Shopping

Parkas: Dette er årets flotteste lange vinterjakker til dame

Tre bilder av damer i lang vinterjakke (oarkas) til dame. Dette er noen av de mest populære og trendy denne vinteren. Vi har funnet lange vinterjakker og parkas fra Didriksons, Holzweiler, Helly Hansen, Twentyfour og Parajumpers.
Parkas, den lange vinterjakken til dame som er like kjærkommen når kulden kommer hvert år. Vi har sett på søketrendene og funnet noen av årets mest populære fra merker som Didrikson, Parajumper, Helly Hansen, Holzweiler og Twentyfour. (Foto: Get Inspired / Helly Hansen)

Parkas, den lange vinterjakken til dame som aldri skuffer! Årets mest populære er fra merker som Didrikson, Parajumpers og Holzweiler.

For alle som er på utkikk etter en lang vinterjakke eller parkas til dame er dere så heldige at det nå finnes varianter av jakkene i alle mulige farger, fasonger, stoff og prisklasser. Vi har samlet et utvalg lange vinterjakker, eller parkas som mange også kaller det, til damer basert på årets trender og store utvalg.

Her samler vi forresten alle årets trender til dame!

Lang vinterjakke til dame fra Didrikson

To bilder av dame i lang svart og grå parkas til dame fra Didriksons. Denne lange boblejakken er både vanntett og varm og et perfekt valg for deg som trenger en ny vinterjakke.
(Foto: Getinspired)

For ikke mange årene siden ble endelig boblejakkene trendy igjen. Nå kan man kle seg både behagelig og varmt samtidig som man ser trendy ut i det som før var forbeholdt de mest praktiske av oss. Denne flotte mellom-lange vinterjakken til dame er i tillegg vannavstøtende, så med denne holder du deg både varm og tørr!

Didrikson
Didriksons Nomi Parka 3

Didriksons Nomi Parka 3

Hold deg varm og tørr i denne flotte og varme bobleparkasen som i tillegg er vannavstøtende! Finnes i to farger.
Sjekk prisen her

Twentyfour: Vinterjakke til dame i høstfarger

To bilder av dame i twentyfour vinterjakke til dame. Smilende i en beige variant av parkasen til venstre og smilende på en strand i en brunrød/burgunder variant av jakken.
(Foto: Getinspired)

Vil du ha et fargerikt innspill til garderoben er denne vinterjakken til dame fra Twentyfour et godt valg! Den varme jakken har en vannsøyle på 8000 og tapede sømmer, så dette er jakken du kan kle deg med både på regnværsdager og solskinnsdager i vinter.

For deg som heller vil ha boblejakke; her har vi samlet årets trendy dunjakker til dame.

Twentyfour
Twentyfour Mellow Vattert Parkas

Twentyfour Mellow Vattert Parkas

Vattert parkas i vanntett yttermateriale og tapede sømmer! Innerkrage og mansjetter i deilig og myk ribb, som sørger for høy komfort. En varm og superfin parkas!
Sjekk prisen her

Parajumpers: Vinterjakke til dame fra det populære merket

to bilder av dame i den svarte parkasen panda fra Parajumpers. Den svarte vinterjakken til dame er populær og trendy år etter år.
(Foto: Villoid)

År etter år er vinterjakkene fra Parajumpers å se på trendbevisste nordmenn. I år er de også en av de mest populære jakkene til dame basert på søket «vinterjakke til dame». Den tidløse boblejakken med 90% andedun og 10% andefjær vil både holde seg fin og deg varm i lang tid.

Vekt eller volum? Husk dette når du velger dunjakke.

Parajumpers
Parajumpers Panda

Parajumpers Panda

Panda er en av Parajumpers bestselgere – en varm og god vinterjakke som holder deg varm på kalde dager. 
Sjekk prisen her

Holzweiler: Lang vinterjakke til dame

to bilder av lang vinterjakke til dame i svart og grønn, boblejakke i svart og grønn fra Holzweiler til dame. Den lange parkasen er både varm og vanntett.
(Foto: Ferner Jacobsen)

Vil du kle deg trendy i vinter er en lang vinterjakke fra Holzweiler veien å gå. Jakkene fra det norske merket er både tidløse, klassiske og minimalistiske og med en vannsøyle på hele 10 000 og vindtette egenskaper holder denne deg i tillegg god og varm.

Er du ute etter sko som holder deg både varm og tørr? Her er GORE-TEX-skoene som er best i test i 2023.

Holzweiler
Holzweiler Loen down jacket

Holzweiler Loen down jacket

En klassisk og tøff dunjakke fra Holzweiler med en vannsøyle på 10K i tillegg til å være vindtett. Jakken er fylt med 80% dun 20% fjær. Finnes i to farger.
Sjekk prisen her

Helly Hansen vinterjakke til dame: Jakke med fuskepels

Bilde av dame i helly hansen vinterjakke til dame i grønn og svart. Denne parkasen kommer med pels.
(Foto: Helly Hansen)

Lekker og klassisk jakke med fuskepels fra Helly Hansen. Denne kommer i to farger; en klassisk svart og en lekker militærgrønn. På grunn av jakkens tidløse og enkle design er dette jakken som alltid er moderne.

Dette er alle høstens mest trendy sko til dame.

Helly hansen
Helly Hansen Varanger Parkas

Helly Hansen Varanger Parkas

Varanger dunparkas er en elegant, varm og værbestandig parkas til dame. Den er vanntett, vindtett og puster godt, takket være pålitelige Helly Tech® Protection. 
Sjekk prisen her