Smarte tips

Nuppefjerner: Disse er best i test

Bilde av blå nuppefjerner med en nuppete brun shorts. Disse nuppefjernerene er best i test.
Det finnes mange nuppefjernere på markedet, men til tross for ganske likt utseende på de fleste av dem er de forskjellige i ytelse. Vi har samlet nuppefjernerne som er best i test hos uavhengige norske og utenlandske nettsider. (Foto: Colourbox)

Når det kommer til nupper er det lite som fjerner de som en nuppefjerner! Disse er best i test hos norske og utenlandske nettsider.

Nuppe meg her og nuppe meg der, nuppefjernere tar heldigvis bort nupper fra alle slags klær. Vi har sett på testene som tar for seg nuppefjernere, og funnet frem nuppefjernerene som er best i test.

Hvorfor nupper klær seg og hvilke stoff nupper?

Ifølge Klardag.no skyldes ofte nupper på klær overskuddsfibre i nye plagg. De skriver også at det kan komme av at selve tekstilet i klærne nupper seg. Dette kan være fordi ulike tekstiler er i kontakt med hverandre eller at selve plagget er av blandingstekstil.

Her drar de frem kombinasjonen mellom naturlige og syntetiske fibre som et eksempel som har lett for å nuppe seg – og at det nærmest er å forvente ved disse blandingene.

Har ullgenseren krympet? Slik kan du redde den

Best i test: POINT POLR03 nuppefjerner

Best i test hos Tek.no er POINT POLR03 lofjerner. Om den smarte lille saken skriver de:

– Effektiv, rimelig og pålitelig, skriver de om den lille lofjerneren. 

Dette er også nuppefjerneren som er mest populær hos elektronikkforhandleren Power.no. Nuppefjerneren fjerner effektivt lo fra klærne, har en driftstid på 40 minutter og lades enkelt opp igjen med medfølgende USB-ladekabel. Opptil 8000 RPM.

Best i test
Point POLR03 LOFJERNER

Point POLR03 LOFJERNER

Driftstid på 40 min. Ladetid 5 timer. USB-kabel og opptil 8000 RPM.

«Beste elektriske» nuppefjerner hos Oprah daily

I test av nuppefjernere hos Oprah Daily er det Steamery Pilo 2 som kommer på andreplass. De kaller den «Best electric» eller «beste elektriske» på godt norsk. Den ble også nevnt på Oprah sin egen liste over favoritting i 2019. Hun kommenterer selv at nuppefjerneren enkelt fjerner nupper fra genserne sine. Nuppefjerneren får også skryt for at den er god å holde og at den enkelt lades opp ved hjelp av en USB-kabel – og at slik slipper du styr med mange forskjellige kabler. 

Liker du saker som denne? Her finner alle våre lignende best i test-saker

Også hos Realsimple.com blir nuppefjerneren dratt frem som en av de beste. Den får tittelen «beste premiumvalg» hos nettsiden. 

– For dem som vil ha en estetisk pen nuppefjerner som kan brukes på delikate tekstiler. 

Dette er nuppefjerneren for deg som har klær du er redd for at skal bli ødelagt av en vanlig nuppefjerner. Denne tar nemlig visstnok for seg alt av av delikate tekstiler uten å ødelegge dem – både kasjmir, ull og tykkere ullgensere. 

Sliter du i tillegg med rynkete tøy? Dette er steamerene som er best i test

Beste elektriske
Steamery Pilo No.2 Fabric Shaver

Steamery Pilo No.2 Fabric Shaver

Sjekk prisen her

Beste nuppefjerner for gensere: Philips GC026 Electric nuppefjerner

I testen til Oprah Daily er det Philips GC026 Electric nuppefjerner som får tittelen «best for gensere». 

– Den fungerer ved hjelp av bare to AA batteri, men bladet roterer likevel opp mot hele 9000 runder i minuttet og får jobben gjort effektivt, skriver de. 

Genialt triks! Så enkelt fjerner du nupper uten nuppefjerner

best for gensere
Philips Fabric Shaver GC026/00

Philips Fabric Shaver GC026/00

Sjekk prisen

Les mer på våre temasider: