Bolig

Mobilabonnement i 2024: De beste rabatter og fordeler

Fordeler hos mobiloperatørene: Sjekk hvilke fordeler du får ved kjøp av enkelte mobilabonnement.

Leter du etter det beste mobilabonnementet i 2024? Vi har gjort det enkelt for deg å finne det optimale abonnementet som passer dine behov og budsjett.

Om du ønsker deg ubegrenset data, rimelige utenlandssamtaler, eller den beste dekningen, leverer mange av operatørene på ønskene med lokale forskjeller. Vi sammenligner ofte pris opp mot data du får. Nå er det et nytt parameter for å få deg inn som kunde: fordeler.

Vi har tatt en runde hos mobilabonnement-aktørene og sett hva kan tilby deg som ny kunde i tillegg til å levere på pris. Her er våre forslag:

Topp 3 beste fordeler ved bytte av mobilabonnement

TELENOR-DEKNING OG CashPoints
Som Norwegian Reward-medlem opptjener du CashPoints hver måned!

Som Norwegian Reward-medlem opptjener du CashPoints hver måned!

Sjekk kampanjen hos Talkmore ->
5G fra telia
Få Airpods til 1 kr ved 12 mnd binding

Få Airpods til 1 kr ved 12 mnd binding

Sjekk kampanjen hos Telia ->
Fri data
Fri data(!) og Netflix inkludert i måneden

Fri data(!) og Netflix inkludert i måneden

Netflix Basis er inkludert og kan kobles opp mot eksisterende Netflix-konto.
Sjekk kampanjen hos Ice ->
OPPTATT AV SIKKERHET?
Sikkerhetstjenester som fordeler hos Telenor

Sikkerhetstjenester som fordeler hos Telenor

Gjennom flere av Telenor sine abonnement får du tilgang til fordeler som Nettslett, Se Hvem (anropstjeneste), svindelvarsel, Nettvern+
Se oversikt her.

5 spørsmål og svar ved bytte av mobilabonnement

Bytte av mobilabonnement kan virke komplisert, men det trenger ikke være det. Her er fem vanlige spørsmål og svar som kan hjelpe deg med å finne det beste mobilabonnementet for dine behov.

1. Hvorfor bør jeg bytte mobilabonnement?

Det er flere grunner til å bytte mobilabonnement. Du kan spare penger, få bedre dekning eller få flere fordeler som ekstra data eller streamingtjenester inkludert i abonnementet. Et nytt abonnement kan også gi deg muligheten til å oppgradere til en ny telefon med bedre betingelser.

2. Hvordan sammenligner jeg mobilabonnementer?

For å finne det beste mobilabonnementet, bør du sammenligne pris, datamengde, dekning og eventuelle tilleggstjenester. Bruk nettsider som sammenligner mobilabonnementer for å få en oversikt over de beste tilbudene på markedet. Husk også å lese kundeanmeldelser for å få innsikt i andre kunders erfaringer med de ulike leverandørene.

3. Kan jeg beholde telefonnummeret mitt?

Ja, du kan beholde telefonnummeret ditt når du bytter mobilabonnement. Dette kalles nummerportabilitet. Når du bestiller et nytt abonnement, oppgir du at du ønsker å beholde ditt gamle nummer. Din nye leverandør vil deretter ordne alt det praktiske med overføringen.

4. Hva skjer med bindingstiden på mitt nåværende abonnement?

Hvis du har bindingstid igjen på ditt nåværende abonnement, kan det påløpe et gebyr for å bryte kontrakten før tiden. Sjekk vilkårene i din nåværende avtale for å se hva som gjelder. Noen mobiloperatører tilbyr å dekke kostnadene for å bryte bindingstiden hvis du bytter til dem.

5. Hva bør jeg tenke på når jeg velger nytt mobilabonnement?

Når du velger et nytt mobilabonnement, bør du vurdere hvor mye data du trenger, hvor god dekningen er i ditt område, og hvilke tilleggstjenester som er inkludert. Hvis du bruker mye data, bør du velge et abonnement med høy datamengde eller ubegrenset data. Hvis du reiser mye, kan et abonnement med gode roaming-avtaler være viktig. Ta også hensyn til kundeservice og støtte fra leverandøren.

Les mer på våre temasider: