Pannekaker: Oppskrift på sunne bananpannekaker
Med denne oppskriften på sunne bananpannekaker uten tilsatt sukker kan du velge å ha pannekaker litt oftere og attpåtil med god samvittighet.
Har du lyst på noe godt, men samtidig sunt er pannekaker laget med bananer, altså bananpannekaker, et godt alternativ. De tilfredsstiller søtsuget med sin søte gode smak av bananer samtidig som de metter godt. De kan også lages med grovere meltyper om du vil ha de enda sunnere enn oppskriften. Pannekakene blir søte og gode, samtidig som de er sukkerfrie, noe som gjør at de gjerne slår veldig godt an også hos de minste. Kos deg med det sunne alternativet om du har lyst på noe godt til frokost, lunsj, middag, kvelds eller i matpakka.
Her finner du flere oppskrifter til både frokost, lunsj og middag
Hvordan lage sunne pannekaker med banan:
Pannekakene er laget med havregryn, men vil du ha de enda sunnere kan du som nevnt bytte ut litt av hvetemelet med havremel, havregryn eller en grovere meltype. Vil du lage en variant uten melk kan du tilsette samme mengde av en plantebasert melk.
Er du på utkikk etter glutenfrie, grove eller melkefrie oppskrifter på vafler finner du det her.
Oppskrift på sunne pannekaker med banan:
min
Oppskriften er i tillegg til å smake veldig godt, veldig enkel å lage, men husk å mose bananene godt før du har i resten av ingrediensene.
Ingredienser
Slik gjør du
Mos bananene godt med en gaffel, før du pisker dem sammen med egg, melk og salt.
Tilsett litt og litt hvetemel og pisk til alle klumper er borte.
La røren stå i 15 minutter før du steker pannekakene i en stekepanne.