Shopping

Minecraft julekalender 2023

Vi har åpnet den populære Minecraft-julekalenderen 2023 for å finne ut om den skaper julestemning og er verdt pengene.

Er dette den ultimate julekalenderen til Minecraft-fans?

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Minecraft julekalender:

Positivt

+ Variasjon

+ Perfekt for Minecraft-fans

Negativt

– Få figurer

– Kvalitet

Minecraft julekalender

Minecraft julekalender

Bak hver luke i denne kalenderen finnes det småting som alle Minecraft-fans kjenner igjen.
Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Du får absolutt mange småting som alle Minecraft-fans kjenner igjen. Man blir også lovet «en hel masse minifigurer», men vi ville ikke kalt 6 figurer av 24 luker for så veldig mange. Esken kan brettes ut og brukes som kulisse når du leker med alle figurene, noe som vi synes er en fin egenskap.

Gir kalenderen oss julestemning?

Med juletre, nisselue og andre juledekorasjoner avbildet på kalenderen må vi si at den er med på å skape en julestemning.

Produktkvalitet

Vi kan ikke skryte av god kvalitet på kalenderen da noen luker er vanskelige å få opp med gaver som kan være vanskelig å få ut. Dette gjør at den lett blir ødelagt hvis man ikke er forsiktig når lukene åpnes.

Variasjon

Som sagt synes vi 6 figurer i 24 luker er i det minste laget for en slik kalender, men i seg selv er det god variasjon da man får forskjellige overraskelser i hver luke.

Er kalenderen verdt pengene?

Til 549 kr hadde vi ønsket oss litt mer av denne kalenderen. Konklusjonen vår er derfor at hvis du ikke er en stor Minecraft-fan er nok ikke dette kalenderen for deg. Men er du en fan vil den nok falle i smak, og mest sannsynlig være verdt pengene.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft.

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere