Shopping

Myggjager fra Thermacell: Dette sier testene

Myggjager test: En mygg i ferd med å spise sitter på en menneskekropp, med natur i bakgrunnen.
Vil du helst unngå å bli mygg-buffet i sommer? Da bør du vurdere denne testvinnende myggjageren. (Foto: Colourbox)

En herlig norsk sommerdag kan fort bli ødelagt av svermer med blodtørstig mygg. Vi har funnet en løsning som er best i test!

Norske somre kan være lunefulle. På én side har vi de lange og lyse dagene, frodig natur og lokale jordbær med fløte og sukker. På den andre siden har vi hurtige værskifter, lave badetemperaturer og sist men ikke minst: Mygg.

Disse små blodsugerne er en pest og en plage (for mange), og har du riktig uflaks kan sommerkosen med familien på terrassen ende opp som mer sommerkoselig for myggen, all den tid de kan spise seg gode og mette på blodet ditt mens du fåfengt vifter og smekker bort de flyvende udyrene.

Visste du at vi har en samleside full av nyheter og guider om skadedyr?

Myggjager fra Thermacell: Smart og bærbar myggjager

Du har sikkert fått med deg at det finnes omtrent like mange myggfjerningsprodukter på markedet som det finnes mygg i en kubikkilometer fuktig norsk skog.

Disse har en tendens til å ha en varierende grad av suksess i det de prøver å utrette, og er du som undertegnede har du sikkert opptil flere sprayer og dingser rundtomkring der du bor, som aldri riktig innfridde det de lovet.

Om du også plages av når myggspray-lukta er så intens at den overdøver lukta av maten på grillen eller ender opp med å sette smak på ispinnene du har til dessert, kan vi ha funnet en smart løsning:

Genialt
Thermacell  myggjager

Thermacell myggjager

Oppladbar myggjager som holder myggen langt unna
Sjekk prisen her

Blant annet skrev CNN om Thermacell E55 i fjor sommer, der de hyller den stillegående og gassløse myggjageren, og omtaler den som:

– En liten myggjager som faktisk virker.

Sammenlignet med mange tilsvarende myggjagere er den nokså liten, og med 5,5 timers batteritid og refill-patroner som varer i omlag 12 timer, er denne perfekt for alt fra hjem og fritidsbolig til camping og telttur.

En ekstra god fordel om du er mye på reise: Siden den ikke bruker gass kan du også ta den med på flyet!

Les også: 5 tips som holder myggen unna

Digitaltrends.com har også skrytt av denne, og roser i likhet med CNN myggjagerens effektivitet mot mygg, samt lyd- og luktfrihet. Totalt kan den holde 29 kvadratmeter myggfrie, så om du trenger å dekke et større område bør du vurdere et annet produkt.

Andre alternativer:

myggfelle
Skeetervac myggfelle SV35 propan

Skeetervac myggfelle SV35 propan

Propandrevet myggfelle – modell SV35 egner seg svært godt i knottområder, men fanger alle typer mygg.
Sjekk prisen her
Dekker opptil 4000 m²
Mosquito Magnet Pioneer

Mosquito Magnet Pioneer

Sjekk laveste pris her

Denne maskinen er av et helt annet kaliber enn den lille oppladbare fra Thermacell, men holder til gjengjeld områder opp mot 4000 m² myggfrie. Denne modellen gode skussmål i VG, som skrev «Mosquito Magnet gjør jobben, og er både støyfri og luktfri», men gir litt trekk for høy pris og vanskelig installasjon.