Shopping

Oppvaskmaskin: Disse er best i test

Best i test oppvaskmaskin
Test av oppvaskmaskiner: Vi har funnet frem testvinnerne fra forskjellige tester. Her finner du best i test enten du vil ha integrert eller ikke. (Foto: Komplett.no)

Oppvaskmaskin-test: Vi har samlet oppvaskmaskinene ekspertene kårer til best i test på bakgrunn av funksjoner, brukervennlighet og vaskeresultat.

Har du gått til innkjøp av en oppvaskmaskin blir det fort en fjern, nærmest utenkelig, tanke å noen gang skulle gå tilbake til det å vaske opp for hånd. Det er rett og slett for lettvint og behagelig å overlate skittent bestikk og servise til en maskin versus det å gjøre jobben selv. Men et kjøp av en oppvaskmaskin er gjerne en investering de fleste må spare til, eller i beste fall kjenner godt på lommeboka.

Vil du ta valget basert på maskiner som er best i test, får du svaret her. Vi har samlet vinnerne av testene som tar for seg oppvaskmaskiner – alle testet av uavhengige, pålitelige kilder og eksperter. 

Oppvaskmaskin-test:

Når en oppvaskmaskin skal vurderes er det gjerne på bakgrunn av flere kriterier. Her vurderes det gjerne hvordan maskinen er å installere, resultat etter vask, ekstra funksjoner, hvilken energimerking maskinen har samt hvor enkelt det er å bruke oppvaskmaskinen. Vi har samlet resultatene uavhengig av om det er en innebygd eller frittstående oppvaskmaskin.

Her får du altså det ekspertene mener er gode oppvaskmaskiner på tvers av typer, merker og modeller – oppvaskmaskiner som passer et hvert hjem og formål.

Er du nysgjerrig på flere best i test-vinnere? Sjekk ut vår samleside her.

Best i test: Bosch SMU6ZCW00S oppvaskmaskin

Oppvaskmaskinen som blir kåret til best i test hos Pricerunner.dk er Bosch SMU6ZCW00S. Testen tar for seg sju modeller fra merker som Bosch, Electrolux og Gram, og kriteriet som veier tyngst er vaskeresultat. 

– En enkel oppvaskmaskin som gjennomfører jobben med bravur, skriver det danske nettstedet om oppvaskmaskinen.

De liker at den er enkel å installere, har en god plassutnyttelse og at den rengjør effektivt. Til og med inntørkede spinat- og grøtrester på tallerkener er borte etter vask, skryter de imponert. 

– Det er faktisk den eneste maskinen i testen som får gryten med inntørket grøt helt ren, forklarer de videre.

Bosch Smu6zcw00s Innebygd oppvaskmaskin - Hvit

Bosch Smu6zcw00s Innebygd oppvaskmaskin – Hvit

Pris nå: 6 999 kroner hos Skousen
Her får du den til laveste pris

Også hos forhandler Komplett.no får maskinen 5 av 5 stjerner og strålende tilbakemeldinger.

– Kan ikke få en bedre maskin, lyder den ene kommentaren, mens en annen skryter:

–  Helt utrolig. Skal du skjemme deg selv bort med en super oppvaskmaskin er dette den du bør ha, beste jeg har opplevd. Stillegående, effektiv, tar hatten av for Bosch for denne, for her har de virkelig laget et kjempeprodukt.

Oppvaskmaskinen kommer ifølge forhandler med praktiske løsninger som enkelt lager plass til alle typer gryter, boller og servise. Dette er en stillegående oppvaskmaskin og faktisk det de kaller «forbausende stillegående» med 44dB. Den kan også enkelt styres fra mobil eller nettbrett. 

Bosch best i test

Bosch SMU6ZCW00S Oppvaskmaskin (hvit)

Serie 6, 60cm med Wifi, Zeolith tørking, PerfectDry for optimale tørkeresultater og plass til alle slags gryter, boller og servise. Silence Plus: forbausende stillegående med 44dB. Home Connect: styr trådløst fra mobil eller nettbrett.
Sjekk prisen her

Les også: Støvsugere: Disse er best i test

Best produktomtale hos Komplett.no

Best produktomtale av oppvaskmaskiner hos Komplett.no er det Asko DFI676GXXL integrerte oppvaskmaskinen som får. Nettbutikken fører kjente merkevarer som iiglo, Bosch, Miele, Scandomestic, Asko og Siemens. Asko har med andre ord ingen lett jobb med å sikre seg 1. plass i konkurransen om teten som maskinen med best omtaler.

– Helt rå maskin som har alt du trenger. God plass innvendig. Gode programvalg, stillegående og super tørk, lyder en av brukeromtalene. 

Kaffetrakter: Disse er best i test

– En utrolig innholdsrik og fantastisk oppvaskmaskin. Får plass til det meste. Stillegående og effektiv. Anbefales, lyder den neste. 

Asko DFI676GXXL Oppvaskmaskin (integrert)

Asko DFI676GXXL Oppvaskmaskin (integrert)

Fullintegrert, 39db, 17 kuverter, 4 kurver, Turbo drying, Passer til IKEA
Sjekk prisen her