Hus

Oppblåsbart boblebad: 5 store fordeler

Oppblåsbart boblebad er perfekt til hytta, hagen eller ved campingvognen. Blås den opp hvor du selv ønsker og pakk den sammen når du vil endre sted.
Oppblåsbart boblebad er perfekt til hytta, hagen eller ved campingvognen. Blås den opp hvor du selv ønsker og pakk den sammen når du drar. (Foto: Mspa)

Oppblåsbart boblebad har de siste årene blitt svært populære. Her har du 5 gode grunner til å velge et oppblåsbart boblebad.

Toppen av nytelse og luksus er å synke ned i et oppvarmet oppblåsbart boblebad som er stilt inn etter ønsket temperatur. Enten boblebadet skal brukes på hytta, ved campingvognen eller i hagen er et utendørs boblebad den perfekte løsningen når du vil finne roen.

I tillegg til at boblebadet enkelt kan fraktes hvor du selv ønsker, er det mange fordeler med et oppblåsbart boblebad. Her har du fem gode grunner til å skaffe deg et nå:

1. Pakk det sammen og ta det med deg hvor du vil

Med et oppblåsbart boblebad har du muligheten til å nyte velvære og luksus hvor og når du selv ønsker. Boblebadet kan enkelt tømmes, pakkes sammen og fraktes rundt akkurat der du selv vil. Når du har funnet riktig plass er det superenkelt å montere, blåse opp og fylle boblebadet med vann. Det eneste du trenger for å sette i gang er tilgang til vann og en helt vanlig stikkontakt. 

Om du velger et oppblåsbart boblebad trenger du ikke velge mellom å ha boblebadet på hytta eller hjemme. Alt du trenger er å tømme det, pakke det sammen og legge det i bagasjerommet.

2. Enkelt å vedlikeholde et oppblåsbart boblebad

En annen fordel med et oppblåsbart boblebad er hvor enkelt det er å vedlikeholde. Med riktige produkter gjøres mye av jobben faktisk av seg selv. Om du velger et boblebad med innebygget vannfilter blir vannet renset for skitt og møkk automatisk, og det eneste du trenger å gjøre er å vaske filteret. 

I tillegg kan jobben med rengjøring bli ekstremt mye enklere ved å bruke riktig vann, kjemikalier og renseteknologi. 

Ønsker du deg et sammenleggbart badekar til innendørs bruk? Det finnes en rekke modeller som enkelt kan pakkes vekk etter bruk.

3.  Stort utvalg oppblåsbart boblebad

Det finnes stort utvalg modeller, merker og størrelser og noe som passer enhver smak. Det kan være lett å bli overveldet av det store utvalget på markedet. Det er derfor viktig å finne et boblebad som passer ditt behov.

Finn hvilke funksjoner du ønsker ved ditt boblebadet. Ønsker du justerbar dyse, behagelig sittekomfort, ledlys eller en innebygget høyttaler kan ønsket ditt oppfylles. Valgmulighetene er derfor mange.

4. Ekstremt stillegående

Et oppblåsbart boblebad er designet for optimal komfort, også med tanke på lyd. Når man er flere i boblebadet, og ønsker en hyggelig stund, er det kjedelig å måtte rope høyt for å høre hverandre snakke. Da er det ideelt med et boblebad som er stillegående, så roen kan senke seg under spa stunden.

5. Kan brukes året rundt 

Med et oppblåsbart boblebad kan du nyte et deilig avslappende bad året rundt. Enten du vil titte på stjernene, lese en bok eller bare slappe av kan du enkelt gjøre dette – sommer som vinter. Senk hele kroppen ned i et deilig varmt vann og få kontroll på stressnivået i minusgradene eller under tropenatten midt på sommeren.

Verdt å merke seg de høye strømprisene de siste årene. Daglig leder Hugo Reed i Spaxo, som selger oppblåsbare boblebad og spabad, på egne nettsider at driftsutgiftene ligger opp mot 5000 kroner per år.

– Vi estimerer at driftsutgiftene med å eie og bruke et spabad i Norge i dag ligger på mellom 3500 og 5000 kroner i året, avhengig av hvor du bor, hva strømprisene er der og hvor mye du bruker spabadet, sier daglig leder Hugo Reed i spaxo.no.

Populære oppblåsbare boblebad på markedet

Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Helsinki AirJet

Bestway Lay-Z-Spa Riviera AirJet 196x61cm

Bestway Lay-Z-Spa Riviera AirJet 196x61cm

Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Santorini

Bestway Global Holding Lay-Z-Spa Santorini

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium

Mspa Super Camaro P-CA069 Premium

Les mer på våre temasider: