Best i test

Nakkepute: Denne reiseputen er en soleklar testvinner

Collage av to nakkeputer fra Trtl Pillow og Cabeau Evolution S3. Vi avslører hvilken reisepute som er kåret til best i test i 2024.
Med en god nakkepute kan enhver reise bli mer komfortabel. Vi har funnet reiseputen som er en soleklar favoritt blant ekspertene! (Foto: ABC Startsiden)

Vi har funnet den beste av de beste nakkeputene i 2024 slik at du kan reise både kort og langt mest mulig komfortabelt!

En god nakkepute kan være med på å gjøre reisen din mer behagelig. Enten det er til lange flyturer, pendling eller en annen form for reise, kan en reisepute være redningen for en stiv nakke.

Vi har sett på en rekke produkttester for å finne nakkeputene som er kåret til best i test i 2024, og her er det en soleklar favoritt blant ekspertene.

Drømmer du om å reise til sol og varme til en billig penge? Da anbefaler vi samlesiden vår for restplass-reiser!

Nakkepute: Denne reiseputen er best i test i 2024

Med hele seks best i test-titler er det ingen tvil om at Cabeau Evolution S3 kan kalle seg årets beste nakkepute.

Conde Nast Traveller skryter spesielt mye av baksiden av nakkeputen som er utformet på en annen måte enn klassiske reiseputer.

– Det jeg liker best er at baksiden av puten er flat slik at man kan sitte rett inntil setet sitt, i motsetning til de typiske reiseputene som har en tendens til å være runde og vippe nakken litt ned, står det i testen.

For å gjøre reisen ekstra behagelig er kanskje en av disse testvinnende hodetelefonene noe for deg.

best i test
Cabeau Evolution S3

Cabeau Evolution S3

Testvinner i seks forskjellige tester
Pris nå: 649 kroner hos Chillout
Sjekk prisen hos Outnorth her Her får du den til laveste pris

Puten som er laget av minneskum får også mye skryt av The Telegraph for å være svært komfortabel og for å gi fantastisk god støtte til nakken. Tripsavvy beskriver følelsen av puten som en «myk sky».

– Enten det er å støtte hodet mens du sover eller støtte nakken mens du ser på en film, tilpasser den seg for å støtte dine behov, skriver de om nakkeputen.

Det er rett og slett så mange gode tilbakemeldinger på denne nakkeputen at skulle vi ramset opp alle ville saken blitt veldig lang.

Anbefalte nakkeputer til reise

Selv om det er én soleklar testvinner, er det også andre nakkeputer som får mye skryt og derfor også burde få oppmerksomhet. Mange av disse er det derimot vanskelig å få tak i i Norge.

Trtl Pillow har en fasinerende form, og flere av de som testet produktet sier de ble overrasket over at denne nakkeputen kunne gi så mye støtte.

– Putens koselige fleeceomslag vil også holde nakken din varm, noe som gjør den til et godt valg for alle som blir kalde mens de flyr, skriver blant annet Wirecutter om denne.

anbefalt
Trtl Pillow

Trtl Pillow

Unik utforming som gir god støtte og tar liten plass i håndbagasjen. Nakkeputen er dessverre ikke tilgjengelig i Norge.

For å finne flere alternativer til anbefalte nakkeputer på det norske markedet sjekket vi en produkttest gjort av TV2 Hjelper deg. Testen er derimot fra 2017, men til vår store overraskelse var testvinneren her et velkjent produkt, nemlig en eldre versjon av den soleklare testvinneren for 2024, Cabeau Evolution.

Les mer på våre temasider: