Reise

Pakkereise til Gran Canaria: Her finner du restplasser

Bilde av landsbyen Artenara i frodige åser på Gran Canaria. Her ser du majestetiske fjell, grønne trær og busker og rosa blomster. Vi ahr funnet frem forslag til billige pakkereiser som du får billig med restplasser til den populære Kanariøyen med besøksfavoritter som Puerto Rico, Las Palmas og Playa del Inglés.
Vakre Artenara er den høyestliggende byen på Gran Canaria. Den vakre og tradisjonelle landsbyen er bare én av flere ting du kan se og oppleve på Kanariøyenes tredje største øy. Vi har funnet frem billige pakkereise-restplasser til den populære Kanariøya! (Foto: Colourbox)

Ser du etter pakkereise til Gran Canaria? Vi har funnet frem billige restplasser til Kanariøya med besøksfavoritter som Puerto Rico!

Gran Canaria. Den evigvarme Kanariøya i Atlanterhavet, som takket være sine behagelige temperaturer, vakre strender og særegne natur tiltrekker seg besøkende fra hele verden. Det er heller ikke til å stikke under en stol at øyen, med sine kjente besøksfavoritter som Puerto Rico, Las Palmas og Playa del Inglés, også er en stor favoritt blant nordmenn!

Vi har sett på pakkereiser til den vakre Kanariøya og funnet frem prisgunstige restplasser!

Pakkereiser hos Apollo
Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Apollo

Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Apollo

Sjekk prisen her
Pakkereiser hos Restplass.no
Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Restplass.no

Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Restplass.no

Sjekk prisen her

Vi skriver ofte om denne solfylte øya ettersom det er en ferie-favoritt blant flere nordmenn. Her kan du lese alt vi skriver om Gran Canaria.

Beste hotell, strand og restaurant på Gran Canaria?

Den sydligste av Kanariøyene, som med sine nærmere 1560 kvadratkilometer er den tredje største av øyene i øygruppa, har mye å by på. Her finner du alt fra utmerket shopping, et yrende uteliv og drøssevis av restauranter til golfbaner, turstier og flotte strender. For å finne stedene som skiller seg fra resten og som er favoritter hos besøkende har vi tatt en titt på Tripadvisor. Under finner du deres brukeres favoritter både når det kommer til mat, strender, hotell og opplevelser:

Beste strand på Gran Canaria: Det er stranden Playa de Maspalomas som får best anmeldelser fra Tripadvisors lesere.

– En nydelig strand med flotte fasiliteter og solsengene får du til en god pris (…), er en av kommentarene.

Beste restaurant med lokal mat: Biff-restauranten Restaurante Plaza Mogan får hele 5 av 5 mulige stjerner basert på 116 anmeldelser. Rett bak, og med 5 av 5 mulige stjerner, fra hele 904 anmeldelser kommer Restaurante Casa Enrique.

Beste hotell: Paradisus by Meliá Gran Canaria er hotellet som får flest stjerner.

– Luksuriøst hotell med nydelig sjøutsikt, store rom og et stilig badebasseng-område, skryter en av de besøkende.

Vi har tidligere snakket med en lokalkjent, og her gir Lillebror Sande Larsen sine beste tips til hva du må se og gjøre på Gran Canaria.

Bilde av landsby i frodige åser på Gran Canaria. Her ser du majestetiske fjell, grønne trær og busker og rosa blomster. Vi ahr funnet frem forslag til billige pakkereiser som du får billig med restplasser til den populære Kanariøyen med besøksfavoritter som Puerto Rico, Las Palmas og Playa del Inglés.
Vi har funnet frem billigere pakkereise-restplasser til den vakre Kanariøyen, og røper i samme slengen hvilken strand, restaurant og hotell som er besøkendes favoritt! (Foto: Colourbox)

Ofte stilte spørsmål om Gran Canaria

Hva er temperaturen på Gran Canaria om vinteren?

På vinteren kan du forvente behagelige temperaturer på mellom 20 og 25 grader.

Hvilke aktiviteter kan man gjøre på Gran Canaria i vinterhalvåret?

Det finnes en rekke aktiviteter man kan gjøre på Gran Canaria. Selvom det er vinter kan du vindsurfe, dykke, ligge på stranden eller gå en tur i fjellet. Det er ingen tvil om at øya lever hele året rundt.

Hvor lang tid tar flyreisen fra Norge til Gran Canaria?

En direkte flyvning fra Oslo til Gran Canaria tar vanligvis rundt 6 timer.

Vi anbefaler også å lese denne: Her vil nordmenn helst bo på Gran Canaria.

Pakkereiser hos Apollo
Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Apollo

Finn billige pakkereiser til Gran Canaria hos Apollo

Sjekk prisen her

Er Gran Canaria billig?

Prisene på Kanariøyene er preget av et stort antall skandinaviske turister. På øya ligger prisene på omtrent samme nivå som Spania.

Hvor ligger Gran Canaria?

Grand Canaria er den tredje største av Kanariøyene og ligger sørøst for Tenerife og vest for Fuerteventura.

Hvilken valuta brukes på Gran Canaria?

Øygruppen er endel av Spania, og de bruker derfor også euro.

Hva koster en øl på Gran Canaria?

Ifølge grancanariatips.no koster en halvliter på en bar rundt 3-4 euro, mens en boks i butikk koster rundt en halv euro (for de billigste sortene vel og merke).

Vil du heller reise til en annen Kanariøy? Her finner du billige pakkereiser til Kanariøyene.