Mat og drikke

Pære carpaccio med blåmuggost

En rask og smakfull rett du kan servere til forrett eller som snacks!

Pære carpaccio med blåmuggost

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
10 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • info
  • info
  • info
  • info
  • Dressing

  • info
  • info
  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Vask pærene og kutt av toppen og bunnen. Skjær den i tynne skiver og legg utover en tallerken.

2.

Bland sammen olivenolje, honning, sitronsaft og grov sennep til en dressing.

3.

Smuldre blåmuggost i biter og legg oppå pærene sammen med hakkede valnøtter og ruccula.

4.

Dryss over dressingen og server.

Visste du at? Carpaccio egentlig er en rett med tynne skiver av rått oksekjøtt. Den ble skapt på Harry’s Bar i Venezia i 1950. Senere er carpaccio blitt et videre begrep for matretter med tynne skiver av blant annet rått kjøtt og rå fisk.c

Les mer på våre temasider: