Shopping

Nespresso-kaffemaskin: Spar 1000 kroner i dag

Bilde av nespresso kaffemaskin som nå er på 55% rabatt under Black Week
Dette tilbudet er neste for godt til å være sant. Nå kan du spare 1000 kroner. Det tilsvarer 55% rabatt. (Foto: Elkjøp)

Nespresso-kaffemaskin er en lekker og kompakt kapselmaskin som gir deg kaffe på sekunder.

Nespresso kaffemaskin Vertuo POP er en kompakt og praktisk kapselmaskin-pakke som gir deg kaffe med kun ett trykk. Nå kan du spare hele 55 % rabatt på den populære kaffemaskinen. Det tilsvarer 1000 kroner i rabatt.

I pakken får du med en melkeskummer og en Nespresso kaffemaskin til kapsler med en unik pakkepris. Kaffemaskinen kan lage rykende fersk kaffe til 4 ulike kogppstørrelser kun ved hjelp av et enkelt trykk. Melkeskummeren steamer melk til et fløyelsmykt skum som passer perfekt til kaffen om du liker den med melk.

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Sjekk alle Black Friday-guidene våre her

Spar 1000 kroner i dag
Nespresso Kaffemaskin verdipakke

Nespresso Kaffemaskin verdipakke

Produktet er utsolgt til 799 kroner.
Pris nå: 1 799 kroner hos Elkjøp
Her får du den til laveste pris

Prishistorikk på Nespresso kaffemaskin

For å være sikker på at tilbudet på pakken med Nespresso-kaffemaskin er reelt, har vi sjekket prissammenligningstjenesten til Klarna. Under ser vi at prisen på Nespresso-produktet har ligget stabil i pris siden september før den gikk ned i pris under Black Week. Her ser vi at den laveste prisen på Nespresso-produktet ligger på 799 kroner, hvor førprisen var 1799 kroner. Et godt tilbud, med andre ord.

Bilde på prishistorikken til Nespresso kapselmaskin under Black Week 2023
Prishistorikken til Nespresso Kaffemaskin. (Foto: Klarna)