Shopping

Milk Makeup: Lanseres endelig i Norge

Milk makeup lanseres endelig i Norge. Nå kan du snart få tak i Milk Makeup concealer, Milk Makeup Bronzer, Milk Makeup Primer, Milk Makeup sculp stick, Milk Makeup Bronzer, Milk Makeup lip + cheek og mange andre produkter fra Milk Makeup.
Milk Makeup lanseres endelig i Norge. På bildet over ser du kun et lite utvalg av produktene som kommer til Norge mandag 4 mars. (Foto: Lyko)

Det populære sminkemerket Milk Makeup lanseres endelig i Norge! Her får du endelig få kjøpt sminken alle har ventet på.

Ventetiden er over – Nå lanseres Milk Makeup endelig i Norge!

Du har nesten garantert sett produktene på Tiktok eller hos beauty-influencere fra hele verden? Milk Makeup har rett og slett tatt verden med storm. Norske jenter har lagt sin elsk på produktene, men til nå har man ikke fått tak i det populære sminkemerket i Norge. For å få tak i Milk Makeup har nordmenn måtte reise til utlandet eller bestilt fra dyre utenlandske nettsider, men nå er den tiden snart over!

Her kjøper du Milk Makeup

Her kjøper du Milk Makeup

Milk Makeup lanseres eksklusivt hos Lyko mandag 4 mars ved midnatt
Kjøp Milk Makeup her

Hvor kan du kjøpe Milk Makeup i Norge?

Milk Makeup lanseres eksklusivt hos Lyko.no natt til Mandag 4 mars klokken 00.00

Og er du ekstra utålmodig sparker Lyko Norge i gang salget fysisk i butikken på Karl Johan lørdag 2. mars klokken 10.00. Da er det duket til full fest, men med et begrenset antall produkter. Vil du unngå lange køer og trengsel kan det være lurt å vente et par dager med å bestille og heller bestille produktene hjem fra nett og få de levert på døra.

Hva er Milk Makeup?

Bilde av to damer som bruker Milk Makeup blush og milke makup bronzer. Nå kan du kjøpe milk makeup i norge.
Milk Makeup kan endelig kjøpes i Norge. Men hvorfor er Milk så populært? (Foto: Lyko)

Milk Makeup er et amerikansk skjønnhetsmerke som har spesialisert seg på sminke som skal være inkluderende, nyskapende og spennende for alle. Fokuset til merket ligger på mangfold og det er både vegansk og dyrevennlig. Milk Makeup er nemlig ikke testet på dyr.

Milk Makeup har et stort fokus på inkludering av alle og er derfor laget for å passe alle hudtyper, farger og toner. Milk har satt store spor i en industri som tidligere har hatt lite fokus på variasjon i farger.

Dette mener sminkeeksperten om Milk Makeup

Vi tok en prat med vår egen sminkeeskpert, Cecilie Aasland, for å høre litt hva hun synes om Milk Makeup. Hun har tidligere erfaring som nasjonal makeupartist for et av verdens største sminkemerker.

– Milk Cosmetics havnet bokstavelig talt på alles lepper (og kinn) etter at de ble lansert i 2016. Sminkeproduktene fra cult-merket som, til tross for navnet, faktisk er vegansk skiller seg fra andre med sin lett gjenkjennelige pakning, forteller hun.

Aasland nevner at Milk-produktene kommer i både store og små størrelser noe som gjør det enkelt å prøve flere av produktene uten å måtte kjøpe de i stor størrelse.

–Jeg er lang i fra den eneste som har plukket med meg en mini-blush og mini-contour fra Milk i det jeg står i køen og skal betale på Sephora, forteller Aasland.

Mik Makeup Mini-blush
Milk Makeup mini-blush

Milk Makeup mini-blush

En multifunksjonell kremblush og leppefarge fra Milk Makeup
Kjøp blushen fra Milk Makeup her

Hvorfor tror du merket har blitt så populært?

– I tillegg til å være på «alles lepper» fikk nok merket også god hjelp med markedsføringen da de lanserte sin KUSH Mascara, som inneholder cannabisolje.

Hvilke produkter ville du sikret deg ved lanseringen?

– Jeg har selv prøvd både deres contour- og blush-stick og endt med å anbefale de videre til venner og kollegaer. Disse kjøper jeg påfyll av så fort de er tomme! De er små, tar liten plass i sminkevesken og derfor enkle å ta med seg og i tillegg skikkelig enkle å påføre!

Aasland forteller videre at hun er nysgjerrig på deres Hydro Grip Primer og settingspray som har blitt favoritter hos flere, og hvor førstnevnte også har sikret seg det anerkjente Allure «best i test-stempelet»

Dette ønsker vi på kontoret oss fra lanseringen

Jeg tok en prat med damene på kontoret og spurte hva de vurderer å kjøpe seg på Milk Makeup lanseringen.

Vår kjære Monika forteller oss at hun stjeler av blush og bronseren til Milk Makeup fra døtrene sine hver morgen. På lanseringen til Lyko kommer hun derfor til å sikre seg et par eksemplarer av de begge, både til seg selv og døtrene sine.

Milk Makeup Matt Bronzer

Milk Makeup Matt Bronzer

En prisbelønt krembronzerstift – Finnes i ulike nyanser
Kjøp Milk Makeup Bronzer her
Milk Makeup lip + Cheek blush

Milk Makeup lip + Cheek blush

En multifunksjonell kremblush og leppefarge – Finnes i 11 ulike nyanser
Kjøp Milk Blush her

Inga fra ABC Nyheter er helt sikker på at hun skal kjøpe seg en under eye brighter og primer, i tillegg vurderer hun en highlight stick og concealer.

Milk Makeup Under Eye Tint & Brighter

Milk Makeup Under Eye Tint & Brighter

En 99 prosent naturlig, lett dekkende concealer med hudpleiefordeler som synlig lysner og frisker opp under øynene.
Kjøp Milk Under Eye Tint & Brighter her
Concealer
Milk Makeup Concealer

Milk Makeup Concealer

En multifunksjonell concealer med middels til full dekning som dekker, former og tilfører fuktighet for en lett, naturlig og jevn finish.
Kjøp Milk Concealer her
Highlighter
Mike Makeup Highlighter

Mike Makeup Highlighter

En ren, duggfrisk krem-highlighterstift. Finnes i 6 ulike nyanser.
Kjøp Milk Makeup Highlighter her

Inge-Lene forteller at en god bronzer er et definitivt must! Hun skal derfor både sikre seg en god primer og endelig teste deres blush stick. I tillegg forteller hun at hun elsker en lip plumper og derfor snuser på denne!

Primer
Milk Makeup Primer

Milk Makeup Primer

En prisbelønt longwear gelprimer som holder på sminken i opptil 12 timer
Kjøp Milk Primer her
Lip Plumper
Milk Makeup Lip Plumper

Milk Makeup Lip Plumper

En ren, supermyk og glansfull leppegel som gir en elektrisk, men behagelig prikkende følelse og fyldigere lepper.
Kjøp Milk Lip Plumber her
Milk Makeup Bionic Blush

Milk Makeup Bionic Blush

En flytende blush som kan blendes transparent eller legges i flere lag.
Kjøp Milk Bionic Blush her

Les mer på våre temasider: