Reise

Opplevelser på Gran Canaria: Opplev øyas mange utflukter

opplevelser man kan gjøre på Gran Canaria. Man kan velge blant, snorkling, delfinsafari, jeepsafari, vinsmaking eller luksusturer med en katamaran. Vi har samlet fem spennende utflukter på den populære øya. Finn din favoritt her?
Lurer du på hva man kan gjøre på Gran Canaria bortsett fra å nyte sol og varme? Vi har samlet fem spennende opplevelser på Gran Canaria som garantert vil falle i smak! (Foto: Tui)

Gran Canaria er en feriefavoritt blant nordmenn. Her kan du nyte late dager på stranden, eller utforske øya. Vi har samlet fem spennende opplevelser på Gran Canaria.

Gran Canaria har mye mer å by på enn sine solfylte strender. Utforsk undervannsverdenene med fantastisk snorkling og dykking, eller ta en tur på de naturskjønne fjellstiene.

For en avslappende opplevelse kan du nyte båtturer langs kysten eller besøke lokale vingårder for en smak av den berømte Malvasia-vinen.

Er du ute etter billige reiser? Da bør du sjekke ut samlesiden vår for restplass-reiser. Her finner du blant annet billige pakkereiser til syden.

Usikker på hvor du vil bo på den solfylte øya? Her finner du hotellene nordmenn helst vil bo på på Gran Canaria.

5 spennende opplevelser på Gran Canaria

Langs Gran Canarias kystlinje venter et hav av eventyr. Stig ombord på båtturer, opplev spenningen med delfinsafari eller utforsk det som befinner seg under vann med snorkling.

Er du en landkrabbe finnes det også en rekke spennende aktiviteter for deg på Gran Canaria.

Utforsk Gran canaria

Her kan du forresten finne billige reiser til flere Kanariøyer!

De beste opplevelsene på Gran Canaria

Vi har samlet fem spennende opplevelser på Gran Canaria vi kunne tenkt oss, både på land og til vanns.

1. Snorkling

Er du en badeløve, er dette en opplevelse du sent vil glemme. Oppdag den fortryllende verden under havoverflaten mens du svømmer rundt og snorkler. Her får du oppleve det marine dyrelivet på øya samtidig som du nyter sol og varme.

2. Delfinsafari

Opplev delfiner i sitt naturlige miljø! Å stå ved relingen når en flokk delfiner plutselig bryter den solskimrende vannflaten er noe man sent glemmer. Dette er en herlig utflukt for alle aldre.

3. Jeepsafari

Bli med på en spennende og fartsfylt dag i vakre omgivelser. Jeepen passerer dramatiske klippeformasjoner, sjøer og grønne daler. Turen går videre gjennom pinjeskoger og vulkansk landskap, til de høyereliggende delene av øya. 

4. Vinsmaking

Denne dagen besøkes to vingårder. Vi får gå rundt på gårdene og i deres omgivelser, vi lærer mer om prosessen ved vinproduksjonen – fra dyrking til tapping, gårdens viner prøvesmakes og det bys på lettere tapas.

5. Luksuriøs katamarantur

Kapteinen på den luksuriøse katamaranen Afrikat kaster loss fra havna i Puerto Rico når solens første stråler begynner å varme. Det blir en herlig avkoblende dag i sakte fart langs Gran Canarias kyst.

Gran Canaria er ikke den eneste øya med sol, varme og spennende utflukter. Her finner du billige pakkereiser til en rekke populære Kanariøyer.