Hus, hjem og hage

Overvåkningskamera: Disse er best i test til utendørs og innendørs bruk

Bilde av en dame som sitter i en grå sofa og holder en mobil i hendene. Hun ser på overvåkningsbilder av hjemmet sitt ved hjelp av installert overvåkningskamera. Vi avslører hvilke ekepsrtene mener er de beste overvåkningskameraene i 2024. Vinnerne er Arlo Pro 4 Wire-Free, Ring Indoor Cam, Ring Stick Up Cam og WYZE Cam v3.

Er du på utkikk etter det beste overvåkningskameraet til hjemmet ditt? Disse, fra merker som Arlo og Eufy, er kåret til best i test i 2024!

Er du ute etter et overvåkningskamera til hjemmet? Da vil det kanskje glede deg at også disse smarte kameratene er testet av ekspertene! Vi har funnet svaret på hvilke kameraer ekspertene, i uavhengige tester, både innlands og utlands mener er de beste overvåkningskameraene, og svaret finner du under.

Liker du test-avsløringer som denne? Her finner du alle våre best i test-saker.

Best av de beste overvåkningskameraene: Arlo Pro 4

Hos Amerikanske Wirecutter er det Arlo Pro 4 som stikker avgårde med den gjeve utnevnelsen «best i test». Dette begrunner de med at kameraet tilbyr den beste kombinasjonen av et detaljer bilde og videoegenskaper, spesialiserte varslinger og enkel installasjon.

– Nei, det er ikke den rimeligste enheten der ute, men konkurrenter kan ikke slå Arlo Pro 4 sin anvendelighet og helhetlige brukeropplevelse for denne prisen, skryter CNET i det de kårer overvåkningskameraet til «best i test til utendørs bruk».

Derfor anbefales ikke disse brannslukkingsapparatene.

Arlo Pro 4 Wire-Free Security Camera System - Add-on

Arlo Pro 4 Wire-Free Security Camera System – Add-on

Pris akkurat nå: kroner

Best hos Techradar: The Ring Indoor Cam (Gen 2)

– Ikke bare tilbyr kameraet 1080 pixel oppløsning og farge i nattmodus, men den har også toveis kommunikasjon med støydemping, skriver Techradar etter å ha kåret The Ring Indoor Cam (Gen 2) til årets beste overvåkningskamera.

De skryter også av prisen på kameraet, og kaller det et av de beste alternativene der ute fordi det både er enkelt å montere og å installere i boligen din.

Ring Indoor Cam - Black

Ring Indoor Cam – Black

Pris akkurat nå: 649 kroner
Gå til Proshop her

Eufy eufyCam 2 Pro: – God på det meste

– Et godt overvåkningsalternativ for deg som ikke vil abonnere, skriver Tek etter å ha testet overvåkningskamera helt på tampen av 2023. De forteller om kameraet; «god på det meste» og skriver om overvåkningskameraet at det virker solid og kommer med testens høyeste IP-klasse (som måler kameraets motstandsdyktighet mot elementene).

Denne husholdningselektronikken utgjør størst brannfare.

Utendørs og innendørs
EufyCam 2 Pro

EufyCam 2 Pro

Både for utendørs og innendørs bruk
– 365 dagers batteritid
– Sony-sensor med 2K-oppløsning
– Basestasjon – trygg lagring uten månedskostnad
Sjekk prisen her

Beste billige overvåkningskamera ifølge Wirecutter: Ring Stick Up Cam

Wirecutter har også anbefalt et overvåkningskamera de mener er det beste for deg som ønsker deg et billig et. Det beste billige kameraet sier de er Ring Stick Up Cam Plug-In.

De mener det leverer et klart bilde med en 130 graders vinkel og god lyd. Her kan du også legge inn funksjoner som ansiktsgjenkjenning og lagring av video.

Ring Stick Up Cam Elite - White

Ring Stick Up Cam Elite – White

Pris akkurat nå: kroner

Denne strømslukeren sluker opptil 80% av strømmen i hjemmet.

Les mer på våre temasider: