Shopping

Når er Black Friday og Black Week 2022?

Black Week & Black Friday 2022
Er du klar for Black Week & Black Friday 2022? (Foto: Startsiden)

Årets største handelsuke: Vet du når årets Black Week og Black Friday går av stabelen? Det er nemlig like rundt hjørnet!

Med foten godt innenfor årets «Black Month» begynner det også virkelig å nærme seg Black Week og Black Friday, de populære og sagnomsuste dagene hvor nordmenn går mann av huse for å få de beste tilbudene på årets julegaver.

Når er Black Friday og Black Week i 2022?

Black Friday er en årlig handelsdag som stammer fra USA, og som går av stabelen den fjerde fredagen i november (i år er det fredag 25. november), som er dagen etter høytidsdagen thanksgiving.

Dagen markerer tradisjonelt starten på julehandelen, med sterkt nedsatte varer som gjerne er begrenset i antall. Det fører til at folk står opptil flere dager i kø for å sikre seg de beste tilbudene.

Vil du lese mer om Black Friday 2023? Her kan du lese alt om handelsdagen og holde deg oppdatert på kupp og gode tilbud.

I kjent ånd, har handelstanden også tatt den siste fredagen i november til nye høyder, og den svarte fredagen har gradvis blitt utvidet til å vare en hel uke, og er nå det vi kaller Black Week. Det er også mange butikker som kjører på med tilbud allerede fra første november og kaller det Black Month

I denne tiden selger butikkene blant annet unna overskuddsvarer med store rabatter. I dagens økonomiske situasjon sitter butikkene med større mengder overskuddsvarer enn tidligere, som følge av det som har vært en litt kjølig periode for handelsstanden på grunn av mye økonomisk usikkerhet.

Blant annet NRK melder at årets Black Month, Black Week og Black Friday kommer til å ha enda flere og bedre tilbud enn før. Vi i Startsiden har en egen oversikt, hvor vi samler de beste tilbudene for deg. Den kan du se her!