Shopping

Pokémon-julekalender: Barnekalenderen for de som liker Pocket Monsters

Bilde av en gutt sine hender som holder et pokemonkort i hendene etter å ha åpnet julekalenderen fra Pokemon for 2023. Vi åpner julekalenderen og forteller hva vi synes om adventskalenderen til barn.
Vi har, ved hjelp av seks år gamle Isak, åpnet årets julekalender fra Pokémon og forteller hva vi synes om adventskalenderen til barn! (Foto: Cecilie Aasland / ABC Guider)

Liker barnet ditt Pokémon og Pokémon-kort? Da vil nok årets julekalender med både kort, klistremerker, mynt og props falle i smak!

Vi har fått hjelp til å åpne årets Pokémon-julekalender til barn! Pokémon-kalenderen for 2023 kommer i er annerledes, men stilig design, og med oss på laget for å både åpne og sjekke kalenderens innhold har vi Isak (6).

Hvis du har en Pokémon-fan hjemme vil nok denne julekalenderen til barn være midt i blinken! Det står om julekalenderen at den skal passe til barn over 6 år og at den inneholder 8 foliekort, 5 Pokémon TCG boosterpakker, 7 Pokémon 3-kort, 2 Pokémon-mynter, 2 klistremerkeark, 1 nøkkelknippefigur og kodekort for Pokémon TCG live.

Vi har sjekket pris i forhold til innhold, julestemning, variasjon, produktkvalitet og om kalenderen holder det den lover.

Her har vi samlet flere julekalendere 2023 til barn, dame og herre.

Slik rangerer vi Pokémon-julekalenderen for 2023:

Positivt

+ Holder det den lover

+ Mengde produkter

Negativt

– Variasjon (med mindre man er veldig glad i Pokémon-kort).

– Julestemning

Pokémon
Adventskalender Pokémon Xmas 2023

Adventskalender Pokémon Xmas 2023

Sjekk prisen her

Holder den det som blir lovet?

Kalenderen innfrir på produktene den lover, men for en 6-år gammel gutt ble det nok litt i overkant mange Pokémon-kort. Nå skal det sies at Isak synes det er veldig stas med Pokémon, og klagde ikke på mengden kort, men etter en stund kommenterte han overrasket «enda flere kort?». For litt eldre barn som ikke åpner alle lukene på én dag, og som er stor fan av kortene er nok kalenderen midt i blinken! Her får du også flere forskjellige typer kort.

Gir julekalenderen oss julestemning?

Nei, dette er ikke en julekalender med et design som er laget for å innfri på julestemning. Det tror jeg sant å si ikke at målgruppen bryr seg om heller.

Produktkvalitet

Det er ikke så mye å si på produktkvaliteten til julekalenderen. Kortene er som de skal og myntene og nøkkelfiguren er i solid kvalitet. Selve kalenderen var litt kronglete å åpne, men fungerte helt fint for små 6-åringsfingre.

Variasjon

Variasjonen i denne kalenderen er ikke stor, men det hadde vi ikke egentlig forventet heller. Dette er tross alt en julekalender for de som er så glad i Pokémon at de vil ha en hel kalender fylt med spillkortene.

Er Pokémonkalenderen verdt pengene?

Kalenderen koster 799,- og ifølge de som kan dette er det ikke noe å si på prisen, og at du får god verdi for pengene.

Grønn julebord med røde detaljer. Vi har samlet julekalendere 2023. Du kan velge mellom adventskalendere fra blant annet; Rituals, Essence, Kicks, Lego, Pokemon, Kinder, After Eight, Harry Potter, Whittard kakao-kalender, Pringles-julekalender, fiskekalender fra Abu Garcia og Berkley, Minecraft, Anton Berg, Wera verktøykalender 2023, Skipper's pipe julekalender,

Les også: Her er årets julekalendere til herre

Les også: Her er årets julekalendere til barn

Les også: Her er årets julekalendere til dame

Les også: Her er årets spiselige julekalendere