Shopping

Opplevelsesgaver til både han, henne og kjærester

Bilde av et pjærestepar som smiler til hverandre i det de bruker julegaven sin som er en opplevelsesgave på ølsmaking i Oslo. Vi har funnet opplevelsesgaver til både han, henne og kjærester, og noe for en hver person, enten man er aktiv, liker det stille og rolig eller liker å kjenne adrenalinet pumpe. Forslagene inkluderer indoor skydiving, pilot for en dag, ølsmaking, vinsmaking hvor man lærer å lage ekte italiensk pizza, keramikkurs, prøvekjøre spoertsbil, isklatring og massasje.
Opplevelsesgaver er gavene som får det til å kile litt ekstra i magen både i forkant og mens gaven brukes. Her kan du velge gaver hvor mottaker får prøvd innendørs fallskjermhopping, lære seg å lage pizza, vært pilot for én dag, massasje, tretopp-hyttetur eller å kjøre sportsbil på bane. (Foto: Youwish)

En opplevelsesgave er kanskje den beste gaven en kan gi! Her finner du en oversikt over gavene som garantert vil glede han, henne eller kjærestene!

Er du i villrede angående gaver til kjæresten, et kjærestepar eller ektepar du kjenner? Vi har funnet frem forslag til opplevelsesgaver til både han, henne og par som garantert vil falle i smak!

Det er alltid kjekt med en fin gave man har ønsket seg en stund, men en opplevelsesgave som skriver seg inn i minnebøkene er det faktisk få materialistiske gaver som kan slå!

Opplevelsesgaver til kjærestene

Når det kommer til opplevelsesgave til et ektepar eller kjærestepar er mulighetene mange! Under har vi funnet frem noen av våre favoritter.

Her samler vi forresten alle julegavetipsene våre med supre tips til julegaver til hele familien, henne, han, kjæresten, besteforeldre og barna!

Natt i tretopphytte for kjærestepar eller venner

Undertegnede har selv mottatt denne typen gave, og dette er en opplevelse jeg aldri vil glemme! Fyr på bålet, noe godt i glasset og en god middag med utsikt til en solnedgang i horisonten fra tretopphytten var virkelig minneverdig. Legg til det å våkne til fuglekvitter og ekorn som spiser frokost på fuglebrettet utenfor, og opplevelsen er komplett.

tretopphytte
Natt i tretopphytte

Natt i tretopphytte

En natt i magisk tretopphytte for to. Idyllisk beliggenhet som byr på mange naturopplevelser. Opplev vakkert skogslandskap og nærkontakt med naturen
Sjekk prisen her

Pizzakurs med vinsmaking

Kjenner du noen som er glad i å lage mat, eller kanskje som godt kunne trenge litt opplæring i matlaging? Her får mottakeren en helkveld med pizzakurs, vin og ikke minst tips til hvilke typer vin som passer til forskjellige typer pizza hos italienske pizzachef Semcha og vinansvarlige Aimar. En oppdagelsesreise i mat og drikke!

pizzakurs
Pizzakurs hos Peloton Bar

Pizzakurs hos Peloton Bar

3 timers varighet
Introduksjon til riktige smakskombinasjoner
Forskjellige pizzatemaer til forskjellige viner
3-4 glass vin
1 pizza per person
Få oppskrifter med hjem.
Sjekk prisen her

Ølsmaking for to

Kjenner du noen som setter pris på godt øl? Og kanskje ønsker å lære mer om forskjellige øltyper? Da er ølsmaking for to den perfekte gave! Denne gaven passer like godt til et kjærestepar eller ektepar som den gjør til to kompiser eller sønn og pappa. Her får mottakeren både ta del i prosessen bak ølbrygging og smakt på forskjellige typer øl.

Ølsmaking
Ølsmaking for to

Ølsmaking for to

Smak på ulike øltyper
Lær om brygging, råvarer og historie
En sosial og lærerik opplevelse som ledes av en erfaren ølekspert
Sjekk prisen her

Opplevelsesgaver til han

Opplevelsesgave til han som enten er en adrenalinjunkie, glad i bil, aktiv eller mer av en avslappet type; vi har samlet noe for alle!

Oppfyll drømmen hans om å kjøre så fort han kan med en heftig sportsbil

Kjenner du en som drømmer om å sette seg bak rattet i en heftig supersportsbil? Ofte blir drømmer bare prat og tanker, så hva med å realisere drømmen til en du er glad i? Opplevelsen, Lamborghini Speedtest, vil være den perfekte gaven for bror, far eller kjæresten som lenge har drømt om en kjøretur full av adrenalin!

Lamborghini Speedtest

Lamborghini Speedtest

Kjør Lamborghini Huracan på akselerasjonsstripe
En prøvekjøring og en akselerasjonstest
Opplev akselerasjon på en 800 meter lang bane
En proff instruktør veileder kjøringen
Sjekk prisen her

Ølsmaking i Grünerløkkas eldste bygg

Opplevelsesgaven til han som er glad i god øl! Nedre Foss Gård, i Grünerløkkas eldste bygg, brygger og produserer de egne øltyper, som vil bli servert på denne ølsmakingen. På smakingen vil man bli guidet gjennom forskjellige stiler og smaker, både av øl som er brygget på huset, og øl fra andre utvalgte bryggerier.

