfull, men det kanskje det beste er at maten er klar på under 30 minutter! Middagstipset er hentet fra Frukt.no

Middagstips: Kyllingwok som passer perfekt i en travel hverdag

Denne sursøte woken med kylling er en enkel velsmakende middag som passer perfekt til en travel hverdag. På under 30 minutter lager du en velsmakende middag fylt med friske grønnsaker, kylling og en sursøt saus. Alle grønnsakene i oppskriften kan byttes ut med det du og familien liker best. På denne måten kan selv de som ikke er glad i alt av grønnsaker nyte en sunn og god middag. Om du ønsker kan retten også kombineres med nudler eller kokt ris.

Vil du ha flere middagtips? Her samler vi alle middagstips vi skriver, og middager hele familien, barn og gjester vil elske!

Geniale spisepinner

Perfekt til deg som ikke kan bruke spisepinner. Genialt produkt til Wok og asiatisk mat.

Vil du spise det asiatiske middagstipset med spisepinner lærer vi deg å spise med spisepinner her.

Middagstips kyllingmiddag: Sursøt kyllingwok

Middagstips: Bilde av ferdig resultat av oppskrift på sunn og enkel kyllingmiddag.
Manges førstevalg når en er på asiatiske restauranter og så lett å lage hjemme! På 20 minutter har du klart middagstipset asiatisk kylling i sursøt saus. (Foto: Frukt.no / Alf Børjesson )
Tid
20 min
Porsjoner
4

Denne asiatiske wokretten, med kylling, masse friske grønnsaker og sursøt saus smaker fantastisk, i tillegg til at du lager den i fei! Vi foreslår å servere den med nykokt ris eller brød.

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Saus:

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Start med å skjære opp kylling, gulrot og paprika i strimler. Del så ananas og vårløken i biter.

2.

Videre steker du kylling i 1 spiseskje olje til den får litt farge (ca. 2 minutter). Tilsett så gulrot, cashewnøtter og vårløk. Stek disse i 1 minutt og ha så i paprika og ananas. Stek alt sammen i ytterligere 2 minutter.

3.

Rør chilisausen sammen med honningen og bland i resten av ingrediensene. Hell så sausen over wokblandingen før du har i erter, og varmer alt sammen til ertene er varme.