Gjør det selv

Oppskrift: Hvordan hekle sommerens fineste bikini

Bilde av heklet bikini i off-white og beige. Vi deler oppskrift på bikinitruse og bikinitopp som selv nybegynnere får til!
Kjempe fin bikini, bestående av off-white bikinitopp og brun bikinitruse, du enkelt kan hekle selv ved hjelp av videoene vi har lagt ved. (Foto: Skjermdump: Youtube / Amanda Love Santos)

Lær deg å hekle bikini til sommeren med disse 2 videoene. Enkel oppskrift på bikinitopp og bikinitruse som også nybegynnere får til!

Klar for ferie, sommer og sol? Men du finner ingen bikini som passer din kropp? Da kan du hekle den selv! Her skal du få se enkle oppskrifter på både bikinitopp og truse som du enkelt kan tilpasse din størrelse. Perfekt for oss kreative sjeler som liker å lage det meste selv, og som ikke legger vekk heklenåla selv om sommeren er her.

Enkel oppskrift på heklet bikini

Oppskriften er enkel, og søte Amanda viser deg hvordan i enkle trinn-for-trinn videoer hun har laget. Dette prosjektet klarer du å gjennomføre om du er nybegynner meg heklenålen også! Blir du usikker på noen av teknikkene underveis kan vi lære deg å hekle på 1-2-3.

Til heklet bikini trenger du: 

  • Heklenål størrelse 3.25 mm og 2.25mm
  • Saks
  • Målebånd
  • Bomullsgarn, vi har brukt garn fra Drops

Her kan du se oppskriften på heklet bikinitopp: 

Her finner du garn og utstyr til bikinien:

Annonselenke

Video: Oppskrift på heklet bikinitruse

Her kommer oppskrift på heklet bikinitruse. Disse kan varieres i både farge og mønster – om du føler for det. Størrelse varierer du også enkelt selv.

Vi har også video på søte blomster du kan pynte opp bikinien med.

Les mer på våre temasider: