Fotball

Opplever umiddelbar effekt av Rekdal

Rosenborgs former-trener Kjetil Rekdal etter eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Ham-Kam på Lerkendal stadion. (4-0)
(Foto: Ole Martin Wold / NTB)

Kjetil Rekdal er tilbake i Aalesund, klubben han hadde stor suksess med tidligere i trenerkarrieren. Det kjenner klubben allerede effekten av.

Aalesund spiller ikke neste kamp før 27. juli, men merker allerede en solid oppgang i billettkjøp.

Nå forventer Aalesund at det blir et tilskuerhopp på Color Line stadion.

– Vi merket det egentlig umiddelbart. Fra nyheten om Rekdal gikk ut klokka 16.00 og fram til midnatt, solgte vi flere titallsbilletter og flere sesongkort. I høst kommer vi til å kjøre høstsesongkort til halv pris av ordinær pris. Det tror vi mange kommer til å benytte seg av, sier arrangementsansvarlig i Aalesund, Sven Giske til Sunnmørsposten.

Rekdal vant to cupgull med Aalesund sist gang han var trener for «Tangotrøyene».

– Rekdal er en stor profil, og han var svært suksessfull sist han var her. Han er en karakter mange er glad i, og det kommer til å vise igjen i billetter og publikum, fortsetter han.

Første hjemmekamp med Rekdal er mot topplaget Egersund.

– Det er vanskelig å si hvor mange som kommer. Det er jo Norway Cup-tider, sommer og sol, men det er jo ingenting som er bedre enn å legge sommerferien til Color Line Stadion. Det har jeg gjort i alle år. La oss si det kommer 5000 tilskuere. Da blir jeg happy og fornøyd, forteller Giske.

Rekdal har signert en kontrakt ut sesongen og får med seg Geir Frigård som assistent.

LES OGSÅ: Knutsen vil hente tilbake gammel Bodø/Glimt-stjerne

Publisert i samarbeid med sportsbibelen.no

Les mer på våre temasider: