Shopping

Påskeegg: Store, fylte påskeegg for hele familien

Bilde av Faberé ferdig fylt påskeegg med deilig sjokolade i ulik smak og størrelse.
Årets ferdig fylte påskeegg er endelig i butikken, men det kan være lurt å være rask. De beste påskeeggene blir raskt utsolgt. (Foto: Coolstuff.no)

Store påskeegg med sjokolade, lakris, godteri, parfyme eller eksklusive egg i sølv, her er det ferdig fylte påskeegg for alle!

Påskeegg har blitt en tradisjon i hele landet, og store og små gleder seg til påskeegget dukker opp. Til tross for at gleden er stor for mottaker er det gjerne etter mye kverning på spørsmål som «hva skal man fylle påskeeggene med»? Spørsmålet som har blitt stilt i en årrekke har funnet løsningen på!

Du får det nemlig ikke enklere enn med ferdig fylte påskeegg. De lettvinte påskeeggene har blitt så populært at butikkene i fjor ble utsolgt i rekordfart. Takket være stor etterspørsel finnes det nå også masse å velge mellom, og noe for alle og enhver.

Her har vi har samlet de beste, største og fineste påskeeggene for Påsken 2023. Obs: Vær raskt, de mest populære eggene blir utsolgt raskt!

Når får man påskeegg?

Det finnes en rekke ulike tradisjoner for når påskeegget skal deles ut og her er det veldig individuelt og gjerne forskjellig fra familie til familie, men alle med påsken som fellesnevner.

Noen får egget helt i starten av påsken, mens andre gir egget på påskeaften. Men om vi skal følge gammel skikk er det helt klart tradisjonen med utdeling på påskeaften som gjelder.

Leter du etter inspirasjon til påsken? Les alle saker om påske her

Rituals påskeegg 2023 – påskeegg til henne

Bilde av det rosa påskeegget fra Rituals. Påskeegget er fylt med nydelige produkter henne kommer til å elske
Året fylte påskeegg fra Rituals innholder tre deilige produkter med duften fra Rituals of Sakura serien. (Foto: Lyko.no)

Det er snart påske og hva er vel bedre enn å fylle den med litt egenpleie og gode dufter? Det er akkurat det rosa påskeegg fra Rituals gir deg! Med sin delikate rosa farge og deilig dufter er påskeegget en skjønnhet å se på og bruke. Når du først åpner egget blir du møtt med tre lekre produkter av herlige dufter. Egget er fylt med produkter fra Rituals of Sakura.

Påskeegg fra Rituals

Rituals rosa påskeegg er fylt med tre herlige produkter fra Rituals of Sakura. I ettet får du en Shower gel, En krops krem og en Hår og krops lukt.
Kjøp påskeegget her

Årets favoritt: Påskeegg fra Anton Berg

Bilde av Anton Berg påskeegg fylt med påskegodteri som sjokolade og marsipan
Anton Berg sjokolade er en klassiker og en stor favoritt blant mange. Nå kan du sikre deg et eksklusivt påskeegg fra det Danske merke. (Foto: Coolstuff)

Anton Berg er kjent for sin luksuriøse sjokolade med mandel og marsipan. Den Danske godteriprodusenten har siden 1884 servert nydelig godteri av høyeste kvalitet til godteglade skandinavere, og tradisjonen fortsetter.

Anton Berg har i år kommer med et luksuriøst påskeegg fylt med Anton Bergs klassiske mini-påskeegg med mandel og marsipan. Alle eggene er trekt med den nydelige sjokoladen vi alle liker.

Få igjen på lager!

Anton Bergs fylte påskeegg

Det fylte påskeegget fra Anton Berg gir deg et luksuriøst påskeegg, fylt med eksklusive sjokoladeegg med himmelsk marsipan- og mandelfyll.
Kjøp påskeegget her

Babor påskeegg 2023

Bilde av Babor påske kalender fylt med 14 ampuller som gir glødende hud.
Babor sin 14 lukers påskekalender er fylt med 14 nøye sammensatte ampuller som skal gi deg en unik glød.

Påskeegget eller skal vi si påskekalenderen fra Babor inneholder 14 ulike luker fylt med 7 nøye utvalgte ampuller. Egget har en spennende og luksuriøst utvalg av ulike ampuller som alle har vær sin egenskap. På den måten kan huden din på to- uker bli klar for våren.

Egget er den perfekte måten å skjemme bort deg selv eller en du er glad i denne påsken.

Babor påskekalender

Skjønnhets påskeegg fylt med en to-ukers ansiktskur for å gjøre deg klar til våren.
Kjøp egget her

Faberé påskeegg – Fylt med deilig konfekt og sjokolade

Bilde av tre fylte påskeegg fra Fabergé med 750 gram deilig sjokolade.
Fabergé fylte påskeegg er fylt med 750G deilig sjokolade og konfekt. Perfekt til alle sjokoladeelskere (Foto: Coolstuff)

Disse vakre påskeeggene er inspirert av den russiske tsaren og hans påskeegg laget av gull og diamanter fra slutten av 1800-tallet.

Eggene er laget i metall med relieff og fylt med 750 gram trøfler og sjokoladeegg i mørk sjokolade og melkesjokolade. De fylte Fabergé-eggene er superpopulære, og blir raskt utsolgt. Bestill dem hjem her.

Fylt påskeegg fra Fabergé

Lekkert påskeegg fra Fabergé fylt med deilig sjokolade, små påskeegg og sjokolade. Perfekt til enhver sjokoladeelsker.
Kjøp påskeegget her

Ferdig fylt påskeegg til barna

Bilde av tre ferdig fylte påskeegg med godteri.
Påskeegg med godteri for en hver smak! Her finner du garantert noe du liker. (Foto: Celis.no)

Det er ikke alltid like lett å finne et påskeegg hvor alt innholdet faller i smak hos mottakeren, men med disse gjennomsiktige påskeeggene er det nesten umulig å gå til innkjøp av feil egg! Påskeeggene er fylt med tre ulike innhold, her finner du klassisk godteri som Twix og Biler til et påskeegg fylt med 100% vegansk godteri.

Ferdig fylt påskeegg 300 gram

Med dette egget slipper du selv å kjøpe inn og fylle egget. Inni dette egget finner du mye variert og velsmakende godteri. Fylt med blant annet sjokolade, skumgodteri og kjærlighet.

Ferdig fylt påskeegg på 460 gram

Med dette egget slipper du å kjøpe inn og fylle egget selv, klikk det enkelt hjem i posten hos oss. Egget er fylt med variert og velsmakende sjokolade. Egget inneholder 460 gram.
Kjøp egget her

Fylt vegansk påskeegg

Ferdig fylt påskeegg med 100% vegansk godteri gjør det ekstra enkelt å gi bort et egg. Klikk egget enkelt hjem i posten og gi det til noen du er glad i. Inneholder 160 gram godteri.
Kjøp det veganske påskeegget her

Noble sjokoladeegg: Fargerike egg til hele familien

Bilde av tre påskeegg fra Noble. Eggene er i en neon gul, grønn og rosa farge. Alle påskeeggene er fylt med deilig sjokolade.
Stort og gyllent påskeegg i fargerikt metall fylt med 450 gram sjokoladeegg og konfekt. (Foto: Coolstuff.no)

Dette lekre egget i metall, designet av danske Dreyer Kilché, er nesten kunst i seg selv og fullstappet med godsaker. Det stående egget er fylt med både kakaotrøffel og små sjokoladeegg. De små sjokoladeeggene kommer i både mørk og lys sjokolade, og er fylt med smakfull nougat og hasselnøttkrem.

Påskeegg 2023

Påskeegg fra Noble

Påskeegget i metall er fylt med 450 gram sjokolade i form av egg. Her får du konfekt av mørk sjokolade og melkesjokolade, alle fylt med nougatkrem. Egget har preget mønster og leveres i to farger.
Bestill påskeegget her

Lasse Åberg-påskeegg

Bilde av to fylte påskeegg med motiv tegnet av den svenske kunstneren Lasse Åberg. Årets egg kommer i to motiver. En med en orange kanin som hopper ut av et egg på en grønn bakgrunn, og det andre egget har et motiv en av påskekylling som har en rakett på ryggen og flyr på et sopelim.
Påskeegget fra Lasse Åberg er et lekkert egg fylt med søt sjokolade. Årets motiv er av en kanin og en påskekylling. (Foto: Coolstuff)

Lasse Åberg er kanskje mest kjent for illustrasjonene sine av Mikke Mus. Tradisjonen tro designer Lasse ulike motiver på påskeegg i metall fylt med sjokolade. Velg mellom de to lekre motivene «påskehare »og «påskekylling». Innholdet er imidlertid det samme, uavhengig av motiv. Her får du 300 gram med små sjokoladegg fylt med hasselnøttkrem, alle med smak av mørk sjokolade og melkesjokolade.

