Mat og drikke

Pannekaker med kanel og sukker

Pannekaker dekket med kanel og sukker. Perfekt hvis du har lyst på ekstra søte pannekaker, og ikke teller kalorier.

Pannekaker med kanel og sukker

Bilder fra Foodie.no og Stian Broch
Tid
45 min
Porsjoner
4

Finn ut hva trenger og følg instruksjonene steg for steg. Denne oppskriften er laget av Simen Vatne og Stian Broch. Publisert i samarbeid med Foodie.no

Ingredienser

  • Pannekakerøre

  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • info
  • Sukker og kanel

  • info
  • info

Slik gjør du

Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. info info Når denne er skrudd på, vil ikke skjermen din skru seg av mens du lager mat. Behold skjermen på

1.

Bland mel, salt, sukker og kanel sammen. Tilsett halvparten av melken og visp sammen til du har en klumpfri røre. Deretter tilsetter du resten av melken og visper inn eggene. La pannekakerøren svelle i ca. 30 minutter.

2.

Smelt smør i en stekepanne. Hell en øse med pannekakerøre i pannen og vri pannen forsiktig slik at røren fordeler seg jevnt. Snu pannekaken når den har stivnet på oversiden og blitt gyllenbrun på undersiden.

3.

Bland sammen sukker og kanel og hell det på en tallerken.

4.

Når begge sider av pannekaken er stekt, legger du den på tallerkenen med kanel og sukker og ruller den sammen. Da blir den ene siden dekket av kanel og sukker blandingen. Kutt i biter og server.

Les mer på våre temasider: