Reise

Restplass Thailand: Her finner du billige pakkereiser

Bilde av en strand i Thailand med knallblått hav. I bakgrunnen er en grønn ås hvor man kan skimte flere hus/bungalower med fargerike tak. Vi har funnet restplasser til Thailand slik at du kan finne billige pakkereiser til den populære feriedestinasjonen.
Restplasser til Thailand: Drømmer du om sol og varme, deilig mat, knallblått hav og yrende kulturliv? Da bør du sjekke ut Thailand. Her finner du billige pakkereiser til landet som ofte kalles for «smilenes land». (Foto: Colourbox)

Finnes det noe bedre enn billige reiser? Vi har funnet restplasser til Thailand slik at du enkelt kan finne den perfekte billige pakkereisen for deg.

Med sin blendende naturskjønnhet, rike historie, deilige mat og gjestfrie lokalbefolkning, er det ikke rart at Thailand tiltrekker seg turister fra hele verden.

Landet er en populær destinasjon blant nordmenn, og vi har derfor funnet restplasser til Thailand slik at du kan finne billige pakkereiser til det som ofte blir kalt for «smilenes land».

På jakt etter flere billige reiser? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden vår for restplass-reiser. Her finner du alt fra billige pakkereiser til Gran Canaria til hvordan man sikrer seg billige reiser til syden i sommer.

pakkereise
Restplass til Thailand

Restplass til Thailand

Sikre deg en billig reise til Thailand i dag!
Sjekk prisen hos Restplass.no her Sjekk prisen hos Apollo her

Skal man bestille reise med fly + hotell, eller fly og hotell separat? Vi forteller deg fordelene med å bestille pakkereiser slik at du kan finne reisemåten som er best for deg.

5 populære destinasjoner i Thailand

En klassisk thailandsk båt som ligger ved en hvit strand med knallblått hav og klipper i bakgrunnen. Vi har funnet restplasser til Thailand slik at du kan finne billige pakkereiser til den populære feriedestinasjonen.
Restplasser til Thailand: Phuket er Thailands største øy, og er også en favoritt blant mange turister. Vi har funnet restplasser til Thailand slik at du enkelt kan finne billige pakkereiser til det solfylte landet. (Foto: Colourbox)
  1. Phuket: Som Thailands største øy tilbyr Phuket en fantastisk blanding av vakre strender, kulturelle severdigheter og familievennlige attraksjoner.
  2. Krabi: Kjent for sine imponerende kalksteinsklipper, krystallklare vann og avslappende atmosfære.
  3. Koh Samui: Denne øyen er perfekt for familier, med en rekke barnevennlige hoteller og strender.
  4. Hua Hin: En favoritt blant lokale thailandske familier, Hua Hin er kjent for sin kongelige historie og lange, barnevennlige strender.
  5. Koh Lanta: For familier som ønsker en roligere tilflukt, tilbyr Koh Lanta avslappende strender, en vennlig lokalbefolkning og enkel tilgang til fascinerende dykkesteder.

En annen populær destinasjon blant nordmenn er Kanariøyene. Her kan du finne restplasser til Tenerife.

Dette må du vite før du reiser til Thailand

Noe av det viktigste man gjør før man reiser til et nytt land er å lese seg opp på ting som lover og regler, samt når det er best å reise. Vi har derfor samlet 5 ofte stilte spørsmål om Thailand:

Trenger jeg visum for å besøke Thailand som norsk statsborger?

Nei, norske statsborgere som besøker Thailand som turister i opptil 30 dager trenger ikke visum. Dette kalles vanligvis et «visa-fritt» opphold. Hvis du planlegger å bli lenger enn 30 dager, må du søke om et visum på forhånd.

Hvilken tid på året er best å besøke Thailand?

Den beste tiden å besøke Thailand er i den kjøligere og tørrere sesongen, som varer fra november til februar. Dette er høysesongen og gir behagelige temperaturer og mindre nedbør.

Er det nødvendig å ta vaksiner før du reiser til Thailand?

Det anbefales sterkt å ta vaksiner som hepatitt A og B, difteri, stivkrampe og kikhoste (DTaP) og tyfus før du reiser til Thailand. Det kan også være lurt å vurdere en vaksine mot japansk encefalitt, avhengig av hvor du skal i landet.

Er det trygt å drikke springvann i Thailand?

Nei, det anbefales ikke å drikke springvann i Thailand. Kjøp heller flaskevann, som er tilgjengelig overalt til en rimelig pris.

Er det vanlig å tipse i Thailand?

Ja, det er vanlig å tipse i Thailand. Tipsing er særlig vanlig på restauranter, og det er vanlig å legge igjen 10-15% av regningen som tips hvis det ikke allerede er inkludert. Du kan også tipse hotellansatte og guider avhengig av tjenesten.