Lasse Åberg-påskeegg 2023

Påskeegg fra Lasse Åberg

300 gram italiensk sjokolade.
Bestill påskeegget her

Gigaegg fra Kinder Maxi

Bilde av en dame som åpnet et stort påskeegg fra Kinder Maxi. Inni påskeegget laget av kinder-sjokolade finner du en rød kapsel med en overraskelse.
Kinder Maxi påskeegg er laget av den velkjente kinder sjokoladen vi alle elsker høyt.

Dette er det perfekte egget til en hver godtemons! Påskeegget fra Kinder Maxi er en stor variant av Kinderegget vi alle kjenner igjen fra barndommen. Laget med deilig myk Kinder-melkesjokolade får du et deilig Kinder-påskeegg åtte ganger så stort som et vanlig Kinderegg. Og leken som er inni egget er enda større og morsommere enn hva de bruker å være.

Påskeegg fra Kinder Maxi

Hva er vel bedre enn et stort Kinderegg som påskeegg? Ikke mye! Her får et nydelig egg med en stor overraskelse inni.
Bestill påskeegget her

Summerbird påskeegg 2023

Bilde av summerbird påskeegg i sølv fylt med deilig sjokolade og marsipan.
Sølvegget fra Summerbird er stappet fult med deilig fyldig sjokolade. Klikk på bilde for å sikre deg det store påskeegget. (Foto: Lune Hjem)

Summerbird sitt påskeegg er fylt med nydelig sjokolade. Dette er et unikt påskeegg som tar vare på gode smaker og som byr på sjokolade og innpakning med et fantastisk design. Egget som ble utsolgt på rekordfart i fjor kommer i tre ulike størrelser: 40, 180 og 500 gram, og de er alle fylt med deilig sjokolade i beste kvalitet. Egget er i sin 19. utgave og har for mange blitt et samleobjekt.

Påskeegg 2023

Summerbird, påskeegg i sølv

Påskeegg med 500 gram sjokolade pakket inn i et lekkert sølvegg.
Bestill påskeegget her

Lakrids by Bülow ÆGG

Bilde av lakris kuler fra Bulow.
Klikk på bildet for å gå direkte til Lunehjem.no og sikre deg det smakfulle påskeegget «ÆGG» fra Lakrids by Bülow.

Om du liker lakris like mye som oss, er smakfulle og lekre «ÆGG» fra Lakrids by Bülow perfekt for deg. Egget kommer i tre ulike smaker: «Crispy Caramel» som består av karamellisert sjokolade, «Crunchy Toffee» som er en herlig kombinasjon av deilig myk melkesjokolade, fransk smør, krem med biter av sprø karamell og en kjerne av salt lakris. Siste smak er «Ægg Original», med en kombinasjon av søt lakris, melkesjokolade og lakrispulver.

Lakrids By Bülow «Ægg» med smak av Crunchy Toffee

Kjøp egget her

Lakrids By Bülow «Ægg original»

Kjøp påskeegget her

Lakrids By Bülow «Ægg» med smak av Crispy Caramel

Kjøp påskeegget her

Egg Royale-påskeegg

Sikre deg det fantastiske fylte påskeegget fra Royal Copenhagen
Nydelig fylt påskeegg fra Egg Royal.

Egg Royale sitt påskeegg er et deilig og lekkert påskeegg på hele 30 cm fylt med 1,5 kilo påskegodteri. Her får du både sjokolade, karameller og annet godt!

Påskeegg 2023

Egg Royale-påskeegg 2023

Pent pyntet påskeegg for voksne, fylt med 1,5 kg godteriblanding med blant annet karameller, Dumle, Geisha, Riesen, sjokoladeegg og konfekt.
Bestill påskeegg her

Wikipedia: Les mer om påsken her