Dette er de beste julegavene til menn.

Ølsmaking
Lær og smak øl hos Nedre Foss Gård

Lær og smak øl hos Nedre Foss Gård

Ølsmaking i bryggeribaren hos Nedre Foss Gård
Introduksjon til øl som blant annet er brygget på Nedre Foss Gård
6 øl på liten ølsmaking
12 øl på stor ølsmaking
Sjekk prisen her

Indoor skydive: Gaven som vil bli husket

Leter du etter en unik gave som vil bli husket? Da jeg nevnte denne høyt for herrene på jobb stemte samtlige i, og sa at dette hadde de selv lyst til å prøve. Perfekt gave om du kjenner noen som vil prøve et nytt, morsomt og annerledes eventyr!

Indoor skydive
Indoor skydive

Indoor skydive

Opplev følelsen av fritt fall! Dette passer til alle og er
en spennende og minneverdig opplevelse.
Sjekk prisen her

Isklatring i Oslo

Gi bort innendørs isklatring til en aktiv mann eller kvinne i livet ditt. På SNØ finner du en isklatrevegg som er 10 meter bred og strekker seg 15 meter over bakken, noe som gjør den til en av verdens høyeste innendørs isvegger. Her kan man utfordre seg selv med isklatring i trygge omgivelser.

Innendørs isklatring
Innendørs isklatring i Oslo

Innendørs isklatring i Oslo

2 timer introduksjon til isklatring på SNØ, hvorav 1,5 time er klatring i veggen med topptau
Alt nødvendig klatreutstyr
Erfarne instruktører
Sjekk prisen her

Pilot for én dag

Kjenner du noen som drømmer om å fly? Da kan du overraske med en uforglemmelig gave! Her skal man ut å prøvefly selv, sammen med en erfaren pilot. Få opplevelser byr på mer spenning enn denne, og flyturen kommer man aldri til å glemme.

Trenger du julegavetips? Her får du 50 gaveideer til hele familien.

Pilot for en dag
Pilot for en dag

Pilot for en dag

Bli med på en prøveflytur og opplev å styre flyet selv. Flyturen utføres sammen med en dyktig instruktør. Se spektakulær utsikt og kjenn på en følelse av fullstendig frihet.
Sjekk prisen her

Opplevesesgaver til henne

En opplevelsesgave til henne, enten det er kjæresten, mamma, en venninne eller søster er virkelig toppen av lykke! Her kan hun få stresse ned med en herlig massasje, finne en ny favoritthobby, eller finne en ny hudpleie og samtidig kose seg med en ansiktsbehandling.

Massasje og hudpleie i én

En herlig massasje pluss en ansiktsbehandling er ren luksus for enhver kvinne! Da er det bare å legge seg ned og la noen andre skjemme en bort mens alle tanker om hjemmearbeid og to-do’s ligger igjen hjemme. Her får man også med en kjekk hudanalyse.

10 tips til billige julegaver til henne.

Massajse og hudpleie
Babor Classic Facial hos Best of You

Babor Classic Facial hos Best of You

50 minutters behandling med Babor-produkter,
hudanalyse, rens og peeling av huden samt en deilig lett ansiktsmassasje og kremmaske tilpasset din hudtype.
Sjekk prisen her

Keramikkurs for henne

Leter du etter noe kreativt å gjøre med familien? Det å lage modeller ut av keramikk er en veldig interessant, spennende og kreativ prosess. Keramikk gir ikke bare vakker kunst, men også terapeutiske fordeler. Denne opplevelsen passer perfekt til de som er glad i å skape. Ta med familien eller kjæresten og gjør dere klare for å bli inspirerte!

  keramikkurs
  Keramikkurs

  Keramikkurs

  Dyktige instruktører med lang erfaring
  Lær et av verdens eldste kunstformer
  En forsmak på en kreativ aktivitet som kan bli en fin hobby
  Sjekk prisen her

  Avslappende massasje av nakke, skuldre og rygg

  Kjenner du en som fortjener litt ekstra pleie og velvære? Da er et gavekort på en lindrende nakke- og ryggmassasje midt i blinken! Massasje er en perfekt måte å hente seg inn igjen på når man er sliten og stiv i kroppen. Dette er en gave alle vil sette pris på – hvor man får nyte en behagelig stund med avkobling og harmoni.

  20 fantastiske julegaver til henne.

   Massasje
   Massasje

   Massasje

   25-30 minutters massasje
   Klassisk massasje for nakke, skuldre og rygg
   Lindrer stress og ømme muskler
   Uføres av profesjonell massør
   Her får du den til lavest pris

   Les mer på våre temasider: