Mat og drikke

Oppskrift: Veganske Brownies

Vi deler oppskrift på veganske brownies. Her nærbilde av små stykker med melisdryss over.
Mange blir overrasket av hvor godt det egentlig er med veganske brownies. Prøv selv! (Foto: Mari Hult)

Oppskrift på veganske brownies uten egg eller melk. Dette er kaken som passer en hver fest og anledning. Favoritten hos både store og små!

Oppskrift på veganske brownies, med denne er du sikret å glede både store og små ganer. Kaken passer like godt til selskap og fest som til litt ekstra kos i hverdag eller helg.

Brownies fra Vegetarbloggen.no:

Oppskriften har vi fått fra Mari Hult, som står bak Norges største vegetarblogg Vegetarbloggen.no. Hult er godt kjent med både vegetarretter og bakst. Hun har skrevet bloggen i flere år samt skrevet flere bøker hvor hun deler både vegetaroppskrifter og erfaringer med et plantebasert kosthold.

Vi deler også oppskrift på en saftig vegansk sjokoladekake her.

Veganske Brownies:

Vi deler oppskrift på disse veganske browniesene. Her i små stykker med melisdryss over.
Tid
45 min
Porsjoner
12

Ingredienser

  • Til en liten langpanne trenger du:

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Forvarm stekeovnen til 180 grader. Kle en ildfast form på cirka 20*30 centimeter med bakepapir.

2.

Visp sammen soyamelk og eddik i en liten bolle. La det stå i et par minutter, ha deretter i olje og sukker.

3.

I en større bolle sikter du inn hvetemel, kakaopulver, natron, vaniljesukker og salt. Visp så raskt i de våte ingrediensene.

4.

Visp så raskt i de våte ingrediensene.

5.

Finhakk sjokoladen og vend denne forsiktig inn til slutt. Bruker du valnøtter også har du disse i samtidig.

6.

Ha røren over i formen, glatt den til på toppen.

7.

Stek i cirka 35 minutter. Trepinnetesten er no go her, for kaken skal ikke være helt gjennomstekt.

8.

Avkjøl kaken i kjøleskap. Skjær opp i biter før servering, dryss eventuelt litt melis over.

Er du ute etter vegansk kake til 17 mai deler vi 5 veganske kaker her, samt oppskrift på 17. mai favoritten Pavlova.

Annonselenke

Visste du at Red Velvet egentlig er en sjokoladekake, men med farget rød bunn? Her kan du prøve: Oppskrift: Vegansk Red Velvet Cake.