Bolig

Oppblåsbar vannpark: Barnas sommerfavoritt

Barn leker og bader i en oppblåsbar vannpark på en stor gressplen. Vi har samlet flere oppblåsbare vannparker i flere størrelser og prisklasser.
Nå kan du oppgradere plaskebassenget til en fullverdig oppblåsbar vannpark. Vi har samlet de kuleste! (Foto: Bestway)

Gjør hagen din om til et barneparadis i sommer med en oppblåsbar vannpark!

Tiden da vannparker var forbeholdt ferieanlegg og store fornøyelsesparker er forbi! Med en oppblåsbar vannpark kan du nå blåse opp sklier og bassenger i din egen hage, og holde ungene dine og vennene deres nedkjølte og i aktiv lek gjennom de varme sommermånedene.

Disse oppblåsbare konstruksjonene har blitt stadig større og imponerende, så vi har funnet et utvalg av gode, holdbare og ikke minst morsomme oppblåsbare vannparker i ulike størrelser og prissjikter. Glem lange køer, dyre billetter og overpriset junkfood, nå kan du gjøre hagen din til sommerens heteste (og våteste!) feriedestinasjon.

Her er det bare å gripe tak i solkremen og badedrakten, og gjøre seg klar for en uforglemmelig sommer!

Les flere sommer-relaterte saker i vår store sommer-samleside!

Liten oppblåsbar vannpark for de yngste

Liten og rimelig!
Intex Oppblåstbart Bade- og Lekesenter

Intex Oppblåstbart Bade- og Lekesenter

Innebygd vannspreder som kan kobles til hageslange!
Sjekk prisen her

Dette plaskebassenget for små barn med dinosaurtema har det lille ekstra, med sklie og Innebygd vannspreder som kan kobles til hageslangen. Med både liten størrelse og pris, er dette et ypperlig alternativ for alle som vil ha lek og moro i vann gjennom sommeren, men som kanskje ikke har råd eller plass til de aller største oppblåsbare vannparkene.

Perfekt for lek!
Bestway Wild West Vannpark

Bestway Wild West Vannpark

Innebygd sprinkleranlegg og et kastespill med hestesko.
Sjekk prisen her

Nok et lite plaskebasseng, denne gangen med ville vesten-tema. Denne har også sklie, samt vannspreder som sørger for klissvåt glede på de varmeste dagene. Yee-haw!

Stor oppblåsbar vannpark for de litt eldre

Sjekk størrelsen!
Bestway H2OGO! Splash Course

Bestway H2OGO! Splash Course

Plass til inntil ti barn samtidig!
Sjekk prisen her

Denne oppblåsbare vannparken er som du sikkert ser et ganske stort hopp oppover i både størrelse og pris. Dette er vannparken for deg som tar lek på alvor, og som ikke har noe i mot at hagen blir en sommerdestinasjon for barna i nabolaget.

Og ja: Det følger med en elektrisk luftpumpe som sørger for å holde vannparken rigid og solid mens barna herjer, så lungene dine får heldigvis ta sommerferie de også.

Glad i vannaktiviteter? Disse SUP-brettene er best i test!

Enorm!
Bestway H2OGO! Super Speedway

Bestway H2OGO! Super Speedway

Plass til opptil seks barn samtidig!
Her får du den til lavest pris

Dette er Rolls Royce-en av oppblåsbare vannparker, med to vannsklier, vannkanoner, basketkurv og tunnel. Rett og slett et oppblåsbart paradis for barn, men som riktignok krever at du har hage eller annet egnet areal der du bor.

Om du ikke har enebolig med svær hage kan det kanskje være en idé å spleise på en slik en med borettslaget og sette den opp i fellesarealet?