Shopping

Parfyme på tilbud: Her kan du spare penger på populære dufter

collage med populære parfymer som Hugo Boss, Escada, Marc Jacobs og Juicy Couture. Her finner du populære parfymer til Black Week-priser.
Parfyme på tilbud: Vi har samlet fem populære dufter fra merker som Hugo Boss, Escada, Marc Jacobs og Juicy Couture som nå er å finne på Black Week-tilbud! Her er det mye penger å spare. (Foto: ABC Guider)

Parfyme på tilbud? Ja takk! Vi har samlet fem populære parfymer som du nå får til Black Week-priser. Disse tilbudene vil du ikke gå glipp av.

Black Week gir en ypperlig sjanse til å kjøpe parfymen man elsker. Enten du trenger mer av den du har brukt i årevis, eller ønsker å prøve en ny duft, vil du finne et utvalg parfymer til såkalte Black Week-priser.

For å finne ut hvilke tilbud som er best, og ikke minst sjekke at tilbudene er reelle, har vi sett på hvert enkelt produkts prishistorikk i 2023. Vi legger derfor ikke inn produkter som per nå ikke er et godt tilbud. Har produktet vært priset til samme nivå tidligere, vil vi opplyse om dette.

Ute etter tips og triks, eller gode Black Week-tilbud? Da anbefaler vi å sjekke ut samlesiden hvor du finner alt vi skriver om Black Week.

1. Marc Jacobs parfyme: Duft som gir energi

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh er en sprudlende, levende og energigivende parfyme, og er den nyeste duften i den ikoniske Daisy-kolleksjonen. Flere fornøyde kunder kaller den «perfekte sommerduft som er både frisk og søt».

spar 50%
Daisy Ever So Fresh

Daisy Ever So Fresh

Toppnoter: Mandarin, ananas og mango.
Hjertenoter: Rosevann og appelsinblomst.
Bunnoter: Kasjmirtre.
Sjekk prisen her

2. Juicy Couture parfyme: Favoritt hos flere

Viva La Juicy er den bestselgende duften i Juicy Coutures parfyme-kolleksjon. Den populære parfymen er favoritt blant flere nordmenn som blant annet kaller den en «ungdommelig duft som er lett, frisk og søt».

spar 50%
Juicy Couture Viva La Juicy

Juicy Couture Viva La Juicy

Toppnoter: Ville bær, mandarin.
Hjertenoter: Jasmin, gardenia, kaprifol.
Bunnoter: Vanilje, sandeltre, konfekt, karamell, amber
Sjekk prisen her

3. Hugo Boss-parfyme til henne

Hugo Boss The Scent For Her er en duft med enestående feminin eleganse som utstråler varme og forførelse. Dette er nok en parfyme flere nordmenn har lagt sin elsk på, og den friske og søte duften består av fruktige og blomstrende toppnoter.

Lurer du på hva de forskjellige notene betyr i en parfyme? Da kan du sjekke ut denne saken hvor vi forklarer hvordan du velger parfyme.

spar 50%
Hugo Boss The Scent For Her

Hugo Boss The Scent For Her

Toppnoter: fersken og fresia
Hjertenoter: Osmanthus
Bunnoter: Kakao
Sjekk prisen her

4. Escada: Parfyme som tar deg til Santorini

Escada Santorini Sunrise er parfymen som tar deg med til den greske øya Santorini. Denne Escada-duften er utviklet av parfymørene Mylène Alran og Benoist Lapouza, og er en hyllest til det naturlige Hellas. Dette er er en helt vegansk duft som respekterer naturen.

spar 50%
Escada Santorini Sunrise

Escada Santorini Sunrise

Toppnoter: Mandarin og bergamottsorbet.
Hjertenoter: Sjasmin.
Bunnoter: Rosa pepper.
Sjekk prisen her

5. Hugo Boss: Parfyme til han

Hugo Boss The Scent inneholder den eksklusive ingrediensen maninkafrukt med en duft som minner om rom og pasjonsfrukt. Sammen med noter av lær blir det en minneverdig duft som åpner opp med krydret og frisk ingefær som gir stimulerende energi.

spar 50%
Hugo Boss The Scent

Hugo Boss The Scent

Toppnote: Ingefær
Hjertenote: Maninka frukt, lavendel
Bunnnote: Lær
Sjekk prisen her

Er du ute etter parfyme til han bør du sjekke ut vår store parfymeguide til herre. Her finner du topp fem parfymer, samt hvilken som er Jonny Depp sin favoritt.

Les mer på våre temasider: